Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

masa e gata....cine vine la pranz????

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

eu vin ce ai bun?

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Miki...am 2 care fac la toaleta, dar iti spun sincer ca nu stiu ce sfat sa-ti dau...Pe ai mei i-au dezvatat la cresa..in jur de doi ani...Dar nici unul dintre ei nu a vrut sa stea acasa la olitza, ci direct la reductor..Olitzele le-am cumparat degeaba...
Oricum stiu ca i-au pus des, la anumite intervale...chiar daca nu cereau...pentru ca le ia ceva timp pana sa invata sa ceara...asa ca ele ii puneau preventiv

Simona, mami de baieti David, Matei si 25+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo, dar tu mare noroc ai cu cresa asta...eu pe unde am mai auzit nu se ocupa deloc de ei..vorbesc de cele de stat..nici macar sa-i schimbe de pampersi, ii lasa asa cacaciti si pisaliti pana se irita sau racesc.. vreau sa va zic ca aici, toate mamicile din parc care i-au dat pe bb in toamna la gradi ( faceau 2 ani sau aveau deja ) acum i-au retras..ca au patit-o rau cu ei prin spitale saptamani intregi, daca nu luni..si nu e un caz, sunt multe partea nasoala e ca au renuntat la servici..cele care n-au bunici prin preajma sau alte posibilitati..iar de copii tin sa va zic ca sunt f schimbati in comportament, mult mai retrasi, inhibati, speriati..din copii aceia sociabili si plini de viata s-au salbaticit, sunt mult mai inchisi in ei..

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happy pe unde te-a ascuns???

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Am fost o tura la posta, sa pun o pelicitare ptr mama ca e ziua dumneaei de nastere joi, sper sa si ajunga, si sa mai pun inca 2 ptr o aniversare si o zi onomastica, sf Andrei.
Pe urma oprit la magazin sa mai iau scule ptr paturica M, am inceput alta mai lata, ca prima nu era suficient de lata si sigur nu imi ajunge ata, si sa nu raman cu ochii-n soare cand mi-e lumea mai draga sa nu mai gasesc nuanta, ca eu cam asa patzesc , si pe langa luat banane, lapte, iaurt si alte cele, deci inhamat in jur de 10kg, Si am zis ca nu mai car, dar nu ma potolesc decol. Offff.
Acum am mancat o chifla de graham cu stafide plus 2 felii cascaval si 1 cana lapte.
Asta e pranzul meu.
Dim am mancat cereale cu lapte + 1 para+1 mar+ 3 mandarine mici mici. Mai am ceva.
Cam asta.
Mai am un pic si ma duc sa iau fluturasul de la gradi, deci o sa dispar iar ca trebe bagat la somn.

Aaaa si dim terminat ciorbitza de perisoare+ salata de vinete.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Miki, pai nu stiai ca ciocolata cu Rom, ...sa moara dusmanii mei ca am priza la femei.... aia e ciocolata? tampita reclama , trateaza ametelile?
Pacat ca nu am si eu aici, ca sigur ziceam ca am nevoie.

happyness, nu prea inteleg ce zici tu..habar n-am de reclama, se vede ca nu sunt prietena cu TV-ul..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Hello

Am fost pe afara cu Cristi, dar m-am intors repede. Mi s-a intarit burta si nu vroia sa se mai inmoaie deloc+ceva durere. Sigur contractie.
Acasa am bagat no-spa, acum astept sa vad cand trece. Mi-a butonat Cristi laptopul si nu mai am niste chenare pe aici

Miki, am citit si eu mai demult intr-o revista ca ar tb pus din ora in ora la olita si apoi marit intervalul...poate din ianuarie sa incerc metoda asta. acum nu am rabdarea necesara.

Happi, inca nu am pozat achizitiile, dar dupa ce montam patutul lui Cristi am sa fac si poze.
Sa-mi tineti pumnii in seara asta, va fi prima noapte in care Cristi doarme in pat fara gratii. Am ceva emotii, cat de repede se va acomoda.
catank, yasmi, simo, stefy, ailed, strumphi

aaa, si apropos de buric, la cRisti s-a aplatizat, nici nu-l mai vedeai. Acum inca e putin inauntru si credeam ca va fi la fel de plat. Yasmi, tu ziceai ca la tine a iesit in fara de data asta? Sper sa nu patesc si eu nla fel.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Si eu ar trebui sa o invat cu olita ,da mi se pare asa greu. Cu patutul eu azi voi avea prima zi in care o culc in alta camera dar in patul de bb, inca mi-ar fi teama in cel fara gratii. Voua mult succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am fost si noi la plimbarici
strumph, stiu cum e cu vecinii ca asta de deasupra mea din vara tot renoveaza
lalely, eu nu aveam nici indicele corporal mare, iar la glicemie analizele mi-au iesit super pe nemancate,aproape de limita minima chiar, dar oboseam destul de repede si noaptea mergeam de multe ori la pp.Si dr mea de aici mi-a dat sa fac intai toate alea de urina si au iesit super, si dupa vazand ca bb e cam cu 10 zile in avans ca si greutate si dimensiuni si eu m-am laudat ca am facut doar bbi mari ( e drept ca nu au depasit 4 kg) a zis ia fa tu analiza asta acum ( eu aveam 19-20 sapt de sarcina) si la glicemia pe nemancate am iesit super bine , la cea dupa o ora normal ridicata , dar la doua ore glicemia tb sa revina la normal si la mine nu vroia..., drept care m-a trecut pe regim pt ca se pare ca in sarcina cateodata organismul nu mai poate metaboliza asa bine glucoza ( din cauza hormonilor secretati de placenta pancreasul primeste informatii eronate si numai face atata insulina cat ar tb, drept care glucoza in loc sa se transforme in energie ramane in sange..., mai ales daca ii dai dai zahar, ), drept pt care tu tb sa ia grija de organism sa nu-i dai prea mult de lucru ca numai poate ( si asa face destule)
pericolul este ca pancreasul lui bb sa perceapa acest nivel crescut de glucoza din sange si sa munceasca cu el..., dar din fericire pt. mine (sa-i dea Dumnezeu sanatate dr. mele!)pancreasul lui bb intra in functiune de abia la 23 de sapt de sarcina deci nu l-am chinuit.
Lipsa de regim nu stiu cat de tragica e , dar dupa sarcina iti creste riscul de diabet in urmatorii ani cu cateva zeci de procente si lui bb riscul de diabet infantil...si poate exista pobrabilitatea unei hipoglicemii severe dupa nastere a bbuilui care are niste repercursiuni..
De asta am zis ca mai bine ma chinui 4 luni acum ca bb sa fie sanatos si sa poata papa ce vrea el ( sa nu aiba pb cand va fi mare) iar eu sa pot papa ciocolata toata viata dupa asta
anaxena eu am papat ciocolata alba cand am alaptt-o pe maria mea. e drept ca acum nu o mai suport
roxy toate analizele alea si inca multe altele le-am facut inainte de sarcina si de asaa iau aspirina, pb nu am reale acum decat ca tb sa tin dieta datorita motivelor enuntate mai sus Ma intreb daca a avut cineva rabdare sa citeasca....
pupici la burtici
ca tb sa-mi fac pranzul... o salata mare cu ou fiert, salata verde, ceapa verde, rucola, marar, patrunjel si ceapa verdesi paine graham of course

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Bai nene, deci m-ati omorat cu CIC-ul.
Vroaiam sa nu intru in polemica, cu nimeni, dar....
Deci, mamele noastre ce concediu aveau pe timpul lui Ceausescu? huh?
Aici sunt 3 luni mama, 3 luni tatal si 3 luni le impart intre ei. Deci mama ia cel mult 6 luni, pe urma copilul la dagmama si nu a murit nimeni.
Nu mai zic ca, indemnizatia reprezinta 85% din sal pe ultimele 12 luni, si daca s-a intamplat sa ai fara plata in perioada asta, chiar si 1 zi, atunci nu primesti nici o indemnizatie.
Deci? Daca vor fi 18 luni si tot e boierie curata in Ro.

Si sa nu sariti ca nu aveti cu cine lasa copiii, ca nici eu aici nu am cu cine, chiar deloc. Noi am adus pe soacra-mea 3 luni, si pe urma a zis ca nu mai vine ca nu-i place clima si pe urma pe mama, care nu a interesat-o ce e in afara casei, ea sa stea cu A.

Arta cere sacrificii.
Sper sa nu supar pe nimeni, dar pe bune, nu e draq chiar asa negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

happy daca bb meu era baiat il chema ca pe al tau si pe fetita o cheama maria

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Miki, pai nu stiai ca ciocolata cu Rom, ...sa moara dusmanii mei ca am priza la femei.... aia e ciocolata? tampita reclama , trateaza ametelile?
Pacat ca nu am si eu aici, ca sigur ziceam ca am nevoie.

happyness, nu prea inteleg ce zici tu..habar n-am de reclama, se vede ca nu sunt prietena cu TV-ul..

Anul trecut , acum 2 ani, nu mai stiu exact, era o reclama tampita la ciocolata cu rom, cu un bijnitzar cu un casetofon pe umar, asculta manele pe un yaht, si se frichinea pe langa el o gagica.
Si facea reclama la cioco cu rom.

Mergi la inceput

miki dar de ce au devenit copii retrasi ca nu merg la gradi?

yasmi unde au dat stirea cu CIC si cat de sigura este? sau sunt in continuare speculatii pe care le face presa?

Mergi la inceput