Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

eu as vrea sa iau asta.....http://www.mititel.ro/produs/188/patut-bertoni-classic-green-bird, ce parere aveti

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Lucia mie imi place patutul asta. E dragut.Are lada dedesubt. E din lemn. E reglabil pe doua nivele. Nu stiu cum e pt bebe fiind pe 3 parti din lemn plin si doar una gratii, ca nu am auzit pe nimeni care a avut asa. De pret nu stiu ce sa-ti zic: mi se pare un pic scump asa simplu fara saltea. Eu am cumparat doar saltea de cocos si am dat 177 de lei pe ea tot de la bertoni. Dar poate ca pe aici se invart preturile la patuturile astea din lemn. Eu nu stiu, ca am am avut noroc si am primit de la ikea un patut simplu, alb.

Carmen, saracul sot! Ii trece lui. E nasol sa nu poti manca nimic.

31 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mirela,
carmen

bebelu tu ce mai faci????

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

la mititel.ro salteluta de cocos e 110 lei
arata foarte bine si ajuns de pe o zi pe alta

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ne-am intors si noi, toate bune, colul ok, analizele de sange,urina si secretii au iesit ok, o usoara anemie, mi-a zis sa incerc cu tardyferon s avedem daca ma constipa sau nu..nu e graba acum, dar e bine si pt mien si pt bebe sa am fierul necesar in corp.

Pentru ca totul era ok am tras o fuga la targul gaudeamus...am zis ca nu mai plec de acolo...minunat!!! Ce de crati ieftine, ce de edituri...am luat un brat d ecarti cu 1 leu, cu 2 lei, cred ca max 8 lei bucata am dat pe carti de povesti, de colorat, cu abtibilduri, puzzle... m-am aofticat ca desi am stat peste o ora nu am putut vizita tot, deja aveam pipi+foame+sete+geaca groasa...oricum..minunat!!

Lucia super patutul; despre chirie, depinde mult de zona, nu stiu cat vrea ea sa dea pe chirie.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 32+

Mergi la inceput

uite ce stire faina
o vaca din rasa baltata romaneasca a fatat 4 vitelusi superbi
e pe realitatea dupa publicitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

multumesc fetele
missmj, o afta am si eu...de 7 zile deja, am citit ca trec cam in 10 12 zile....deci....nu te stresa pt asta iar cu gatul antibiotic si trece...
insanatosire grabnica sotului

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

la mititel.ro salteluta de cocos e 110 lei
arata foarte bine si ajuns de pe o zi pe alta

Deja am luat-o Mire! Ce sa mai fac? Ca nu mi-o mai primeste inapoi
N-am intrebat preturi de dinainte e drept. Numai ca ma gandesc ca cu transportul tot plateam destul. Si parca am mai mare incredere in chestiile pe care le pot vedea si pipai.

31 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Felicitari Lori pentru vestile bune de la eco!!! Tine-o tot asa!

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 42 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

adyiii am luat 2 produse si taxele de transport au fost 29 lei
salteluta 110 lei
cadita cu termometru 33 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau fete dragi.
am intrat repede sa va spun ca sunt bine si nu cred ca voi intra saptamana asta. Am terminat cu seriviciul cam nasol,adica i-am suparat pe toti pentru ca am avut curajul sa nu fiu corupta. Probabil o sa ies pe usa din dos dar macar stiu sigur ca voi fi cu capul sus.
Deci in general sunt trista, mai vin vreo cateva zile sa predau tot si sper ca acasa imi va fi mai bine.

va pup!!!!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput