Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 7
mamidepuiuti spune:
am trimis de urgenta,ca plangea piciu,asa ca acum continuam:
livia,alexul tau imi place de numa'-numa'

LML vlad de irrina
marina lu'nasica de micki_mica
mami de
Alex si
Radu
xela_07 spune:
Cris.d - stii ca barbatii incearca sa gaseasca solutii la tot ce le spunem noi. Ori noi vrem doar sa ne descarcam, sa vorbim, sa fim ascultate.
M-am plans si eu in momente diferite si sotului si mamei mele ca sunt obosita si ca efectiv nu mai pot. Mama mi-a zis ca n-am ce face, asta e, eventual sa iau niste vitamine daca ma face sa ma simt mai bine iar sotul a zis ca poate ar fi bine sa angajam o bona
. No comment...
Ceea ce ai tu nevoie este sa te simti apreciata pentru efortul foarte mare pe care il faci si sa fii ascultata. Asta ar trebui sotul tau sa stie
. Si al meu se trezeste de n-spe ori pe noapte, pot confirma si direct sotului la cerere
.
Si inca ceva ... eu te admir foarte mult, Ema ar trebui sa fie mandra cu asa o mamica 
.
In alta ordine de idei parerea mea e ca adevarata problema nu e oboseala (oricum tu te-ai multumit cu putin somn mereu
).
PS. Si mie imi trec repede starile astea ![]()
blue_flower spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
nu ma supar, ma, ce, par asa suparacioasa pe aici? ii pun doar uneori cereale, e drept. insa ea nu papa seara, e maraita/obosita si papa doar 3-4 lingurite sau deloc. probabil ca ii e foame, deci o sa incerc sa imi maresc repertoriul de cantece, sa pape mai multe lingurite mersic ![]() Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Plec acasa, promit, sa nu va mai stresez
pai de ce e obosita si maraita? Nu doarme dupa-amiaza o juma de ora - o ora?
Programul lui Dani e ca doarme macar putin la 3 ore sau 3.5 ore dupa ce s-a trezit. Asa ca la 6-7 e chiar ok, nu e marait. la 7 are cereale+diverse sau ma rog, ce se numeste masa de seara si la 8.30-9 bibe cu LP si san.
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Cris.d - stii ca barbatii incearca sa gaseasca solutii la tot ce le spunem noi. Ori noi vrem doar sa ne descarcam, sa vorbim, sa fim ascultate. M-am plans si eu in momente diferite si sotului si mamei mele ca sunt obosita si ca efectiv nu mai pot. Mama mi-a zis ca n-am ce face, asta e, eventual sa iau niste vitamine daca ma face sa ma simt mai bine iar sotul a zis ca poate ar fi bine sa angajam o bona . No comment...Ceea ce ai tu nevoie este sa te simti apreciata pentru efortul foarte mare pe care il faci si sa fii ascultata. Asta ar trebui sotul tau sa stie .Si inca ceva ... eu te admir foarte mult, Ema ar trebui sa fie mandra cu asa o mamica ![]() .In alta ordine de idei parerea mea e ca adevarata problema nu e oboseala (oricum tu te-ai multumit cu putin somn mereu ).PS. Si mie imi trec repede starile astea |
si eu exact problema asta cu ticu nostru! imi da solutii cand eu as vrea ca el sa ma ia in brate si sa-mi zica "vai, draguto de tine, ce te-ai mai obosit si ce greu trebuie sa-ti fie..." nu sa-mi zica sa fac gimnastica, sa ma culc la 10 seara si sa fiu mai organizata! Barbatii astia...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui irrinaa Bine v-am regasit pufi dragalasi ! ![]() ![]() Nu stiu daca va mai amintiti de noi, n-am mai scris de vreo 3 luni.Am vazut ca am fost si exmatriculati, dar, sper sa ne reprimiti.A fost o perioada agitata, plina de schimbari.O sa scriu pe mail-ul comun mai mult. Dam si noi de baut facem cinste , azi implinim 11 luni![]() Vladut e bine, am trecut si noi prin viroze, febra, dar le-am invins fara antibiotic pana acum. Avem 4 dintisori, 9 kg si trebuie sa il masor si in lungime.Zice mama, tata(mai rar Inca papa tzitzi, e indragostit de ele.Nu adoarme altfel, decat la san.Nu accepta bibe sau altceva.Bea apa cu canita cu cioc.Mananca destul de bine, dar nu doarme prea mult.Inca se trezeste noaptea de cateva ori.Eu adorm cu sotul si ma trezesc cu Vladutz Pupam pufuletii si mamicile lor ! O sa scriu si pe mail-ul comun, diseara, dupa ce adorm copiii.Pana atunci poate reusesc sa citesc cate ceva din urma.Acum fug sa-mi iau fetita de la gradi. Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) |
WB si LML astazi. Sarbatoare frumoasa.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
xela_07 spune:
Inca ceva cris.d ... nu mai cauta solutii, mai avem inca un an si gata
obisnuieste-te cu ideea
.
Eu azi am avut unul din momentele alea cand chiar am zis ca nu mai conteaza nimic. C spune de regula mama cand cauta si gaseste sanul (atunci cpune ceva de genul "ah,mama"
sau cand ma cauta disperat prn casa). Ei bine azi s-a trezit din somn, a deschis ochii, mi-a zambit si a spus "mama". Doamne, nu pot sa va descriu in cuvinte dar cu expresia si cu zambetul lui din acel moment a fost unul din cele mai frumoase momente din viata mea 
.
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Cris.d - stii ca barbatii incearca sa gaseasca solutii la tot ce le spunem noi. Ori noi vrem doar sa ne descarcam, sa vorbim, sa fim ascultate. M-am plans si eu in momente diferite si sotului si mamei mele ca sunt obosita si ca efectiv nu mai pot. Mama mi-a zis ca n-am ce face, asta e, eventual sa iau niste vitamine daca ma face sa ma simt mai bine iar sotul a zis ca poate ar fi bine sa angajam o bona . No comment...Ceea ce ai tu nevoie este sa te simti apreciata pentru efortul foarte mare pe care il faci si sa fii ascultata. Asta ar trebui sotul tau sa stie .Si inca ceva ... eu te admir foarte mult, Ema ar trebui sa fie mandra cu asa o mamica ![]() .In alta ordine de idei parerea mea e ca adevarata problema nu e oboseala (oricum tu te-ai multumit cu putin somn mereu ).PS. Si mie imi trec repede starile astea |

ai pus pumnul pe iii transmit negresit
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si eu exact problema asta cu ticu nostru! imi da solutii cand eu as vrea ca el sa ma ia in brate si sa-mi zica "vai, draguto de tine, ce te-ai mai obosit si ce greu trebuie sa-ti fie..." nu sa-mi zica sa fac gimnastica, sa ma culc la 10 seara si sa fiu mai organizata! Barbatii astia... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
si sa cerem sex mai des. nu?
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
cris.dogarel spune:
XELA, OOO, da, te cred ca atunci chiar nu mai conteaza nik
. poate doar sa zica asta cand se scoala in camera de hotel din maldive![]()
BF, nu ne stresezi deloc, doar muncesti mai putin, ceea ce iar e ok
. nu stiu de ce e obo, si ea la fel, doarme cam la 3-4 ore neaparat. la 9-10 dimi, la 12-13 pranz, la 4-5 dupamiaza, doar o juma de ora insa. Dar mereu a fost asa. si nu duce apoi decat pana pe la 7 jumate-8 cand facem baia repede si nani. dar ea se freak la oki si trage de ureki de pe la 6
. asa e ea, somnoroasa. seamana cu bunicu'![]()
![]()
![]()
.doar ca nu pune si in prctica somnul ala de "sa tai lemne pe ea"![]()
. deocamdata.
P.S. nici pe mail nu "stresezi"...chiar apreciem ca iti imparti timpul si asa putin si cu noi

Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Eu azi am avut unul din momentele alea cand chiar am zis ca nu mai conteaza nimic. C spune de regula mama cand cauta si gaseste sanul (atunci cpune ceva de genul "ah,mama" sau cand ma cauta disperat prn casa). Ei bine azi s-a trezit din somn, a deschis ochii, mi-a zambit si a spus "mama". Doamne, nu pot sa va descriu in cuvinte dar cu expresia si cu zambetul lui din acel moment a fost unul din cele mai frumoase momente din viata mea ![]() . |

Supeeeeer!
de
Yannis
facem cinste
, azi implinim 11 luni