Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)
Raspunsuri - Pagina 2
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Am facut laparoscopia, trompa stanga este permeabila(s-a desfundat)iar trompa dreapta este nefunctionala pentru ca este lipita de apendic. Am avut si mici chistulete pe ovare pe care mi le-a curatat.Uterul il am curat.Nu a vazut nimic la laparoscopie pe el.Acum ma gandesc si eu la prima inseminare.Dar atunci cand ovulez pe ovarul stang. |
racheel ma bucur ca ai rezolvat o problema asa importanta deci acum cand te gandesti la IA?
sotul si-a facut spermograma, poate ai mentionat dar nu mai tin minte
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
Cora cum a fost la inspectie? ce mai stii de lia?
cami_antonia ce mai faci mamico? am crezut ca ne-ai uitat, ia spune stii ce ai la purtator?

camcris spune:
mihahegarty
te rog sa ai grija de voi, si mai usor cu stresul si oboseala ca nu fac bine la bb
ma bucur ca este o schimbare in bine din partea sotului sa va ajute DD sa fie totul bine in continuare
socrii i-ai anuntat ca vor avea un nepotel?
camcris spune:
fetelor m-am suparat pe voi
acum strig catalogu pe unde sunteti??????
cos_minutza, AlinaBu, anemi_b, annare, anne`mary, bibitica20, camrynna, Cinezee, cora79, Cris_25, CrisaS, Danuta2783, Deeva73, DenyAnd, didi32, doula, felicityhope, gabyv, Katy82, kitty-27, Lorena_86, Mvb, mikado, nerama, oanab04, RaluCris, ramayanaa, roxy@vasi, Ruxandrab, sarah_78, sorinake, SS_Tzuky, Walkiria

SS-Tzuky spune:
Prezent!
N-am mai scris, ca nu am avut noutati....test negativ, rusi, acum O, poate luna viitoare imi fac un cadou frumos de Craciun.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
http://www.facebook.com/dana.zaharia
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris fetelor m-am suparat pe voi cos_minutza, AlinaBu, anemi_b, annare, anne`mary, bibitica20, camrynna, Cinezee, cora79, Cris_25, CrisaS, Danuta2783, Deeva73, DenyAnd, didi32, doula, felicityhope, gabyv, Katy82, kitty-27, Lorena_86, Mvb, mikado, nerama, oanab04, RaluCris, ramayanaa, roxy@vasi, Ruxandrab, sarah_78, sorinake, SS_Tzuky, Walkiria ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
pe mine m-ai uitat
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
camcris spune:
bellasamoyed
nuuuuu te-am uitat
dar tu mai intri, fetele din listuta nu le-am mai vazut de mult 
bellasamoyed spune:
corect![]()
am lipsit si eu in weekend...motivat recunosc. sambata am petrecut si dum ne-am refacut![]()
aspiranta la bebik
SimonaS81 spune:
Pot sa vin si eu in romania ca vad ca se petrece frumos mai ales ca vin si sarbatorile.

Nou la munca ne-a zis tipul de la agentie ca cine pleasca acasa de craciun si anul nou isi pierde locul de munca.Asta e....oricum a aflat si managerul de departament si s-a suparat rau...Unii isi urmaresc doar propriul interes nu conteaza cu ce pret.Probabil ca asa trebuie sa fii in zilele noastre...doar cine poate

bellasamoyed spune:
fetelor nu stiu ce am avut luna asta, ca niciodata am niste dureri de ovare uneori de zici ca nu e adevarat. si aseara la culcare nu reuseam sa adorm de ce ma dureau. de la ce sa fie oare? oi fi racit iar jos? sau poate sa mai fie si altceva? la bvebe nu ma gandesc inca ca sunt abia z17.
sunt confuza ![]()
aspiranta la bebik

Am avut si mici chistulete pe ovare pe care mi le-a curatat.Uterul il am curat.Nu a vazut nimic la laparoscopie pe el.
sa fiu