Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata burtici!
Da avem un sistem de kaka.Pai prin lege o gravida sau o lehuza este asigurata din principiu, chiar daca nu a cotizat, deci nu inteleg de ce trebuie sa duci adeverinta la maternitate. Habar nu am, probabil sa monitorizeze cate neasigurate sunt sau trebuie sa platesti asta ar fi culmea.
Dorinut sper ca nu mai esti supi. O atitudine pozitiva este cea mai buna plus ca bebe are o greutate normala. Mamici ne cam strica de cap atatea ecografii si teste.Prilej de stres in plus uneori fara rost.Cu toate ca e frumos sail vezi pe bebe.
A meu mi-a zis zilele astea intr-o seara cand cand se mai naste bebele asta a nostru o data?! A fost mortala faza, am ras de el de numa .
Vineri la ora 15.00 mergem si noi la nenea doctoru sa vedem ce face bebe, sa-i dea un piciorus in mouse-ul ala cum s-o numi care il pune pe burtik. Ca vad ca e tare razboinica, am pus acu cateva zile un stetoscop pe burta, si mi-o barait urechile, o dat una direct in stetoscop, vara-mea a pus manuta si ea,i-a dat una direct in mana, seara cand pune sotul mana pe burtik se apuca de fataiala,deci eu cred ca deja raspunde la atingere.
De data asta sper sa avem pozici frumoase si sa pun si eu pe picasa.

Feli cu Miriam in burtica 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eee deea, si eu am burta brazdata de vergeturi...chiar daca e micuta burtica
chiar ma consolam zilele trecuta, gandandu ma ca oricum le am, ce se mai poate intampla?? ca loc de altele nu mai sunt (decat pe spate/stomac -doamne fereste!!)

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

eu am mai intrat pe un forum unde e topic cu giulestiul....
si stii cum e cu spaga asta..panala urma dam cat vrem si cat avem
acolo sunt fete care au nascut chiar in vara asta si au dat la neonatolog si 50 lei....daca nu au avut....
dar sunt si exceptii cum a fost cumnata care a dat si in st si in dr....de cand auzeam la ce rezervamergem nu ne mai ziceu nimic
la dr. 1000e...la neonatolog 100e si la asistente iti dai seama

cred ca si noi gresim cu aruncatul banilor asa usor....vezi ca si daca verisoara a cheltuit 700e tot nemultumita a fost

cumnata nu a vrut la particular...ea a venit dupa dr. la giulesti si dupa faptul ca la particular cica , cel putin la medlife, pe ea o punea sa semneze o hartie prin care sa fie de acord ca in caz de ceva complicatii sa o mute la un spital de stat....deci tot baza pe spitalele de stat se pune

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Sa nu spuneti ca nu-s matinala !!!

Nu am mai putut dormi, de la 6 sunt treaza, a plecat si Nick la munca la 7 si ceva si dupa am incercat eu sa mai dorm dar nimic

Deci o cafea pentru mine azi, cu laptic sa nu fie prea tare... ma duc sa bag un espresso, il fac 4 lingurite cafea decofeinizataa si o lingurita de aia normala !!!

Revin cu cafeluta si sa mai citesc si sa stau cu voi un pic pe aici

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

deea la noi cel putin de cele mai multe ori ti se spune "cat te costa"
si versoara mea a fost nevoita sa dea si tot nu si-au facut treaba asistentele alea....un ex e ca a facut bebe conjunctivita, pe langa ca nu aveau niste amarate de picaturi sa le puna la ochisori la bebe se si faceau ca ploua cand le ruga sa ii puna , si uite asa trebuia sa dea la fiecare tura ca sa ii puna picaturle.....si stii cum esti disperata cand ai un bebe asa mic si nu stii ce sa ii faci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

off mititelul...cunosc nesimtirea asta

spune-i la verisoara ta ca exista niste servetele speciale pt okisori...si pe langa tratamentul de il aface ea pt conjunctivita sa il stearga si cu astea..sunt ff bune
eu mi-am pus pe lista

IRIDIUM BABY se numesc

Neatza strumf
eu am servit o cofeina jacobs normala dar mai apa chioara si se pare ca la zanutza nu i-a convenit ca acum topaie de nu mai poate

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

neata strumf

deea, azi cand vb cu ea am sa o ntreb daca nu i a trecut si atunci daca mai are nevoie sa si le cumpere .multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Da e cam multa spaga la voi la Bucuresti, da la urma urmei fiecare da cat poate. Eu m-am interesat si unde voi naste eu se da 5 mil la medic, 2 mil la moasa si pe la restu cat poti la asistente 10 ron cam asa. Mi se pare normal sa ii dai la moasa mai mult un pic pt ca vb vine ea sta mai mult langa tine. Bine nu mi se pare normal sa dai, dar asa ziceam prin comparatie cu medicul.O sa-i dau numai sa nu fie vreo scarba de aia intepata.Deci voi iesi undeva cu vreo 10 mil.Oricum mai putin decat 50 mil cat e la noi la Gynia, unde conditiile is super dar si banutii la fel, plus ca mi s-ar parea normal sa nu platesti monitorizarea din moment ce dai o gramada de bani pentru nastere.
Dar fiecare are buzunarul lui si stie ce vrea si ce isi permite.

Feli cu Miriam in burtica 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neatza fetele,

Revin si eu dupa o noapte de ganduri si Ir-uri. De cand m-am trezit numai asta citesc. M-am mai incurajat ca am citit daca pe artera ombilicala valorile sunt bune (ceea ce sunt din ce am vazut) si daca cel putin o uterina e buna, e de bine. Si a mai citit ca trebuie sa dorm mai mult pe stanga.

Legat de Omega3 eu iau Bio Mariun Plus recomandat de prietenle mele si am citit si pe site-ul lui Tutunaru care recomanda (stiu ca se ia dupa 14 saptamani) pentru creierasul lui bebe si pt mama.

Acum numar orele pana 17.20 cand ma duc la ginecolog sa ma lamureasca.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata.
Incerc sa vad daca ma descurc cu marul (Mac-ul ) sotului ca mi s-a stricat mufa de la laptopul meu, adica a cazut de pe masa direct in mufa , si s-a dus cu el la reparat. Sper sa rezolve azi, daca nu, cumparat altul si gata.
Ma duc sa citesc din urma.

Deci neata de la friggg!!!

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Mergi la inceput