Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
dunemaire spune:
Cred ca depinde si de noroc - noi avem tot Laica de vreo 2 ani (Timi facea des bronsite astmatiforme pana sa ii scoatem polipii) si nu am avut probleme cu el.
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dunemaire Cred ca depinde si de noroc - noi avem tot Laica de vreo 2 ani (Timi facea des bronsite astmatiforme pana sa ii scoatem polipii) si nu am avut probleme cu el. Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010 |
Ada, ai acelasi model? ca eu am impresia ca sunt ceva probleme numai cu modelul acesta, la care a pus link Dienuta, ca numai aici am vazut reviewuri negative asa multe. si uite ca tocmai pe asta m-am gasit si eu sa-l cumpar (era cel mai ieftin din cele cu ultrasunete la vremea respectiva).
ma bag la nani, am avut o zi cam tracasanta, cu copil acaparator peste masura. abia la ora asta am reusit sa ma smulg sa fac si eu un dush, parca-s alt om. (dar cum sa-i rezist cand el ma tine cu mainile de haine si ma trage spre el (adica cu sanul spre gura lui) plangand: "mo-mo, mo-mp"? am incercat eu sa-i dau o suzeta, dar mi se rupe inima de el cand face asa...).
Traiesc in Orasul Alandala
Madamar spune:
Bine ca va gasesc;)
Bilica, ai vz ca am reusit sa pun si eu citeva poze pe FB (face buci:)) vorba mamei Sabinei), asa cum am promis:).
Bubu - au venit pe 19 costumele si ma declar multumita, chiar daca a durat ceva. CUm eu am comandat impreuna cu Anamaria, ea a fost cea care i-a pistonat si le-a scris zilnic, dar a meritat. Sunt superbeee!!!
Vivela, ca si tine, si eu in august am fost ultima data la coafor (ba mint - si in oct - am fost la o nunta:D), dar nu ma deranjeaza, cita vreme nu socializez prea mult... iar puiul meu are nevoie de mine iubitoare, nu neaparat tunsa perfect... cum imi placea odinioara.
CUm spune bubu, altele-s prioritatile acum:)!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
dunemaire spune:
MD 6026, ala e. Zau, nu am ce sa ma plang de el - zgomot face putin, abur face mult si repede , si in doi ani nu s-a stricat niciodata. Singura chestie pe care o am de comentat e ca adaptorul bazaie si dupa ce ai oprit aparatul, daca uiti sa il scoti din priza.
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010
Madamar spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Mary vezi ca ProV ca ProV Juicer nu il au in stoc. Dar oricum ma oftic ca am platit dublu pe anumite produse. Aseara am dat search asa intr-o doara. Ma refeream la teleshopping, produse vazute la TV. Legat de facebook selectezi la settings account friends only si asa cum zice si Laura e safe. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
M-am descurcat azi, ca eu setasem sa vad doar eu, peste tot: si perete, si poze:))...tot in ideea de a fi safe.
Poze am pus abia azi:).
Fericita, puiul
aly_ spune:
Buna seara si de la noi,
M-am chinuit oleaca sa adorm galusca dar in sfarsit doarme si eu hop pe forum.
CRIS Ne gandim la voi.Doamne ajuta sa fie totul bine si bebi seby sa fie sanatos.
SABINA M-as bucura sa ne putem vedea.Unde va cazati?Poate e chiar prin apropiere de mine.
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
Madamar spune:
citat din mesajul lui cris_09 Bun gasit la un nou capitol! Sa fie numai cu vesti bune si copii sanatosi! Nu am inchis un ochi azi noaptea...mi-am recapitulat toata viata..si pe a sotului..m-am oprit mult asupra sarcinii,da..si in ultimul trimestru mi-a facut asa,nu a mai luat in greutate..iar la 5 luni a avut rinita aia..muci in abundenta..e clar, are fibroza!!!..stai,nu are cum sa aiba,i-am sarutat fruntea si nu e deloc sarat.. Si daca are,ce ne facem?Cum o sa rezist eu? Stai..sa nu uit sa-mi iau maine apa la mine..sa nu-m vina rau... Dar daca are..o sa ne descurcam noi?..o sa fim tari?..si daca vrem sa mai facem un bebe o sa fie condamnat si el? Nu!!!cum sa gandesc asa?Copilul meu e sanatos!! A fost doctora nebuna,cine stie de ce ne-a trimis ea la testul asta?Degeaba,ca baiatul meu e bine.. Vocile astea mi-au rasunat in cap toata noaptea..offff,numai mama sa nu fii in clipe din astea De dimi,aveam programare la 9,la 8 am fost acolo. Un cabinet amarat,aparatura de pe vremea lui ceasca,o acritura de doctora careia nu ii convenea nimic,ca nu a intalnit nici o mamica ,care sa tina copilul ferm,ca nu scot foaia de trimitere mai repede,ca nu-mi dau jos poseta de pe umar In fine,bebe a fost cumintel,a stat ok,dar rezultatele sunt gata maine. Oricum cat era de printesa de varza acra,doctora mi-a zis de cateva ori,ca la cat are ea ochiul format de 40 de ani,Sebastian este un baiat sanatos.Nu are el boala babau,sa stau linistita. Nu ma bazez pe asta,dar sufletul meu de mama disperata s-ar agata de orice,asfel ca sunt ceva mai optimista. Asadar inca o o zi si o noapte de framantari...dar cu speranta in suflet ca totul va fi bine Va multumesc ca v-ati gandit la noi Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) Nu cartile cresc oameni,ci mamele. |
Oh Crisule, pupici de imbarbatare si de la noi: in mod cert, nu e usor!
Dumnezeu e mare si fii sigura ca va fi bine!
N-ai putea sa mai tragi clopotul pentru o baba ca mine, care a ratat partea in care explicai despre ce fibroza ar putea fi vorba? si depsre care sunt convinsa ca nu o are Sebicul tau mic.
Fericita, puiul
aly_ spune:
DUNEMAIRE ai doua fetite tare dulci.Sa-ti traiasca!
MIHAI ALEXANDRU DE OANARUS
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
Madamar spune:
citat din mesajul lui bubu30 Mary si tu ziceai ca ti s-a promis de catre bebeshopp livrarea unor produse pe 18 noiembrie. Le-ai primit ? Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Spuneam, cred, mai sus:) da, pe 19, fix de 6 luni ale lui Mateo:D.
Am asa o memorie de scurta, ca nu sunt sigura daca ti-am raspuns...asa ca am mai raspuns o data...
Se mai confrunta cineva cu ...asa probleme? Sunt si lapsusuri...dar si "amnezii" periodice...
O sa ne mai revenim???
Fericita, puiul