Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Simona am vazut ca pe primul tau baietel il cheama David.Asta este si numele la care ne-am orientat pt baietelul nostru..asta daca si data viitoare la eco ne arata ca este tot baiat.

Este total aiurea noua lege propusa...mai ales pt mamicile de ianuarie..primele zile..

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Lalely,e un nume putenic! Sa-l poarte sanatos baiatul...cred ca va ramane baietel si la eco urmatoare

Lavi, am mincat o brinzica de vaci cu smantana, o mandarina si un capucino cu mult lapte...Ma simt superplina acum...Bine nici n-am mai iesit afara de multicel..nici nu se mai misca puiul....De fiecare data dupa ce ies afara incepe sa-si faca loc si-l simt mai liber, dragul de el

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, mniam-mnan...ai papat sanatos si bunnnn....cred ca azi imi fac si eu un capuccino cu lapte multttt....mai tarziu ca acum am baut vreo jumatate de kg de ceai
ufff, ce bine ca nu am si nu am avut niciodata pb cu iesitul afara!! Doamne, multumesc.cand va aud pe voi ce va chinuiti...

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

nah ca nu se putea sa treaca micul dejun fara ceva dulce 2 felii de paine cu nutella
wowww oare incep sa o iau pe aratura cu mancatul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neata burtici!
Lavi ce fel de ceai bei?
Ca eu tare ma incurc in ceaiuri si nu stiu ce avem voie...
Am papat micul dejun...2 feliute transparente de paine graham (20 de grame), un fel de telemea nesarata 40 g si laptic cald

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

a aparut o petitie online impotriva micsorarii perioadei cic. nu cred ca facem mare lucru, dar merita incercat.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p58537054.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

spunea cineva ieri ( oare miki??) ca orice gravida salariata sau nu are dreptul de a naste la spitalul de stat.....din cate stiu eu nu e chiar asa....pt ca atunci cand mergi sa nast trebuie sa duci si adeverinta ca esti asigurat. daca nu se plateste spitalizarea.

da, eu spuneam..stiam de la cineva care muncea in afara si a venit sa nasca aici..dar ai dreptate, nu m-am gandit prea mult..ca de fapt si eu am dus adeverinta de salariat..nu stiu cum o fi pana la urma..

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

neata burtici!
Lavi ce fel de ceai bei?
Ca eu tare ma incurc in ceaiuri si nu stiu ce avem voie...
Am papat micul dejun...2 feliute transparente de paine graham (20 de grame), un fel de telemea nesarata 40 g si laptic cald

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

de tei, menta, camomilla (musetel).
eu azi am exagerat la greuuuu cu pane, vreo 130 gr de paine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

la bucuresti ploua de rupe si tuna mai ceva ca in mijlocul verii...doamne s-a dat vremea asta cu fundul in sus

Yasmi, fina mea cand a nascut in martie a avut adeverintza de asigurat la ea , dar cica nu i-a cerut-o nimeni ..asta la sp. universitar

cumnata cand a nascut acum 3 ani la giulesti , nici ea nu-i asigurata, a zis ca nu a intrebat-o nimeni nimic..a platit doar rezerva 8o lei pe zi 240 lei ca a stat 3 zile

acum si daca oi plati asta e....dar nu cred ca platesc spitalul mai mult decat trebuia sa dau eu la casa de asigurari ...adica 22 de milioane...ca nah, m-a luat din urma dupa cnp si atat mi-a calculat....eu zic ca voi da banii astia dar cu spagi cu tot...cu anestezia platita ...ca asta caci se plateste indiferent daca esti asigurat sau nu....si am tot citit ca ar fi kitul +spaga dr. 350 lei

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

ohhooo deea pa e ok 350 lei kitul + spaga.... cand am nascut eu acum 3 ani, se platea 1-2 mil parca (nu mai retin exact) plus dr anestezist iti cerea 150 e pt ca sa iti faca anestezia so, imi dau seama ca la noi sunt mai "spagari"

aaa si pe verisoara mea care a nascut acum o saptamana si putin a costat-o 700 e la spitalul de stat si tot nu a fost ajutata la nevoie.....a trebuit sa dea pana si la infirmiera sa ii schimbe pleosca/sonda care era plina si curgea in pat deja :(((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

astazi am facut 24s...doamne nici nu imi vine sa cred ca a trecut timpul
daca as merge si cu kg in ritmul asta as fi tare multumita...mie imi e frica de perioada ce vine
adica , ziua lui fiimea sf andrei....apoi ziua de nastere....pe urma sarbatorile....anul asta sigur nu mai gatesc asa mult si diversificat ca in alti ani, dar tot sunt mancaruri grele care ingrasa si fundul si colesterolul meu

fetele care mi-au admirat burtica...atat o aveam cand am nascut-o pe Stefy...imi dau seama ca am vergeturile intinse la maxim....uneori ma intreb oare cum voi arata in martie

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput