Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 13
rox_y spune:
Multumim de urari
A fost foarte frumos, cand a trebuit sa planga a plans dar a si tacut..a fost cea mai cea.La sfarsit a fost superb a fost cea mai aplaudata dintre toti. Mi-au dat lacrimile de emotie ce-am simtit pt ea...a fost de vis.
La sf de tot cand a iesit lumea pe hol au venit la mine (adica la ea) si mi-au zis felicitari...si etc...ce mandra m-am simtit. Gata actrita o face mami.
Apoi am fost la o pizzerie(o parte din actori), Diana a adormit pe drum si apoi in scaunul de masina cat am baut un suc si am mancat o pizza.La plecare s-a trezit si ea.
31.12.2009 Roxi
de Diana
ayanna_xem spune:
Buna seara vitezomanelor! Unde arde de alergati asa?
Eu nu mai reusesc sa prind nici macar cate 10 minute pentru mine, ma alearga zgubilicea peste tot. Ma termina cu faptul ca baga in gura tot ce prinde, tre sa fiu cu ochii pe ea non-stop...gaseste tot felul de kkturi incat nici nu mai stiu ce e periculos si ce nu pentru ea. Zic ca strang tot, dar tot mai gaseste ea ceva...parca e setata pe chestia asta. Mai nou isi scoate moatele si clamele din par si incearca sa le manance. Abia astept sa-i tai motzul ca sa-i fac breton sa n-o mai vad cu parul in ochi ca nu mai suport eu dapoi ea.
RUXI, parca tu intrebasesi de asta....la noi inca se pastreaza traditia asta, ma rog traditie vorba vine ca de fapt e o chestie aparuta dupa revolutie, dar s-a impamantenit de parca ar fi de cand lumea...ca doar mie nu mi-a taiat nici un motz cand am avut un an si iote-ma-s bine, sanatoasa, n-au avut nici un efect superstiile babesti asupra mea. Insa nu prea pot face mare lucru in acest sens, ca mi-as pune paie in cap. Atata m-au tocat la cap neamurile cu ce si cum e de bine incat atunci cand o convinsesem pe nasa-sa sa vina sa-i tunda ea totusi macar un pic din par inainte de an, ca sa nu tai eu si sa íncalc ca nesimtita legile astea nescrise, m-am razgandit in ultima clipa si am zis ca totusi mai astept 2 luni ca n-o fi foc.
Si ca tot sunt cu raspunsul la tine...indraznesc si eu sa urez cu intarziere LML lui bebe Kay, ca nici macar pe mess n-am mai apucat sa-ti las un mesaj. Sa fie sanatos si sa va bucure toata viata macar la fel de mult ca acum!
Nush care e treaba cu intrebarile tale despre cum arata beb si cat e de mare, dar pare foarte ok...e dolofanel e adevarat, dar nu cred ca tre sa-ti faci griji inca de asta. Daca toate-s in regula si e sanatos stai calma, o sa devina el mai atletic cand o incepe sa alerge. Deocamdata e ok asa...pufos si dulce.
Foarte funny si cu 'muzicuta'...sa-l papi nu alta.
MICKI...azi noapte ziceai de nasa lui Kiti ca e aproape de termen si azi deja a nascut? Inseamna ca a nascut usor. Felicitari...si multa sanatate la bebel...Scorul Apgar se ia o data in momentul nasterii si apoi inca o data la cateva minute pentru a nota evolutia post-partum...deci 9 si 10 e de bine, clar...
Si ca tot sunt cu raspunsul la tine ma gandeam cand am citit replica lui Alicredo (parca) ca ia o poza cu tine si se duce la coafor ca s-o aranjeze la fel, eu m-am gandit ca mi-ar trebui si mie una, dar nu pentru coafor, ci la un chirurg estetician eventual...

DECE...ce fain ca aveti saniutza! Si noi intentionam sa-i luam, abia astept sa iesim la bulgareala si desenat ingerasi in zapada, desi anul asta o sa fim muuuult mai cuminti si o sa ne limitam doar la saniush.
ROX_Y cum fu la teatru? Ai facut poze sa ne arati si noua artistul?
ELEFANTICA...doamne, de cand ma tot tin sa-ti spun. Am vazut pozele cu Isabela imediat ce le-ai pus si mi-au placut tare de tot.
E dulce foc printesa ta si foarte expresiva. In pozele cu catelul mi-a placut foarte tare,iar cea cu papagalul (sau perusul)e de exceptie...de fapt si celelalte sunt la fel de faine.
printesa mica si frumoasa.
MP...acum am admirat si pozele cu mandretele tale de flacai...
. Mi-a placut tare de tot cea cu 'merg sa-mi cuceresc printesa'. Cred ca deja a topit inima domnisoarei...nu-i asa Simply?![]()
LUCIA...acum cand scriu mesajul e inca in 22, chiar daca nu mai apuc sa-l trimit pana la miezul noptii urez si eu din toata inima LML lui Teodor. Sa fie sanatos si sa va lumineze viata la fel ca si pana acum!
DANASOR...m-am uitat dupa pozici mai noi cu Anastasia, dar n-ai mai pus de mai bine de doua luni. Ia mai arata-ne si noua scumpetea ta de fata, n-o tine toata numai pentru tine...sa ne bucuram si noi de ochisorii aia frumosi. 
LIVIA...noi avem premergator, dar il tin la maica-mea si il mai folosim cand merge fiica-mea la ea si atunci maxim juma de ora pe zi. Eu nici n-am vrut sa-i iau premergator, dar ni l-a dat cadou o vecina si a insistat atat de mult sa-l luam incat ne-a fost jena s-o refuzam ca sa nu ne creada fuduli, avand in vedere ca nu e cine stie ce calitate, dar nah...nu vreau de acum nici sa fiu absurda si sa interzic total copilului sa stea in premergator mai ales ca fii-mea e foarte incantata de el. O las putin cat sa-si faca damblaua si apoi o antrenez in alta activitate ca sa i-l pot lua. Cred ca problemele legate de folosirea premergatorului apar in momentul cand se face abuz de el...ca sunt si cazuri din astea, cunosc eu...o colega care isi tinea copilul in premergator zi lumina, doar ca sa aiba ea timp de una alta, inclusiv frecat menta. Si cu toate astea copilul ala s-a dezvoltat normal si n-a avut probleme cu mersul, cu mobilitatea etc. Depinde!
Am admirat si eu poze cu Alexandru
si in prima faza nu pricepeam ce OZN de premergator aveti acolo, dar m-am dumirit intre timp. Explorator din toate punctele de vedere...si cu deplasatul in scop de cercetare terestra si cu studiatul astrelor (ala e telescop, nu?)
MYKY791...vad ca tu n-ai deloc album cu beb pe contul comun ca sa admiram si noi poze. Cand se face puiul bine si scapati de toate grijile si necazurile astea care va chinuie sa ne arati si noua comorica ta, de fapt comoricile ca ai doua.
si multa, multa sanatate! Abia astept sa vii cu vestile alea bune!
CRIS_D...sper ca s-a pierdut of-ul odata cu capitolul trecut si acum esti deja pe carari mai limpezi. Ti-au spus fetele cam tot ce era de zis si Xela chiar a pus punctul pe i cum spuneai si tu. Sotul tau a reactionat tipic masculin, trebuie sa-l intelegi, asta e firea lor...trebe sa rezolve problema si cauta solutii practice, concrete. Sunt convinsa ca deja ai trecut peste faza asta, pentru ca se stie ca femeile destepte si puternice nu se lasa doborate de orice obstacol, ci dimpotriva mai tare se ambitioneaza. Sotul tau pare foarte deschis si sunt convinsa ca la un 'pahar de vorba' puteti lamuri toate of-urile astea in asa fel inca nici unul din voi sa nu adune frustrari. Al meu sot e foarte 'íncuiat' ca sa spun asa si trebe sa ma strofoc mult ca sa gasesc calea cea mai potrivita de a comunica cu el, dar probabil ca de asta l-am si ales, ca mie-mi plac provocarile si el era pentru mine un mare semn de intrebare. Mi se cam urca sangele in cap cateodata, dar imi trece repede.
Legat de relatia de tzitzodependenta pe care o ai cu Ema...am experimentat si eu cu zgubilicea mea fix aceleasi lucruri. Acum s-a schimbat in bine situatia, dar sincer nu stiu cum s-a intamplat asta. Nu cred ca am facut ceva in mod special, pur si simplu s-a intamplat. Probabil ca e o etapa in evolutia lor cand fac cate un salt asa de ne miram si noi...probabil si cu Ema se va intampla la fel mai devreme sau mai tarziu, ca doar n-o sa suga la tzitza toata viata. Daca ar fi totusi sa caut o explicatie din cazul meu care ti-ar putea oferi drept exemplu cred ca ar fi faptul ca am incercat sa o mai las cate 10-15 minute cu sotul sau mama, timp in care eu dispaream pentru diverse treburi, apoi perioada asta am crescut-o usor usor in asa fel incat am ajuns sa plec o ora, apoi doua, apoi chiar juma de zi (asta a fost maxim). O alta chestie ar fi faptul ca am introdus si a patra masa solida si de atunci parca n-a mai solicitat tzitzi atat de des, nici macar pentru alint...pentru ca fiind deja satula, lapticul de la tzitzi mai mult o deranja. Mi-am mai impus sa am rabdare cu ea la somn...adica am preferat sa ne frichinim impreuna cate juma de ora-o ora pana adormea singura, decat s-o pun la tzitzi si sa adoarma in 5 minute, dar am inceput treaba asta cu somnul de la pranz si cand a reusit sa adoarma singura de cateva ori abia atunci am incercat sa aplic metoda si la somnul de noapte. E adevarat ca am luat o doza uriasa de rabdacol, dar m-a motivat si zvonul asta cu indemnizatia ca ma speriasem ca imi traumatiz copilul cu plecarea mea la servici daca nu fac ceva pana atunci in sensul asta...si uite ca a prins bine.
Acum deja sunt mai relaxata si in ceea ce priveste subiectul asta...
Relaxata ar trebui sa fii si tu si daca pentru asta ar trebui sa mergi mai des la manichiura, coafor etc de ce nu? Impusti doi iepuri dintr-o lovitura...te si binedispui, rezolvi si o chestiune de imagine.
Hai ca m-am intins...sorry!...dar am cam rezonat cu subiectu' si m-am desfasurat...
TOMACA...foarte faina camera lui Tudorel, s-o folositi sanatosi...iar palmierul e
. Imi doresc si eu o camera asa frumoasa pentru zgubilice...de fapt camera exista, dar e cam goala...deocamdata avem un pat si birou, dar alea le-am bagat acolo doar pentru ca sa improvizam un dormitor pentru tati, caci bani de mobila asa personalizata inca nu avem. Numai bine pana adunam noi banuti poate creste si zgubi si-si exprima optiunile in ceea ce priveste designul interior, ca pana pe la vreo 2 anisori asa ii este suficient patutul...
Gata capitolul trecut...
Trimit si mai citesc la asta...sa vad cat m-or tine balamalele...
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Si acum momentul nostalgic: tot cochetez cu ideea sa scriu povestea nasterii lui Dani, desi nu mi se pare nimic interesant sau inovator in ea, dar pt mine e ....unica. Tot nu am timp, tot caut un motiv sau o data importanta...si tot nu gasesc. Si ma gandesc ca deja nu mai e cazul, la 10 luni de la nastere, sa o mai scriu. Dar maine e ziua mea de nastere (stiu ca nu sunt in lista, am avut reticente la inceput in a-mi da ziua de nastere pt a nu fi recunoscuta de eventualii cititori neinregistrati pe forum), si ma incearca nostalgia primei aniversari cu copilul langa mine. Sunt f recunoscatoare pentru asta si ii multumesc lui Dumnezeu pt darul minunat pe care ni l-a facut. Oare mai are sens sa scriu acum? Ma gandesc ca eu citeam povestile de la nasterea unei stele, ma emotionau, dar eram insarcinata si hormonii tropaiau la greu.... Pana ma decid, ma intorc la munca, am f mult de treaba. va pup. O zi frumoasa. Mai citesc ce mai scrieti, sa stiti!! de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
La Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi sufletului tau!
PS.- Eu zic sa scrii neaparat povestea nasterii puiului tau...sunt clipe unice pentru orice mamica. Mai tarziu, peste ani, o sa-ti faca mare placere sa recitesti si cred ca si lui Daniel o sa-i placa. Chiar daca nasterea in sine nu a avut nimic interesant sau inovator cum zici tu, poti sa descrii sentimentele tale, trairile interioare, emotiile...si sunt convinsa ca va fi o poveste extraordinara.
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Inca ceva cris.d ... nu mai cauta solutii, mai avem inca un an si gata obisnuieste-te cu ideea Eu azi am avut unul din momentele alea cand chiar am zis ca nu mai conteaza nimic. C spune de regula mama cand cauta si gaseste sanul (atunci cpune ceva de genul "ah,mama" sau cand ma cauta disperat prn casa). Ei bine azi s-a trezit din somn, a deschis ochii, mi-a zambit si a spus "mama". Doamne, nu pot sa va descriu in cuvinte dar cu expresia si cu zambetul lui din acel moment a fost unul din cele mai frumoase momente din viata mea ![]() . |

Sunt tare mandra de ginerica!
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui ana_g maine mergem la controlu de 10 luni. asa, de verificare....de fapt, am tot felu de intrebari...de ce isi tine "pumnu" strans la picioiare, adica de ce isi tine degetele stranse.....sau de ce isi baga mana pe gat de vomita uneori....siii....o sa pun problema de LP, ca ma simt cam goala....bine, nici nu a mai sup cine stie ce, doar seara si dimineata si simt eu ca nu ii mai este suficient. ma bazez doar pe instinct. adica poate completare cu LP, nu intarcare, doamen fereste! nu acum! mama unui pui...Stefan |
Bafta multa la controlul de maine, adica de azi de acum. Sa veniti cu vesti bune!
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui lorex aa, chiar...BF...sa-ti scrii povestea, garantat n-o sa-ti para rau... ![]() nepotzelul meu iar are otita...acu o saptamana terminase AB tot pt otita...la ambele urechi...a fost la spital, i-au spart timpanul sub anestezie sa-i scoata puroiul...s-a trezit urat din anestezie, cu tzipete si tuse inecacioasa ![]() l-au trimis la tomograf sa vada daca nu are infectie pe nush ce os... ..nush ce sa mai facem efectiv...poate mai veniti voi cu niste solutii, idei..Oani, unde esti? Sper ca sunteti bine!_ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Of, mai Lorex...sanatate multa nepotelului!
Pupam si Bobitza si sper sa scapati mai repede de griji si sa va bucurati de clipe frumoase!
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui elefantica Am ras in seara asta cu lacrimi ...pupaza mea a inceput de cateva zile sa faca pasi singura si acum daca o chemi vine la tine doar ca se uita la tine si o ia pe alaturi...adik se uita la buni si s-a dus in sufragerie ![]() ![]() ...Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |

ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui myky791 ps am vazut un aparat de aerosoli la 5500 (55 mil). barbatimiu ma intrebat: la banii astia te si f.e?! edit ca aveam garla de greseli Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Pai? La suma aia n-are dreptate omul sa intrebe asa ceva?
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui Ruxita sa povestim si noi patzania noastra - l-am adormit pe la un 8.30, trezit in 20 min, ne-am uitat la frienzi, apoi iar culcat, si plansete si urlete, nimic nu parea sa-l consoleze! Si ieri si alaltaieri a facut la fel, dar azi s-a intrec pe el insusi, si-a batut propriul record la plans! Am obseravat ca-i mai ies doi dintisori, nu ma lasa sa-i vad dintii, dar din cate mi-am putut da seama ii ies doi dinti intr-o laterala sus, si asta inseamna un incisiv si un canin! I-am dat cu calgel, prima data niciun efect, am zis hai sa mai incerc o data ca prima data nu prea m-a lasat nici sa-i casc gura, nu tocmai sa fac o manevra complicata cum e atingerea dintisorilor noi, asa ca am incercat cu ceva mai mult calgel (un bob de mazare)... si si-a provocat voma (mai patim de la unele medicamente pe care i le administrez fortat) si a vomat pe tot drumul pana la baie si in chiuveta inca vreo 3 opinteli. L-am spalat, schimbat, leganat 2 ori pe picioare si picat mort la datorie! Zic doar Slava Domnului ca nu a facut si febra ca data trecuta cand am zis ca nu mai vreau sa trec ever prin asa ceva! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Of...din pacate si grijile astea fac parte din meseria asta de mamica.
Sper sa treceti repede si usor peste perioada asta de dintisori si asta sa fi fost singura neplacere.
simplicity spune:
Deci aseara cand trebuia sa ma apuc de recuperat a inceput Ariana sa planga,asa ca am facut nani impreuna.acum din cap.trecut “pareri”:
Miremia,ma bucur ca ai avut o zi perfecta,ca sufletelul tau,Mara,a fost cumintica ca tu sa te rasfeti un pic
Cat despre:
| Gasim noi omodalitate de trimitere, sa ajunga si la Ariana un set. Cand ma hotarasc de unde le iau (evident criteriul cel mai imp e pretul ) iti zic. |

Bravo pt mam/mama
UN CADOU NEMAIPOMENIT(parerea mea)Myky,nici nu am cuvinte,saracul Catalin…multa sanatate si putere

Danasor,sper sa nu revina otita,spa?mama fetelor dar ce va relaxati….ce cadou frumos a primit Anastasia de mos
Gratiana WB,cand ai timp sa ne mai scrii
Alexutzza ,
Bravo Yannis:una
pt Mama,una
pt dintisor,una
pt libertateRox_y
Felicitari pt dintisor,
si pt primul ei rol de actritaRuxita,Felicitari pt cuvintele spuse de Kay
…ce sa spun de Kay?!iti dai seama ca in comparatie cu fie-mea e mare(dar fiemea nu are nici 7 kg,adica trebuie sa merg sa o cantaresc-iar Kay poate ca se incadreaza in grafice-nu prea le bag eu in seama,ca altfel as fi fost in butoi de mult asa ca am umplut butoiul cu bautura pt sarbatori ca sa nu intru in el)deci e un baiat frumos si e al tau,nu are importanta ca mie mi se pare sau nu ca e mare
Decenuela,waw ce reteta,”suna”delicious…
pt mama,stie jiji mic cand sa spuna el mama,cand te astepti mai putin,din cate vad ii place sa te surprinda….sanie?ce fain,sa se bucure jiji de ea,noi aici nu cred ca o sa pupam zapada,cu siguranta o sa pupam multa ploaie de ne-om scarbiMamaaaaaaa cati pufi spun mama,pai umplu mesajul numai cu
,deci Bravo Alexandru(LiviaMicki,ca de obicei arati foarte bine,o tunsoare frumoasa,
Bravo Kiti pt “pa-pa”Felicitari nasilor tai pt fetita mica,Marina-sa ii dea DD sanatate

cuscra,pai e frumos?!sa intri in “butoi”?!pai ce exemplu imi dai tu mie

Lucia
La multe lunite lui Teo
Ayanna,Haircut cand am vazut mesajul vostru legat de indemnizatie(cel cu vestile bune) m-a cuprins asa un sentiment placut,cum impartasim noi si lucruri bune si mai putin bune,ca o echipa

Cris.d,la mesajul tau m-am blocat…nu stiu ce sa iti spun,te inteleg cand simti nevoia sa te “plangi” in casa, cred ca tati de Ema e si el stresat(datorita participarii) si incearca sa gaseasca solutii,care poate ca tu deja le epuizasesi,nu cred ca l-ar lasa pe el inima sa o vada plangand…acum e o perioada mai dificila pt bebei(mai ales cei dependent de tzitzi-printre care si noi) iar noi trebuie sa fim langa ei,nu plang degeaba bebelusii,mai bine suferim noi decat ei-pe mine,din cauza oboselii,a noptilor nedormite ma doare tot corpul cand mananca,dar prefer sa trag eu(care e nimica in comparatie cu ce are Onitza,catalutza,Nikole-sper sa nu gresesc-ele aveau prb cu alaptatul,dureri)decat sa o intarc sau sa nu ii ofer tzitzi-care e preferata ei- si sa o vad ca ea plange ca vrea san)Asta e parerea mea,sper sa nu te supere
Aveti grija de voi,impreuna e mai usor
Nu am vazut poze,mai am capitolul asta de recuperat,daca am omis ceva indurare va rog
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

...a inimii mele...