Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetelor nu stiu ce am avut luna asta, ca niciodata am niste dureri de ovare uneori de zici ca nu e adevarat. si aseara la culcare nu reuseam sa adorm de ce ma dureau. de la ce sa fie oare? oi fi racit iar jos? sau poate sa mai fie si altceva? la bvebe nu ma gandesc inca ca sunt abia z17.

sunt confuza

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Parerea mea ar fi sa consulti un medic mai ales ca durerile sunt asa de puternice.Dar ai observat daca urinezi mai des?Sau te ustura at cand faci pipi? Sau ai dureri cand prestati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bellasamoyed ia sa vedem daca am retinut bine in weekend ai pregatit masa festiva pentru ziua mamei tale ia spune ai picat rupta de oboseala sambata asa cum spuneai sau te-ai distrat pe cinste cum a fost?
se merita sa faci acasa chef sau mai bine la restaurant asa cum ziceai tu
deci ai lipsit motivat

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

bellasamoyed ia sa vedem daca am retinut bine in weekend ai pregatit masa festiva pentru ziua mamei tale ia spune ai picat rupta de oboseala sambata asa cum spuneai sau te-ai distrat pe cinste cum a fost?
se merita sa faci acasa chef sau mai bine la restaurant asa cum ziceai tu
deci ai lipsit motivat

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

mai sa meritat ce sa zic. am picat rupta sambata seara adevarat. dar fericirea de pe chipul mamei a fost nepretuita

si da se merita la restaurant.
acum vine ziua mea si mi-o serbeaza al meu sot in oras cu multii,multi prieteni abia astept.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetelor nu stiu ce am avut luna asta, ca niciodata am niste dureri de ovare uneori de zici ca nu e adevarat. si aseara la culcare nu reuseam sa adorm de ce ma dureau. de la ce sa fie oare? oi fi racit iar jos? sau poate sa mai fie si altceva? la bvebe nu ma gandesc inca ca sunt abia z17.

sunt confuza

aspiranta la bebik

Parerea mea ar fi sa consulti un medic mai ales ca durerile sunt asa de puternice.Dar ai observat daca urinezi mai des?Sau te ustura at cand faci pipi? Sau ai dureri cand prestati?

"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet

nu ma doare nici la contact nici cand merg la toaleta
culmea cand facem dragoste imi trece durerea...si nu doar pe moment pt mai mult timp,parca as lua un nospa

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bellasamoyed ii urez si eu mamei tale multa sanatate si un nepotel cat mai repede
nu vrei sa dai datele tale sa te trec in listuta, ziua de nastere sa putem sa te felicitam cum se cuvine

edit: este valabil pentru toate fetele noi venite, cine vrea sa fie trecut in listuta sa dea datelede nastere si numele pentru acatist, repet cine vrea nu-i obligatoriu

Mergi la inceput

Bella se spune ca atunci cand facem dragoste ne trec toate durerile...si cele sufletesti...Totusi daca nu-ti trece eu zic sa consulti un medic.

Mergi la inceput

Fetele eu o sa lipsesc cateva minute......revin imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hop si eu
da, mie mi-a mai trecut putin din suparare, dar daca mai ma gandesc iar ma supar
Simona si eu sunt din Galati "la baza" si ma tot gandesc ca vine Sf Andrei acum si ma oftic, ca imi placea mult Sarbatorile Galatiului.
Miha, ma bucur ca esti ok, ca ne facusem griji aici
Lorena, cam nesi cei de la servici de la tine, dar te asteptai tu la asta. Nu mai ai zile de concediu? ca sa le iei in perioada asta? ca apoi le pierzi, ca nu cred ca o sa-ti dea banii pe ele.
in rest

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

camcris acum trei luni sotul meu avea oligoteratozoospermie, doar 7 mil de gigei dar, si chamidia prezenta(de fapt amandoi am fost infectati cu chlamidia) si i-am dat trei luni antibiotic, iar saptamana viitoare trebuie sa-i repet spermograma.Sper sa fie bine, sa ne ajunga pentru inseminare.

bellaiti spun experienta mea.De cand ma stiu nu am avut dureri de ovare.Din ianuarie au inceput si micile intepaturi, iar cand am fost la doctor in mai mi-a zis ca am anexita.Am tratat-o, dar intepaturile tot au continuat mai ales pe partea stanga.
Am facut laparo saptamana trecuta si sincer eu am fost distrusa acolo (trompe inflamate, ovare inflamate si micropolichistice)iar eu ca simptome doar cateva intepaturi.

Fetelor nu-mi vine sa cred, am cicluri regulate 27-28 zile, nu dureri menstruale, si eu eram distrusa.Bine ca au inceput si acele intepaturi ca altfel nu ajungeam la doctor.

bella dute la control.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

camcris acum trei luni sotul meu avea oligoteratozoospermie, doar 7 mil de gigei dar, si chamidia prezenta(de fapt amandoi am fost infectati cu chlamidia) si i-am dat trei luni antibiotic, iar saptamana viitoare trebuie sa-i repet spermograma.Sper sa fie bine, sa ne ajunga pentru inseminare.

bellaiti spun experienta mea.De cand ma stiu nu am avut dureri de ovare.Din ianuarie au inceput si micile intepaturi, iar cand am fost la doctor in mai mi-a zis ca am anexita.Am tratat-o, dar intepaturile tot au continuat mai ales pe partea stanga.
Am facut laparo saptamana trecuta si sincer eu am fost distrusa acolo (trompe inflamate, ovare inflamate si micropolichistice)iar eu ca simptome doar cateva intepaturi.

Fetelor nu-mi vine sa cred, am cicluri regulate 27-28 zile, nu dureri menstruale, si eu eram distrusa.Bine ca au inceput si acele intepaturi ca altfel nu ajungeam la doctor.

bella dute la control.

m-am mai tratat si acum sa zic 3 luni de anexita(mai exact o infectie) cu polidin,augumentin etc. am inceput sa nu ma mai duc la orice intepatura,jena etc la dr. ca mai rau ma stresez. nu ma doare chiar atat de tare, e o jena mai mult din cand in cand.
acum o sa vad cum evolueaza si daca tot ma supara il sun pe dr.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput