Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

hehe, maimutzica, deci chefuim azi! Bravos, distractie placuta!

Anka-maria, iti doresc sa fie totul ok in mini-vacanta si sa te intorci cu amintiri frumoase (poate si o tura de shopping, ceva?)Ce frumos din partea alora de la munca sa aiba grija sa stai confortabil! pe aia de la mine i-a durut fix in fund, m-am luat eu singura un fotoliu de la sala de sedinte, ca din partea lor....

Ca ati tot vorbit despre soti - eu in perioada asta chiar nu ma plang. Bebelina a facut minuni pt noi. Nu e el de fel cel mai harnic barbat din lume, face - de ce sa zic - dar mai mult de gura mea si nu cu prea mare tragere de inima (in general ma bombane in timp ce face diverse chestii si in general se plictiseste foaaarte repede).
Dar de cand sunt gravi este schimbat radical, m-a impresionat profund. Ma ajuta la absolut tot, imi face masaj in fiecare zi, nu mai nimereste drumul sa ajunga mai repede de la serv (mai ales ca la noi e taare ciudat acum ca stau acasa...noi am fost si colegi de facultate, iar apoi am mers in fiecare dimineata impreuna la serviciu de cand ne stim....). Iar de bebelina e topit. Vorbeste cu ea tot timpul, se joaca, ii spune ca o iubim si o asteptam...Cea mai tare faza a fost acum cateva zile cand am stabilit ca ne vedem in Carrefour la cumparaturi, eu m-am dus mai devreme si el a ajuns mai tarziu dupa serv. Si, incredibil, apare al meu sot, ma pupa si apoi pupa burtica...acolo, in vazul lumii!!! Poate vi se pare un lucru normal, dar va zic clar ca pt al meu nu e deloc normal, n-as fi crezut in ruptul capului ca o sa faca vreodata asa ceva. Asa ca..in concluzie, sarcina schimba si barbatii. Sper doar sa-l tina DD asa in continuare!

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la mine papica e gata.....ma pot pune la un somn...

pupici

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Buna fetele!!!

ARIANA!!!! sarcina usoara si de acu incolo, multa sanatate si tot ce iti doresti

Anka plimbare placuta in miniexcursie. te asteptam cu poze

Simo ai grija de tine. stai cumintica la pat, ca ai promis ceva

Am citit atat de multe pag, ca numai stiu cui tre sa rasp
eu sunt un mai bine. m-am mai trezit azi-noapte sa mai bag niste rennie, iar de dim ma simteam mai bine.
am un somn groaznic. toata ziua numai asta as face. cred k am picat in extrema cealalta.
azi am intrat si noi in s35. mai e super putin si apar buburuzele si la noi

Bafta tuturor fetelor care merg azi la eco. va asteptam cu vesti bune

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

buna fetele si de la mine!
Simo, iti tin pumnii pt vizita la dr. Sa vi acasa repede! Sa stii ca Monica are dreptate, si eu am uneori contractii multe si dureri ca la ciclu de la balonare. Se plimba baloanele alea pe acolo si deranjeaza tot in calea lor. Uneori nici nu simt baloanele ci doar durerea, iau un Rennie sau carbune si imi trece. Asa am ajuns la concluzia ca acele contractii si dureri vin de la balonare. Iar pe mine produsele lactate ma umfla rau!!!

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata fetele. Imi pare rau ca aveti asa niste soti caposi .Las' ca dupa ce si-or vedea bebeii isi revin ei.
Anka - ce curaj sa pleci pe 5 dec in tara!!!Mai ales ca se anunta vreme de iarna grea! Bafta oricum.
si mie mi se cam strange burta si parca ma inteapa jos, inauntru. Sunt contractii normale? ca mi-e si teama sa ma misc
Pup si restul fetelor . Va doresc o zi frumoasa.

33+

Mergi la inceput

Diana, dar ce carut ai comandat de nu a venit nici dupa 2 luni??? Ca doar esti intr-o tara normala, daca erai in Ro mai intelegeam.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelu86

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani mami de Ariana Sa fii sanatoasa fericita si implinita!

nu stiam de sunt sarbatoritele azi...cine mai e? cine mai da de baut???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 32+

Mergi la inceput

wow Danina ce de hainute frumoase!!! Dar tu i-ai luat sa ii ajunga pana la 1 an? Oricum, sunt superbe! Sa le poarte sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mirela, trimite pana la Caracal ca acolo stau ai mei si rezolv eu cumva

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput