Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 4
alicredo spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui elefantica multumim de capitol miremia!!! ![]() ![]() si acum din cap trecut: Micki, felicitari nashicii tale pentru micuta Marina, sa va traiasca!!! ![]() ![]() ![]()
Cris ![]() ![]() ...si eu am un copil dependent de tzitzili mele pentru somn, chiar ma gandeam dimineata daca le-a dat vre-un pic drumul azi-noapte...cred ca nu...![]() ![]() ...norocul meu este ca sunt singura si dorm cu Isabela in pat (ca e bine sau nu ...asa nu stiu) si in felul acesta pot sa ma odihesc si sa nu scol tot blocul in picioare in fiecare noapte. Asa ca daca te face sa te simti mai bine ...Ema nu e singurul bebe mai mamos ...si noi suntem la fel, iar in cazul nostru eu am fost cea care a incercat sa "rezolve" problema mai dur...dar am renuntat k mai rau faceam. Offf..nush daca intelegi ceva, k de 3 ori m-am oprit k sa ii dau Isabelei tzitzi sa o adorm la loc ![]() ![]() ...trimit acum ca s-a trezit de tot ![]() Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
cris.d
si david e un copil mamos....unde sunt eu acolo e si el....in privinta taticului....parca l-ai citat pe al meu...ca e vina mea, ca pana cand mai ai de gand sa continui cu alaptatul, ca nu vezi ca nu doarme fara tine....si daca vreau un moment de liniste...''asa iti trebuie ca tu l-ai invatat asa'' trecem noi si peste...oricum ii depaseste problemedin 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !te iubim puiule....!!!
alexutzzza spune:
Cris D sa stii ca mesajul tau nu a fost deloc trecut cu vederea. Eu sunt de parere ca "disciplina" impusa unui copil e esentiala in anumite limite, dar totusi la un bebe e cam mult spus "disciplina". De ce are nevoie Ema...de un pic de independenta, dar daca ea din fire nu e independenta nu stiu ce ii puteti face fara a o ( ...poate suna dur cuvintele si nu e cazul) agresa si traumatiza.
Eu as incerca sa i las ptr un weekend cu altcineva (mama ta, mama lui) tu sa dispari din peisaj/casa/vecinatate complet....Poate suna dur dar daca nu te simte in jur deloc poate se invatza sa stea singura. Oricum e clar ca ceva ceva tot trebuie facut altfel o luati razna cu totii si cu cat persista treaba asta mie mi se pare un pic si in detrimentul Emei pe viitor , cand va fi mai mare va fi si mai greu sa o desparti de tine...Scuza-ma te rog ca ma bag ca musca in lapte cu iedei, nu sunt cea mai buna mama, nu vreau sa para ca fac pe desteapta si nici ca as (Doamne Fereste!) critica ceva. Ptr Ema numai tu esti cea mai buna mama si tu stii ce trebuie facut! 

de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esti o draguta. mercic frumos. sa stii ca nu mai e chiar atat de mult lapte. acu 2 sapt in belgrad scoteam 100ml seara si 100ml dimineata, sapt trecuta in ljubljana a iesit 80ml seara si 80ml dimineata, iar azi dimineata....surprize, surprize...ce n-am avut de 1 an si ceva incoace....probabil se va schimba gustul laptelui...sa vedem daca mai vrea dani lapte zilele urmatoare. cat despre mamica perfecta....pt mine mamica perfecta este cea care sta acasa cu copilul, nu aia plecata la birou si calare pe avioane...cadourile si banii nu fac o mama mai buna, chiar contrariul. oricum ![]() de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Oricum i-ai dat mult laptic avand in vedere de cand ai inceput munca si te admir pentru asta. Sa dea Domnul sa mai fie , dar daca s-ar termina in curand, e deja baiat mare si i-ai dat suficient zic eu.
Cat despre mamica perfecta...nu are rost sa argumentam ...e o chestie tipic feminina stii? cine are parul cretz il vrea drept, cine-l are drept il vrea bucle...asa si la noi: cine merge la munca regreta ca nu sta acasa, cine sta acasa regreta ca nu are un job ca lumea unde sa mearga ca apoi timpul petrecut cu bebele sa fie mult mai de calitate...etc

de
Yannis
tomaca spune:
Am pus poze cu camera cea nou. Ne-a crescut si un palmier intre timp.
Vazut poze de la kiti. Va face echipa cu Isabela? Ea DJ, el la clape. Suna bine. Nu mai pot inchide poza cu tortul. 

Si cum n-am mancat nimica astazi, i-am si simtit gustul 

Cum s-a distrat Uca la Targoviste?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Livia, tot asa avem si noi premergator. Putin diferit la culori. L-a inceput n-am inteles cei cu picioarele acelea. Si mi-am zis, "frate, au scos astia premergatoare cu picioroange?"".
N-am cronometrat cat sta, dar sta. Altfel ar sta la noi in brate si este cam dificil (peste 11 kile si 78 cm).
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Am pus poze cu camera cea nou. Ne-a crescut si un palmier intre timp. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |

Este fooooarte frumoasa si din cate vad Buturel este cel mai fericit! Sa o stapaneasca sanatos!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
danasor spune:
| citat din mesajul lui tomaca Am pus poze cu camera cea nou. Ne-a crescut si un palmier intre timp. Vazut poze de la kiti. Va face echipa cu Isabela? Ea DJ, el la clape. Suna bine. Nu mai pot inchide poza cu tortul. ![]() ![]() Si cum n-am mancat nimica astazi, i-am si simtit gustul ![]() ![]() Cum s-a distrat Uca la Targoviste? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
superba camera

, patul e dragutz foc , si Tudor un scump 
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca Am pus poze cu camera cea nou. Ne-a crescut si un palmier intre timp. Vazut poze de la kiti. Va face echipa cu Isabela? Ea DJ, el la clape. Suna bine. Nu mai pot inchide poza cu tortul. ![]() ![]() Si cum n-am mancat nimica astazi, i-am si simtit gustul ![]() ![]() Cum s-a distrat Uca la Targoviste? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Sa stapaneasca sanatos camera cea noua....foarte frumoasa.
Si ce par frumos si mare are Tudor?!!!!!
danasor spune:
Cris.d si la noi e aceeasi poveste, ziua cand o culc daca stau langa ea sa-i dau tt din jum in jum de ora, sau mai des, doarme 1- 2 ore, iar noaptea nici nu stiu de cate ori... dar stiu ca lucrul acesta va mai dura 2, 3 luni, cel mult, pana o voi intarca, asa ca intr-un fel ma bucur de perioada asta in care e asa legata de mine... Am incercat cu LP dar l-a scuipat de numai, pina nu o intarc de tot voi folosi LP doar la piureuri ![]()
MP si noi va
, am vazut pozele cu baietii frumosi
.
Myky daca ii dai augmenin ai grija ca poate sa faca diaree, a mea a facut, si sa ii iei si Biotics, sau ceva de genul asta sa-i dai 

. eu cred ca ema e altfel (decat Ana sau altzi bbi), mai "needy", mai mamoasa, nu stie sa se descurce singura nici la somn, nici la joaca, etc.cred ca poti incerca metode, suzete, etc, dar, in final, copilul alege ce i se potriveste, nu?chiar daca asta nu se pupa cu programul si preferintele adultilor...
...
Ana