Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

si mie mi-a comis-o sotul acum 2 sapt. De cand stau acasa si nu prea am voie sa fac nimic face destule lucruri pe care nu le facea inainte (nu stia nici sa foloseasca masinile de spalat rufe si vase - acum e maestru). Ei bine, intr-o dimineata, la micul dejun deschid iar eu subiectul, devenit tabu de ceva timp, numele copilului. I-am zis la ce m-am gandit, aflu cu stupoare ca un nume care a fost de la inceput pe lista comuna 'nici nu intra in discutie' si incepe sa imi tranteasca niste nume care, pe langa faptul ca erau noi pentru mine, nu imi placeau sub nicio forma. Atunci ii spun: la cat ma chinui cu sarcina asta, nu merit si eu sa aleg numele copilului? La care el: nu, si oricum eu ma duc sa declar copilul asa ca eu o sa decid! Am crezut ca mor de nervi in clipa aia. Si m-am pus fetelor pe un plans, de nu ma mai puteam opri. Am plans vreo 4 ore! El nu mai stia ce sa zica, ca a glumit, ca doar nu am crezut ce a spus etc. Oricum eu eram de neoprit... Intre timp mi-a trecut supararea, dar tot nu stiu cum il va chema pe copil.

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

am semnat si eu petitia dar cred ca va fi in zadar din pacate ...imi vine sa ii strang de gat pe tampitii astia . Din fericire eu am noroc cu maicamea care are pensie si sta acasa si as putea sa il las pe bebe cu ea , dar ma oftic ca sunt convinsa ca voi pierde mult in ceea ce priveste cresterea si dez lui bebe....offf !

simo ai grija de tine , imi pare rau ca nu te simti bine , sa ne ti la curent

ariana la multi ani , sarcina usoara si bb sanatos

anka drum bun si aveti grija de voi

pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza33+ mihai

Mergi la inceput

madalina si noi am avut o mie de discutii legat de numele copilului ...la fel ca si al tau sot imi spunea numai nume trasnite , bazaconii si eu muream de nervi , dar l.am lasat in pace si pana la urma am ajuns la un numitor comun , sunt convinsa ca veti ajunge si voi in curand la un numitor comun . Nu te mai enerva ...spune/i dadadada ...si apoi iar aduci discutia si tot asa

aditza33+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor mie mi sa facut burta beton doar pe o parte.
ce o fi???

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura-un fundulet de fetita.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui danina

Alinush eu zic sa nu te panichezi, asteapta sa vezi ce zic analizele. Off ce emotii ne dau bebelusii, stiu ca sunt astetati si ne dau emotii.
Eu am zis ca atunci cand o sa o vad prima data o musc de fund, ca la cat ma bate sa imi iau revansa....

Am pus si eu pozici noi, cu burtica si ceva hainutze. A si carutul care nu mai venea .

34 sapt si Paula-Diana (20.10.2004)

cate hainutee
zi si mie pls de unde ai luat caruciorul? arata bine..ai idee cate kile are?
am si eu o camasuta de noapte asemanatoare, e luata din obor (cea cu ursuleti)

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Lorich

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

laura ..este bebe , sa cuibarit si eu patesc asa

aditza33+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ARIANA!!!!la multi ani!!!!!!!!!
Bebelu35 saptamaniDoamne ce putin mai e si incep felicitarile
pup toate fetele si fug sa bag niste pulpe in punguta Knorr la cuptor

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici.

Ariana "LA MULTI ANI!!!!" si tot ce iti doresti.

Bebe meu e un plimbaret prin burta. SI-a schimbat iat pozitia. Pana acum era cu spatele in stanga acu s-a mutat in dreapta.Oare cat timp o sa se mai foiasca asa?

Laura

32+ cu

Mergi la inceput