Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 10
rox_y spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex aa, chiar...BF...sa-ti scrii povestea, garantat n-o sa-ti para rau... ![]() nepotzelul meu iar are otita...acu o saptamana terminase AB tot pt otita...la ambele urechi...a fost la spital, i-au spart timpanul sub anestezie sa-i scoata puroiul...s-a trezit urat din anestezie, cu tzipete si tuse inecacioasa ![]() l-au trimis la tomograf sa vada daca nu are infectie pe nush ce os... ..nush ce sa mai facem efectiv...poate mai veniti voi cu niste solutii, idei..Oani, unde esti? Sper ca sunteti bine!_ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Offff

31.12.2009 Roxi
de Diana
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui lorex aa, chiar...BF...sa-ti scrii povestea, garantat n-o sa-ti para rau... ![]() nepotzelul meu iar are otita...acu o saptamana terminase AB tot pt otita...la ambele urechi...a fost la spital, i-au spart timpanul sub anestezie sa-i scoata puroiul...s-a trezit urat din anestezie, cu tzipete si tuse inecacioasa ![]() l-au trimis la tomograf sa vada daca nu are infectie pe nush ce os... ..nush ce sa mai facem efectiv...poate mai veniti voi cu niste solutii, idei..Oani, unde esti? Sper ca sunteti bine!_ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
oof, parca imi aduc aminte de mine cu Ana
. La noi a fost cu 2 punctii de felul asta intr-o luna, apoi a mai facut otita peste vreo juma de an, dar nu asa de grav...suflatul mucilor insa am invatat ca e esential, mai ales noaptea. la otita medie problema e ca mucii "merg" in ureche,din cauza pozitiei preponderent orizontale a copilului
. cica. singura chestie la care ma gandesc acum e sa prveniti, adica imediat ce raceste sa aveti grija la muci, la suflat, pus picaturi, fasuri cu apa de mare la greu, ca sa dreneze rapid din nas, sa nu stagneze.sanatate multa

Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Cris, sa nu te superi pe mine, da? Incearca tu intr-o seara sa nu mananci nimic de pe la 7-8 decat fructe coapte, apoi lapte ....sigur nu dormi, te trezesti pe la 1-2 de foame.....da-i copilului cereale seara la 7-8, 1-2 linguri de cereale cu sau fara lapte, cu sau fara fructe....sau budinca cu branza si ou la cuptor, sau orez cu lapte praf sau de care folosesti tu, lapte de vaca.....stiu ca ai mai crescut un copil si ai experienta, ....dar al meu nu doarme doar cu lapte noaptea. toata noaptea. ii dau cereale la 7-8 si apoi e ok pt toata noaptea. au crescut si ei...nu mai sunt bebelusi mici. EDIT: am gasit aseara in "mama si copilul" ca cica seara se da mancare sanatoasa, gen masa de pranz la repetir. Bine, nu i-as da carne seara, desi acolo scria ca e recomandat....dar mancare, nu doar lapte. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
hm...vise soro....io le-am incercat pe toate k jiji ...culcat moldoveanul satuuuul....ei nu se trezesc de foame..ci o vor pe mama..si cum altfel o simt cel mai bine daca nu cu tzatza?
nu mere suzi..bibe..etc....astea sunt teorii...sau idealuri...sau nu stiu ce...dar nu se aplica la toti bb.
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:

mami de
Alex si
Radu
danasor spune:
offf mititelu , sper sa-i dea dotorii de cap cat mai repede, sanatate multa , si pupam bobitza frumoasa
. Am fost vineri in gradina botanica si ne-am gadit la voi, dar stiam ca sunteti necajiti si nu am mai dat tel.
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
oof, parca imi aduc aminte de mine cu Ana . La noi a fost cu 2 punctii de felul asta intr-o luna, apoi a mai facut otita peste vreo juma de an, dar nu asa de grav...suflatul mucilor insa am invatat ca e esential, mai ales noaptea. la otita medie problema e ca mucii "merg" in ureche,din cauza pozitiei preponderent orizontale a copilului . cica. singura chestie la care ma gandesc acum e sa prveniti, adica imediat ce raceste sa aveti grija la muci, la suflat, pus picaturi, fasuri cu apa de mare la greu, ca sa dreneze rapid din nas, sa nu stagneze.sanatate multa ![]() Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
asa mi-a zis si mie dr. s-o culc cu capul mai ridicat , mai aveam putin si o culcam aproape vertical, si sa am grija cu mucishorii, dar din pacate tot a facut otita; cred ca depinde de copil - unii fac pneumonie, altii laringita , otita in functie de punctul slab; asta cred eu... oricum si eu stau cu o frica in mine dupa ce am tras .... si acum dupa trei saptamani dupa ce am terminat AB , cand ii dau sa suga ii simt miros de AB in transpiratie.
micki_mica spune:
Seara buna si de la noi!
Ma duc la capitolul anterior sa mai citesc un pic si sa ajung la zi. 
Kiti
de
Miki
lorex spune:
multumesc fetelor de compasiune..
cica vor sa-i puna nush ce tubuletz dupa ureche care sa-i dreneze cand mai face...daca am inteles bine...![]()
micki_mica spune:
Decenuela am avut ceva spor, si ambatz. Ca sa citesc tot. Cat despre atribute, inca ceva frumoasa, tunsoare ok, fericita da, optimista incurabila, maritata 100%. Noi am facut asa: intai am fumat, apoi ne-am lasat, apoi am facut un bb, apoi si nunta...ceva palpitatii la ranza, poate la mine, la asa silueta de gazela, ca nu imi mai trece cand imi amintesc ce ai mai slabit! Merci pt urri. Asa e, lucrurile marunte fac viatza frumoasa,
Ziceam si eu de hidratare ca asa am inteles ca e ok. Cu cat e mai bine hidratat scapa mai repede. Daca sta mult la tzatza, baga tu lichide si mai multe ca sa ai ce-i da. Zic si eu.
Inca nu am luat saniuta, dar imi place modelul. Am zis ca asteptam sa facem cheltuielile de motz, ca sunt aproape si apoi ii luam. La noi, poate fi si rosie
. Nu roz. Faina ideea cu ceva antiderapant.
Cris.dogarel eu sunt mai optimista de fel. Am si eu butoiul meu. Mai incerc si acolo apele, dar imi rebin repede. Ma ajuta mult tratamentul cel mai natural...
Bubu merci!
Cum a fost debutul rox_y? Cum a jucat micuta actrita?
Danasor Merci! Faina achizitia!
Ruxita ti-am vazut bebeloiu!
Eu nu il tund pana la motz. Sa il tunda nasa prima si apoi il tundem zero. ![]()
Myky ma bucur ca scapati de injectii! Asa chin... of of! 
Elefantica/b] merci!
[b]Tomaca bravo pentru dintisor! Sper sa scapati repede de maraiala de dintisor!
Gata capitolul trecut!
Kiti
de
Miki

...a inimii mele...