Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 6
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Spitalul Universitar este Municipalul. Probabil este si de urgenta, asta nu stiam. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
MI se pare normal ca orice spital sa aiba o camera de garda, or astea inseamna urgente. NU stiu daca universitarul e tot una cu municipalul, dar daca e pe eroii sanitari, ala e!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
MI se pare normal ca orice spital sa aiba o camera de garda, or astea inseamna urgente. NU stiu daca universitarul e tot una cu municipalul, dar daca e pe eroii sanitari, ala e! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Acolo este cu sigurnata. Este si spital de urgenta.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ale1212xa spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Acolo este cu sigurnata. Este si spital de urgenta. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
hai ca m-ati derutat un pic cu Eroii Sanitari dar am cautat pe harta si e langa Splaiul Indepedentei unde gasisem eu ca e Universitaru.
Pe siteul lor titulatura lor completa este Spital universitar de urgente
In fine, nu conteaza prea mult daca e acelasi lucru cu Municipalul dar ma intreba lumea si nu stiam exact. Tre sa dam o vizita maine pe acolo, iar ne punem pe drum dis de dimineatza
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
cris.dogarel spune:
hei, multzam de raspunsuri
. eu mi-am spus oful si am luat masuri imediat, ca imi ridic moralul: sambata nu am mai putut merge la manechiura, ca tati a mers la serviciu, asa ca azi, ca sa nu mi se rupa toate unghiile din carne, am fost. cu ema! a stat putin pe covoras, s-a jucat, apoi marait si tras de ureki, in brate, tras de toate cele, dar...a bagat fata aia o vitezaaa si...macar le-am curatat si scurtat
. ma simt mai bine, deci. ce kktzel mic e nevoie sa te revigorezi psihic
. sau nu sunt eu pretentzIoasa deloc...
ALEXUTZZA, pai daca am zis, asteptam si pareri, asa ca nici o suparare, cu cat mai multe si mai diverse, cu atat mai bine. cateodata visez la ce spui tu cu week-endul, dar nu o sa fac asta inainte de 2 ani. am facut la ana si nu mi s-a parut ok deloc....si ana o cunostea pe mamaia, statea cu ea, sugea degetul, etc....pe scurt: nu vreau sa devina independenta ema, dar nici nu vreau sa-i cultiv vreo "dependetza"...insa asta clar nu e de aplicat acum, cat e bebe....
lOREX
ii mai pun LP HA (are alergie la lactate) in piureuri. e ok. iar seara papa (daca vrea...) fructe coapte/legume pe la 7 si la 8 e la tzatza de nani deja. O sa mai incerc si altele, apoi reiau, cum bine zici. asa am facut si cu mutarile: ba la noi in pat/ba in patut/ ba in camera ei, ba in pat mare doar cu mine, ba pe scaun alaptata si mutata apoi in patut, etc am facut si eu cam ce am mai citit pe aici si am crezut ca ar meerge. ce m-as face fara voi?

BF
. Pai si tu nu auzi noaptea nik? La noi e o linisteeee si se aude si daca se bese
.
RUXITA< stiu, vrea sa ajute, dar....eu vreau si sa inteleaga. Incerc sa minimalizez stresul, adik decat 3-4 persoane nedormite, stresate, beb plangacios, tati obosit si stresat ca nu merge, eu nu dorm oricum ca o aud si ajung iar la tzatza, dar suparata, atunci mai bine sunt doar eu obosita si anchilozata inca o perioada si gata. doar ca vreau sa am "libertatea" de a ma vaita, fara sa mi se propuna sa "rup matza in doua"
multumesc si celorlalte fete, in special celor care au bebei la fel
. ca tati vroia sa stie daca mai e vreunu' asa la varsta asta
. 
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
mamidepuiuti spune:
helou,helou
faine vestile cu indemnizatia,sper sa tzina

cris d
alex a inceput prin a dormi in patutul lui,iar acum doarme in pat cu mine...culmea e ca in patut se trezeste cu mult mai des decat langa mine...daca ma simte aproape doarme mai bine...fara legatura cu tzitzi...este cand se trezeste doar sa vada daca sunt acolo![]()
da' stiu ca o sa gasesti tu cea mai buna solutie pt tine si pt ema

lillo
pt cea mai buna mamica de strumfi
BF;tomaca mie imi place ce mamici sunteti voi
cum zicea si alexutzzza,fiecare vrea ce n-are![]()

sa-mi dau si io cu parerea de treaba cu antibioticu'
...o cunostinta buna de-a mea,medic orl,m-a invatat ca antibioticul se da progresiv,sa zic asa...se incepe cu ceva mai slab,apoi se ajunge la din ce in ce mai "tare";daca nu se rezolva,se schimba calea de administrare din oral pe injectii...prima data im,doar dupa ce s-a vazut ca nu se imbunatateste starea pacientului se trece la administrarea iv(branula);saritul peste etape este periculos nu pt moment,ci in evolutia ulterioara...medicina nu se dezv la fel de repede ca si rezistenta patogenilor la antibiotice;asa apar rezistenta la antibiotic a multor germeni patogeni=crocozauri;plus ca intoleranta la branula,flebita care se poate face e ingrozitoare
...vb in cunostinta de cauza,din pacate...in 24 de ore eu fac flebita...e cumplit

ce-mi place camera lui tudorel
s-o stapaneasca sanatos si fericit!
pup bobitza convalescenta
mami de
Alex si
Radu
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Am pus poze cu camera cea nou. Ne-a crescut si un palmier intre timp. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Ce frumoasa e

Sa o stapaneasca Tudor sanatos.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
cris.dogarel spune:
nu mAI stiu daca am zis si eu
TEO
si felicitari pt nasterea nasei de MICKI MICA

Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel lOREX ii mai pun LP HA (are alergie la lactate) in piureuri. e ok. iar seara papa (daca vrea...) fructe coapte/legume pe la 7 si la 8 e la tzatza de nani deja. O sa mai incerc si altele, apoi reiau, cum bine zici. asa am facut si cu mutarile: ba la noi in pat/ba in patut/ ba in camera ei, ba in pat mare doar cu mine, ba pe scaun alaptata si mutata apoi in patut, etc am facut si eu cam ce am mai citit pe aici si am crezut ca ar meerge. ce m-as face fara voi?![]() ![]() BF . Pai si tu nu auzi noaptea nik? La noi e o linisteeee si se aude si daca se beseCris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Cris, sa nu te superi pe mine, da?
Incearca tu intr-o seara sa nu mananci nimic de pe la 7-8 decat fructe coapte, apoi lapte ....sigur nu dormi, te trezesti pe la 1-2 de foame.....da-i copilului cereale seara la 7-8, 1-2 linguri de cereale cu sau fara lapte, cu sau fara fructe....sau budinca cu branza si ou la cuptor, sau orez cu lapte praf sau de care folosesti tu, lapte de vaca.....stiu ca ai mai crescut un copil si ai experienta, ....dar al meu nu doarme doar cu lapte noaptea. toata noaptea. ii dau cereale la 7-8 si apoi e ok pt toata noaptea. au crescut si ei...nu mai sunt bebelusi mici.
EDIT: am gasit aseara in "mama si copilul" ca cica seara se da mancare sanatoasa, gen masa de pranz la repetir. Bine, nu i-as da carne seara, desi acolo scria ca e recomandat....dar mancare, nu doar lapte.
irrinaa spune:
Bine v-am regasit pufi dragalasi !

Nu stiu daca va mai amintiti de noi, n-am mai scris de vreo 3 luni.Am vazut ca am fost si exmatriculati, dar, sper sa ne reprimiti.A fost o perioada agitata, plina de schimbari.O sa scriu pe mail-ul comun mai mult.
Dam si noi de baut
facem cinste
, azi implinim 11 luni
Vladut e bine, am trecut si noi prin viroze, febra, dar le-am invins fara antibiotic pana acum.
Avem 4 dintisori, 9 kg si trebuie sa il masor si in lungime.Zice mama, tata(mai rar
) si baba(cel mai des).
Inca papa tzitzi, e indragostit de ele.Nu adoarme altfel, decat la san.Nu accepta bibe sau altceva.Bea apa cu canita cu cioc.Mananca destul de bine, dar nu doarme prea mult.Inca se trezeste noaptea de cateva ori.Eu adorm cu sotul si ma trezesc cu Vladutz
. Cred ca s-a cam obisnuit sa doarma cu mine, banditul.Azi noapte mi-a facut o mare surpriza:l-am culcat la 20,30 si s-a trezit la 6 dimineata.S-o fi gandit ca e baiat mare de-acum, ca are 11 luni sau a fost o exceptie?
Pupam pufuletii si mamicile lor ! O sa scriu si pe mail-ul comun, diseara, dupa ce adorm copiii.Pana atunci poate reusesc sa citesc cate ceva din urma.Acum fug sa-mi iau fetita de la gradi.
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Cris, sa nu te superi pe mine, da? Incearca tu intr-o seara sa nu mananci nimic de pe la 7-8 decat fructe coapte, apoi lapte ....sigur nu dormi, te trezesti pe la 1-2 de foame.....da-i copilului cereale seara la 7-8, 1-2 linguri de cereale cu sau fara lapte, cu sau fara fructe....sau budinca cu branza si ou la cuptor, sau orez cu lapte praf sau de care folosesti tu, lapte de vaca.....stiu ca ai mai crescut un copil si ai experienta, ....dar al meu nu doarme doar cu lapte noaptea. toata noaptea. ii dau cereale la 7-8 si apoi e ok pt toata noaptea. au crescut si ei...nu mai sunt bebelusi mici. EDIT: am gasit aseara in "mama si copilul" ca cica seara se da mancare sanatoasa, gen masa de pranz la repetir. Bine, nu i-as da carne seara, desi acolo scria ca e recomandat....dar mancare, nu doar lapte. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
nu ma supar, ma, ce, par asa suparacioasa pe aici?
ii pun doar uneori cereale, e drept. insa ea nu papa seara, e maraita/obosita si papa doar 3-4 lingurite sau deloc. probabil ca ii e foame, deci o sa incerc sa imi maresc repertoriul de cantece, sa pape mai multe lingurite
mersic

Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
de Daniel, n.01.02.2010