Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Dorinutza eu zic sa te linistesti
si da e ok daca una din artere e buna..bebne se poate hrani mie asa mi-a explicat
si uite sa iti mai zic ceva
venind de la ea seara am tot cautat netul despre asta , ei ce gasesc..un forum cu cateva pagini unde se plangeau de mamici cu placente de gr2 si ir uri mari, toate facand eco la iosup..unde am facut si eu

cele care le incurajau erau mamici care facusera eco la alti medici si era chiar o doctoritza si spunea ca pana in s34 nu prea se masoara de toti dr. si nu prea se tine cont de ele...de atunci ar cam fi problema sa le monitorizeze, ca in caz daca bebe mnu se mai dezvolta , dr. sa ia decizia de al scoate din burtica....
de la varsta asta si placenta se matureaza

gradul tau de placenta e ff bun
exista 4 gr..dar cel mult la final se ajunge la gr 3....
eu zic ca iti faci griji degeaba

si da , dormitul pe stanga e indicat..dar eu nu pot...ma trezesc intepenita si cu burtoiul fix in sus

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Happiness, deci tu ai trimis frigu asta polar la mine uh ? Mai tarziu gasesc si ursuletii albi in gradina? Cine ti-a fericit laptopul, tu sau Andrei ? Sau a fost un mic accident?

Dorinuta eu nu ma bag sa iti spun nimic de Ir uri si alea ca nu ma pricep, dar ma gandesc la tine si la bebe, e totul ok, o sa vezi cand mergi la doctor azi si o sa iti confirme

Deea, buna cafeaua asta a mea, eu i-am pus cafea decof si normala de la Illy , bunaaaaaa mai am juma de ceasca, trag de ea sa o termin ca si la mine vad ca s-a trezit mandra si danseaza

Yasmi, pai daca tot umpli capitolele de ce nu inveti sa si schimbi capitolul ca sa ai tot ce scrie ? E foarte simplu sau nu te complici ?

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, stiiiu. Si fructe maninc zilnic. Nu exista sa nu maninc fructe sau legume...Si totusi nu pot face, ma apuca la sv si aici nu pot, ma tin, ma inhib...Acasa sunt pe fuga mereu sau cind imi iau si eu laptopul sa stau vin baietii ca le trebuie si lor...Deh!!
Dorinutza, sper ca esti mai bine azi.
happy

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vin ninsorile si la noi!!!!!!! eu nu vreauuu.....vreau vreme frumoasaQ!!!!

strumf.....arata super bne!!! asa arata la noi la particular!!

catank ce e "mayare" ??? le cantaresc, uneori din ochi alteori pe cantarul electronic care e tot timpul pe blat in bucatarie ca e folosit si de sot

offff mai happy......doamne ajuta sa fie totul bine!!! sunt sigura ca totul e bine!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Of mi se pare o groaza de timp pana o sa-mi vad puiutul in brate, puiut pe care il astept de 4 ani.
Happi asa este unii doctori iti spun niste chestii dar nu te lamuresc, asa mi se pare normal ca un medic sa aiba si un background de psihologie in spate..dar in Romania slabe sanse..
Iti doresc sa fie totul bine si medicul respectiv sa se fi inselat.
Vezi uneori zambim..dar poate nimeni nu stie ce ascunde sufletul nostru.

Deea acum ma uitam cu gradul de maturitate la placenta si am vazut ca e bun si este totusi o valoare subiectiva uneori. Daca medicul nu apreciaza corect. E grav atunci cand ar trebui sa fie de 0 sau 1 si iti pune gradul 3.

Daca o sa-mi zica medicul sa stau numai in pat sunt pregatita, nu ma mai urnesc, la nevoie imi iau si pamapers .

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

of Catank sper sa nu fie problema de la circulatia proasta
vb serios cu dr. pt ca altfel ai nevoie de monitorizare speciala si de niste analize in plus....
parca a zis o fata pe aici de ele..
eu sper sa nu ajungi la asa ceva , sa mai ai si stresul asta

si mie , cand stau mult in picioare imi furnica pana la amorteala pulpa piciorului drept , fix de la inchietura pana la ghenunchi..parca am stat pe el. asa senzatie am

si de ce crezi ca am rascolit netul despre ir uri mari...ca ir-ul mai mare e pe dr. si ma gandeam ca o avea legatura si cu piciorul...
adica sa imi circule sangele mai greu

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Simo imi impun sa fiu optimista. Si cand il simt pe bebita cum se tot misca, efectiv el ma ajuta sa nu ma mai gandesc la prostii. Il iubesc de mor, cred ca o sa fie un alintat (ce mai sunt convinsa de asta).

Strumphy nici nu trebuie sa stii. Ideal ar fi ca anumite lucruri sa nu le stim niciodata.. si totul sa fie bine si anumite denumiri sa fie pentru noi doar termeni stiintifici si atat fara niciun inteles.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Nanna te pup si ma rog sa fie totul de la foarte bine in sus, mai mult nu stiu ce sa iti spun ca as vorbi pe langa oricum tu esti foarte optimista dupa cate te cunosc

Dorinuta, m-a amuzat faza cu pampers dar asa e sa stii, daca e nevoie e musai si ne conformam, nu ?

Simona, da ce fel de fructe mananci si cate pe zi? Eu ti-as recomanda kiwi pentru problema ta , la mine isi fac efectul garantat 100%. Eu toata ziua ma indop cu fructe, acum nu stiu de cum am dat-o pe portocoale, clementine si grefe

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi mayare este mazare. Am tastaura pe en si sunt obisnuita pe rom
simonacipfaptul ca te inhibi..este o porblema....uhhh incearca sa gasesti o modalitate de relaxare, ca altfel apar repercursiunile mai tirziu si nu e bine. Hai ii mai relaxata si mergi oriunde. Chiar si la servici!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello! va scriu in fuga, lapropul meu s-a busit , deci intru mai rar pana se repara. Aseara am avut mari emotii cu noul pat al lui Cristi, dar a fost un succes. Va povestesc eu cand reusesc, am facut si poze cu baietii cand asamblau patul.

Acum sunt pe laptopul lui barbata-miu ., dar nu-mi place deloc...

deci va pupic scurt pe toate si va urez o zi frumoasa, chiar daca afara s-a racit, inseamn aca se apropie Sarbatorile de iarna

pupiiiici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput