Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata Burtici...

Eu si Simonacip ce bantuim pe aici cu noaptea in cap..dar de suntem mamici silitoare,nu ne lasam de serviciu..inca!
Si eu m-am decis din decembrie de pe 15 sa intru in concediu...
Abia a trecut momentul sa fac eco si abia astept sa fac altul..este asa bine sa-ti vezi bebelusul si sa stii ca este ok...

Bafta fetelor care mergeti la eco azi!

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata Burtici...

Eu si Simonacip ce bantuim pe aici cu noaptea in cap..dar de suntem mamici silitoare,nu ne lasam de serviciu..inca!
Si eu m-am decis din decembrie de pe 15 sa intru in concediu...
Abia a trecut momentul sa fac eco si abia astept sa fac altul..este asa bine sa-ti vezi bebelusul si sa stii ca este ok...

Bafta fetelor care mergeti la eco azi!

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Bravo!!! Nu s emerita deja...s-a stricat si vremea...pe cuvint daca nu mi-e un chin sa vin la serviciu!

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Da Simona..din cauza ca se va strica vremea nu as vrea sa mai vin...
Bine eu sunt mult in urma ta cu sarcina..tu te-ai chinuit mai mult..dar ce sa fac.Prefer sa ma menajez.

De dimineata legat de CIC ziceau la stiri ca legea cu reducerea perioadei se va aplica doar pt mamicile ce vor naste la anul iar ca avantaj pt noi ca va fi 85 % din venituri.Oricum clar vor sa schimbe.
Si copilul ce se naste in decembrie beneficiaza de 2 ani cu mamica lui, iar cel ce se naste in ianuarie doar de un an...ca sa vezi!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza!!!
nu am citit tot ..deci nu sunt la zi..insa vreu sa-i raspund lui Catank ca uit
da poti lua omega fara sa intrebi dr. mai ales ca tu , din ce am citit ai si ceva probleme cu vasele de sange

eu am luat si inaite de sarcina . apoi l-am intrerupt ca nu stiam daca-i bine pt bb....apoi cand la analize mi-a dr. mi-a vazut colesterolul mare mi l-a si recomandat....tot putin sceptica am citit pe net si doamne cate beneficii aduce pt bebe.....eu deja ma gandesc sa ii comand si ceva dupa ce o s-o nasc...am citit ca-i si pt bebici un sirop...
i-am luat si lui Stefy. sunt asa parfumate a lamaie cele de copii si nu face fite la ele

eu mai am pana in ianuarie din cele cumparate la oferta (tot de la sensiblu) o sa ma duc sa mai iau o cutie simpla si apoi din cea care a zis Alina....ca acum deja iau b6 cu magneziu si nu vreu sa ma las de elin combinatia asta...

ma duc sa mai citesc

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely deci asa vor sa schimbe...nici nu m-am mai uitat la TV...cum o fi pt cele care nasc pe 1 ian...cred ca sfarsitul anului va abunda de cezariene sau provocari...in ciuda sarbatorilor..
Deea, pt bb asa mic nu stiu dc poti lua vreun siropel, oricum iti va spune pediatrul. In burtica la noi e altceva...oricum, ma apuc si eu sa iau ca e f bun intr-adevar...

Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Simona am vazut ca pe primul tau baietel il cheama David.Asta este si numele la care ne-am orientat pt baietelul nostru..asta daca si data viitoare la eco ne arata ca este tot baiat.

Este total aiurea noua lege propusa...mai ales pt mamicile de ianuarie..primele zile..

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki tu esti sgura ca cei de la primigi sunt facuti la noi pt export??? eu stiu ca e firma italiana. mama mea de acolo imi trimite.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

nu sunt sigura, asa credeam...posibil sa fie cum ziceti voi..

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

bai , sunt ceva de groaza..din ce citesc mai mult de aia uit mai repede...voi patit la fel..pe mine incepe sa ma ingrijoreze chestia asta.....cred ca daca munceam ceva cu cifre bagam societatea in faliment

v-am zis ca uit ce sa mai raspund, de aceea m-am grabit sa ii zic lui Catank , care intre timp primise aceleasi raspunsuri....insa cu cat mai multe pareri pro cu atat o in curajam....
Simo eu nu stiu de ce aveam impresia ca si tu ei omega demult ...eu am mai vb cu Miki despre omega si despre oferta asta..

eu mai iau fe care m-a constipat de tot...si cand imi vin in minte vb lui dr. ca iti dau fiolele astea de fe ca sa nu mai ai probleme si cu constipatia imi vine sa ma duc sa o bat....sunt umflata cat un balon...uneori imi piere pofta de mancare ca simt ca nu am unde sa mai bag

Roxy si Lalely aveti dreptate cu contributiile la asigurari si apoi noi ca gravidute nu bebeficiem de mai nimic...eu de aceea nu am vrut sa platesc..bine si cand am fost sa intreb trebuia sa dau din urma o caruta de bani ...apoi am vb cu o amica asistenta si mi-a zis ca ff putine analize sunt gratuite/compensate....dar valorea e nesemfificativa...cele scumpe sunt pe bani..si asa si a fost....
o eco nu e compensata sau altceva..oricum jegosii astia nimic nu fac pt noi ca femei gravide...si pt mine care am bani 500lei eco de trim 2 mi s-a parut enorm...dar pt o femeie care nu are nici un venit sau un salar mic , minimul pe economie...dar nu vreau sa mai vb ca asa ma intristez....

hai sa zic si de suzeta si gata fug ca ma da sotul afara din birou ..cred ca vrea sa citeasca presa
eu i-am dat suzeta la 1 1/2 luna..devenise ff agitata...am cam insista pabna a luat-o si am cumparat si vreo 3 modele...prima acceptata a fost cea de latex normala..apoi am trecut pe una ortodenta
nu pot sa spun ca se omora dupa ea, dar numai cu ea o adormeam..apoi i-o trageam din grrita...nu am purtat-o pe afara si durata a fost pana la 1,7 luni
i-am scos-o printr-o conjunctura care mai mult m-a fortat
era vara cald tare si facea niste bubite rosii nasoale in barbitza...cand ieseam seara afara dupa somnul de pranz incepusera unele babe/bunici sa comenteze...dar ce are nu cumva are bube dulciatunci m-am hotarat sa ii scot bibica

cand a cerut-o , eu repede m-am intors cu spatele am udat-o la robinet si am morfolot-o prin borcanul cu boia de ardei dulce...cum era plina de ardei arata behhh, i-am zis ca a facut pisi caca pe ea si nu trebuie s-o mai bage ion gura
a tras de mine imi arata sa meg la baie sa o spal...plangea..am cedat ..am spalat-o ...dar intre oplasticul aleca si silicon a intrat boia si nu s-a curatat bine..nici eu nu am insistat...apoi micutza imi tot arata si spunea dezamagita.....pisci caca bibica measi nu a mai vrut sa o bage in guritza de atunci....

si acum pastrez suseta aceea

pupici si o zi frumoasa in suflete sa aveti, ca afara e frig si ploua

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

vrea cineva mcul dejun??? hot-dog cu ceai cu amaie fara zahar

de cic....nu ma spun nimic cel mai incorect mi se pare ca, copilul meu nu poate beneficia de dreptul de a sta langa mamica lui mai mult timp precum beneficiaza cel nascut pana in 31 dec.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

spunea cineva ieri ( oare miki??) ca orice gravida salariata sau nu are dreptul de a naste la spitalul de stat.....din cate stiu eu nu e chiar asa....pt ca atunci cand mergi sa nast trebuie sa duci si adeverinta ca esti asigurat. daca nu se plateste spitalizarea.

Mergi la inceput