Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 14
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica Am ramas cu o datorie de vizitat poze. La Tomaca. Dar maine. Acum nu ma tin ochii. Ma doare capul. De la curentul de la metrou. Kiti tocmai a facut o criza de plans, cand si-a dar seama ca e in patut. Si parca il tot incearca prin somn. Vrem musai ca sa il obisnuim in patut. Acum 1 ora a cazut din pat. Nu rau, dar mi s-a luat de facut pipi in etape. Si asta noaptea. Kk...apuc la cateva zile. E o aventura sa fac dus. Ca o ia razna prin pat. Nici nu vreau sa il chinui, dar nici pe noi. Cum sa fac? Ce metoda sa aplic? Prietena lui e tzatza. Acu' vine ora 1 si e treaba de iar. Vorba Decenuelei. Regulile din carti se aplica teoretic. Adica la gaini plate aflate in vid...Eu ma retrag. Iar maraie. si NB!Kiti de |
Cred ca in momente de astea trebuie sa mai luam cate o doza mare de Rabdacol...iar rezolvarea poate o sa vina de la sine, ca solutii universal valabile nush daca gasim...
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui rox_y Multumim de urari A fost foarte frumos, cand a trebuit sa planga a plans dar a si tacut..a fost cea mai cea.La sfarsit a fost superb a fost cea mai aplaudata dintre toti. Mi-au dat lacrimile de emotie ce-am simtit pt ea...a fost de vis. La sf de tot cand a iesit lumea pe hol au venit la mine (adica la ea) si mi-au zis felicitari...si etc...ce mandra m-am simtit. Gata actrita o face mami. Apoi am fost la o pizzerie(o parte din actori), Diana a adormit pe drum si apoi in scaunul de masina cat am baut un suc si am mancat o pizza.La plecare s-a trezit si ea. 31.12.2009 Roxi de Diana |

Ce frumos!!! Sa ne pui si noua poze de la spectacol, sa admiram artista...
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui simplicity ... Stiati ca: Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti. |
Credeam ca numai eu bantui la ore din astea...
...dar eu mi-s pe picior de plecare, asa ca daca mai stai iti spun lecturare placuta...desi cred ca mai indicat ar fi sa bagam portia de somnic ca maine trebuie sa fim fresh pentru picaturile astea de argint viu...
Eu ma duc la somn, dar nush cat o sa dorm, ca la noi bate un vant infernal si pocneste foarte tare tabla pe casa si se aud tot felul de zgomote pe afara, chestii trantite, scartaituri....brrr!!! Cred ca-mi iau zgubilicea la pachet si ne bagam amandoua langa tati ca mie mi-e urat tare noaptea, am eu o problema cu intunericul si daca mai si aud zgomote sinistre ma ia cu palpitatii la inima rau tare...
S-aveti o noapte linistita!
simplicity spune:
La multi ani Blue Flower
Sa ti se implineasca toate dorintele
Cat despre povestea nasterii,eu am scris-o dupa 8 luni ca asa am simtit,am scris simplu si in mare,ca chiar nu ma pricep sa imi exprim sentimentele traite atunci(i-am trimis si la sora mea o versiune a povestirii si mi-a spus ca de ce nu am scris mai la sentiment?!asa ca….) daca tu iti doresti sa o scrii eu o sa o citesc cu placer si entuziasm si cred ca iti va prinde bine peste catva timp sa recitesti ce ai trait atunci/acum
Tomaca Bestiala faza asta:
| Fetelor, cand povestiti voi de tzatzaiala cu bebeii, mi inchipui pe toti stand la o terasa pe marginea piscinei parca zicand "hei, bab, inca un cockeil, te rog ". Stiu ca pentru voi nu este amuzant, dar parca vor si ei din cand in cand, cate o limodana, ca-i tare reconfortanta. |
Lorex mare dreptate ai
| ce rau e cand pierzi urma...nu mai stii ce vroiai sa raspunzi sau nu mai are farmec.. |
ca acum e o frumusete aparte….habar nu am ce sa zic cu nepotzelul,ca nu ma pricep…DD sa fie bine,multa sanatatecuscra vezi in capitolul asta mi-ai dat o lectie importanta cu antibioticul,multammmmmmmmm

Irinaa WB,mama prin cate ati trecut…dar acum sunteti bine?!asta e important ce a trecut a trecut

La multe lunite Vlad
Xela ca de obicei jos palaria

| Ei bine azi s-a trezit din somn, a deschis ochii, mi-a zambit si a spus "mama". Doamne, nu pot sa va descriu in cuvinte dar cu expresia si cu zambetul lui din acel moment a fost unul din cele mai frumoase momente din viata mea |

Decenuela
| pe jiji n-l compar din niciun pct de v cu nimeni. el e dragostea mea mare si nu-mi fac nicio prb ca n-are dinti..ca nu merge..ca inca ma tzatzaie...ca ... pt mine e cal mai frumos si cel mai ...e soarele si luna si stelele...chiar nu-mi fac vreo grija pt evolutia lui |

Elefantica Felicitari pt primi pasi singurica

Ratusca lasa lenea,hai mai laudati si tu imparatul,ce tii numai pt tine?

Bravo Diana 
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
simplicity spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Credeam ca numai eu bantui la ore din astea... ...dar eu mi-s pe picior de plecare, asa ca daca mai stai iti spun lecturare placuta...desi cred ca mai indicat ar fi sa bagam portia de somnic ca maine trebuie sa fim fresh pentru picaturile astea de argint viu... Eu ma duc la somn, dar nush cat o sa dorm, ca la noi bate un vant infernal si pocneste foarte tare tabla pe casa si se aud tot felul de zgomote pe afara, chestii trantite, scartaituri....brrr!!! Cred ca-mi iau zgubilicea la pachet si ne bagam amandoua langa tati ca mie mi-e urat tare noaptea, am eu o problema cu intunericul si daca mai si aud zgomote sinistre ma ia cu palpitatii la inima rau tare... S-aveti o noapte linistita! ![]() |
odihna placuta,sper sa aveti o noapte buna(cand e vreme din aceea si mie imi e frica)

Mami de
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
simplicity spune:
Ayanna ma bagi in belea
| MP...acum am admirat si pozele cu mandretele tale de flacai... . Mi-a placut tare de tot cea cu 'merg sa-mi cuceresc printesa'. Cred ca deja a topit inima domnisoarei...nu-i asa Simply? |
Mami de
Stiati ca:
simplicity spune:
Am vrut sa iti spunMiremia multumesc
ca mereu iti faci timp pt lucruri tehnice,am remarcat ieri mailul trimis(am banuit ca tu erai)
Mami de
Stiati ca:
Andre_lina spune:
haideti haideti, sa nu faceti atac de cord, doamne fereste... va iau usor...
![]()
![]()
remember us?!! ca am vazut ca ne-ati pus la coada, pe noi nascuti in decembrie... pe noi astia mai batrani...
cum va las singure, cum va faceti de cap...
simplicity spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina haideti haideti, sa nu faceti atac de cord, doamne fereste... va iau usor... cum va las singure, cum va faceti de cap... Andreea, de bebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
,ma bucur sa te recitesc
Mami de
Stiati ca:
Andre_lina spune:
Vine ziua in care trebuie sa dam de baut, am zis ca e momentul sa fac introducerea ...sa nu se lase cu betii nestapanite 
va salutam patriotic (...aiurea... el sforaie de 3 ore... eu bantui pe net, innebunita ca nu stiu cum se ia motul baiatului... care motz?! ca are 3 fire)
a trecut mult timp de cand nu am mai "calcat" pe aici... suntem trecuti prin multe greutati, caliti, antrenati, dar mai ales indragostiti unul de celalalt... a trecut aproape 1 an de cand suntem o echipa :) Multumim lui Dumnezeu ca suntem aici si scriem din nou pe forum, si ii multumim ca e pace din cate vad si e la fel de cald si bine ca intotdeauna ...in ciuda furtunilor...

iar. Vorba Decenuelei. Regulile din carti se aplica teoretic. Adica la gaini plate aflate in vid...
de Diana
bebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)