gimnaziu la liceul Cosbuc Buc

gimnaziu la liceul Cosbuc Buc | Autor: OCTAMI

Link direct la acest mesaj

buna!
mi-ar fi de folos sfaturi din 'interior ',daca aveti copiii la Liceul Cosbuc la clasele 5-8
colilul meu e clasa a 4-a si as vrea sa iau in calcul aceasta schimbare deoarece de scoala generala nu suntem tocmai multumiti,si doresc sa invete bine engleza
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreaj spune:

Si eu am un baiat cls IV si as dori sa-l mut anul viitor, as fi interesata de gimnaziul de la Cosbuc, despre examenul de admitere in cls V. Am inteles ca anul trecut nu s-au ocupat locurile si s-a dat examen numai la engleza.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreaj spune:

OCTAMI, Ai aflat ceva intre timp despre Cosbuc?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bub spune:

Buna!
Ce-ati mai auzit legat de gimnaziul de la Colegiul Cosbuc? Cum sunt profesorii? Cum se acomodeaza cei de-a V-a? Se invata?
Multam fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

Da,la liceul Cosbuc se invata foarte bine,mai ales engleza.majoritatea materiilor sunt in engleza,iar profii sunt ok.
Merita incercat!O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce examene se dau intr-a 4-a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Engleza, romana si matematica. Uite www.cosbucbilingv.ro/admitere/clasa-a-v-a" target="_blank">admitere clasa a V-a

Mi-ati dat si mie o idee desi abia in 2012 incpe si fi-miu calasa I. Sunt curioasa daca sunt pe bune examenele asta ca vad ca nu au cine stie cate clase doar cate 3.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Imi pare rau ca s-ar putea sa va dezamagesc,dar la fel de dezamagita am fost si eu cand am auzit de la o colega de serviciu care si-a inscris baiatul anul trecut aici ca nu este deloc multumita si ca a facut cea mai mare greseala alegand aceasta scoala.Nu stiu ce sa zic,poate ca nu e cazul sa generalizam, dar mi-a spus ca e debandada in scoala, engleza se face la un nivel mediocru, etc.
Si eu aveam in vedere colegiul Cosbuc ,mai ales ca stam destul de aproape dar m-a cam descumpanit ce am auzit dar si faptul ca anul trecut nu s-a mai dat examen,fiind mai putini candidati decat numarul de locuri. Am inteles ca au dat o testare doar la engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Mie mi s-a parut destul de complexa pentru un copil de clasa a 4-a testarea la engleza din ceea ce descriu ei pe site. Compunere, discutie, conversatie cu un alt copil.
Probabil au avut prea multe locuri? De ex. la Vianu au doar 30.

Mergi la inceput