Ce sa fac?Ma doare sufletul....ma doare TOT

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

PS
Tot eu...
Fetele care ati divortat si ati trecut prin asta poate ati putea daca nu e prea mult sa va intalniti (pe viu) undeva intr-un parc...la o cafea si sa discutati mai multe. Cateodata este mai usor sa vb cu un strain decat cu familia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristi spune:

Babyblue, ne detaliezi si noua un pic chestia cu terorizatul psihic? am o prietena careia o sa-i recomand sa citeasca postarile tale.
Crismari, o intalnire cu un psiholog e absolut necesara! aici vei gasi sfaturi pe care se pare ca nu ai puterea sa le pui in aplicare!
Fetele au trait in parte ceea ce tu "servesti" zinic, insa vad ca nu faci altceva decat sa combati, in capul tau, orice solutie partiala. zici ca esti slaba insa nimeni de aici nu poate veni sa locuiasca cu tine. lucrul cu un psiholog, nu o sedinta, ci un program de terapie pe care sa-l respecti, cred ca e singura solutie viabila la ora asta! si asta foarte repede... te putem ajuta sa gasim pe cineva? chiar anul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora77 spune:

si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.Sotul meu iubeste alta femeie, este adevarat ca a ramas acasa cu noi , insa stiu ca nu i-a trecut de ea. Eu incerc din toate puterile mele sa mi-l apropii din nou, il mangai , ii vb frumos , nu deschid nici un subiect legat de ea pt ca mi-e frica sa nu izbucneasca si sa plece. Si el se poarta destul de bine insa distant . Nu ma condamnati , vreau sa lupt ca el sa ramana cu noi pentru inainte de ea ( tine relatia lor de 10 luni) am avut o casnicie buna , e un tata extraordinar , e un om calm si bun , nu mi-a vb niciodata urat .
Acum doua saptamani am fost acasa la aceasta femeie, sotul meu nu stie si nici ea nu i-a spus. Am avut o discutie cu ea linistita si ea ca si mine este o mama nefericita (are un copil si este divortata) , chiar daca ar fi trebuit sa o urasc , am vazut doar o femeie singura care se zbate in viata asta , Ea mi-a spus ca sotul meu nu o lasa in pace , ca ea l-a amenintat insa el o asteapta in mijlocul strazii ore in sir doar ca sa o vada si ii trimite mesaje ca nu poate trai fara ea si vrea ca ea sa il astepte pentru ca intr-un fel sotul meu (va vine sa crederi) va rezolva situatia cu mine ; am aflat de la ea ca el nu vrea ca eu sa sufar ; am plecat bolnava de acolo dar faptul ca ea m-a sfatuit sa nu il las si sa lupt in continuare m-a facut sa inteleg ca in intreaga asta situatie m-a facut sa merg mai departe si sa imi salvez casnicia.
Eu in continuare ma duc seara la el si il mangai , mil iau in brate , el este mereu obosit ...dar intr-o zi ma va vedea din nou si asta e speranta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

off topic: teodora, cred ca trebuie sa ai aptitudini speciale de a intelege si iubi un om, chiar si atunci cand el iubeste pe altcineva.
e drept ca nu e vina lui, pt asta, i se poate intampla oricui. respectele mele.

on topic: nu vreau sa mi mai amintesc de acea perioada si de diversele terori pe care i le aplicam. granita intre iubire si ura este f mica, iar eu am iubit ff mult, i-am fost f dedicata si apoi am picat in extrema cealalta, l am terorizat si sicanat psihic, pana am devenit din victima, calau. ceva de genul "luni de fiere", dc a citit cineva cartea, fara insa a trai extremele de acolo. totusi era o relatie sado-masochista, din punct de vedere emotional.

citez pe cineva, care facea o sinteza a cartii :" ...vede tipul de relatie sado-masochista ca fuziune prin renuntare la integritate, in general o metoda intalnita la persoanele insingurate care vor fie sa domine, pana transforma o persoana in parte integranta a lor, sau sa se lase dominate pana la negarea totala a eului. Relatia sado-masochista se caracterizeaza in acest caz, printr-un continuu flux de putere intre membrii cuplului, o inversare continua a rolurilor si experimentarea sexuala dusa la maxim."

ceva de genul am avut eu. dintr -o persoana abuzata emotional, am copiat stilul sau de a se purta cu mine si m am purtat la fel cu el: injurii, scaderea stimei de sine, reprosuri interminabile, refuzul de a mai oferi ceva concret si f multa bataie de joc, jocuri si manipulari psihologice, santaje emotionale.etc

singura chestie buna este ca te racoresti cumva, desi eu aveam multe scrupule si sentimente de vinovatie.
la un moment dat m-am detasat si mi-am dat seama ca eu nu sunt asa si nu e ceea ce vreau de la viata. era ceva bolnav.

ca razbunare merge. si sa n-ai copii cu el.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Crismari, imi parea tare rau de ceea ce e in sufletul tau.Insa ceea ce cred ca e mai grav e ca tu nu citesti nimic din sfaturile fetelor.Nu esti singura care treci prin asta dar poate esti singura care te-ai inchis in tine si nu vezi decit solutia lasha...parasirea acestei lumi.

Scrii ca iti e teama de un divort ca iti va lua copilul, pai daca tu dispari de pe lumea asta de fapt asta faci, ii oferi si copilul si situatia materiala/afacerea,casa etc.Ii dai exact libertatea de a se duce unde vrea.

Fetele ti-au dat asa sfaturi bune,din experienta lor proprie. Ceea ce a spus mamagiulieieste complet adevarat. Asta mi s-a intimplat si mie.L-am lasat sa plece...mi se sfisia sufletul in mine dar s-a intors inapoi si acum citeva zile am facut 16 ani de casnicie.-fericiti.

Te rog trezeste-te la realitate,vorbeste cu mama ta, sora/frate (nu ne-ai spus daca ai sau nu)si poate vei vedea altfel lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

crismari nu pot sa-ti dau un sfat mai bun decat ce ai primit deja de la fete. important e sa iti aduci aminte ca ai trait si fara el si a fost bine si ca ai un copil care merita macar un parinte care sa se ocupe de el, daca nu se poate ca amandoi sa-i fie alaturi.
Pune copilul inaintea dragostei ce o porti sotului si inaintea egoismului de a vrea sa fugi de responsabilitati.
Timpul le rezolva pe toate in bine si bine nu inseamna neaparat ce iti doresti la momentul asta.
iti doeesc multa sanatate si ganduri limpezi!

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BEBELINDA spune:

Cum te poti gandi la sinucidere?Pentru un ratat ?Te cred ca suferi dar ai un gandacel care are nevoie de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Crismari, fetelor, un an nou fericit si plin de intelepciune va doresc Irina, Marian & Eliza!

Crismari, cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Fetelor, voi tot vorbiti, dar crismari nu a mai dat nici un semn din 26 dec de cand era pe marginea prapastiei.
sper din tot sufletul ca a vut puterea sa se adune si ca a incercat sa petreaca sarbatorile in liniste.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Crismari ar tb sa ne dea un semn. Sper ca e bine. M-am regasit si eu in fiecare poveste cu anumite diferente:
- disimularea relatiei extraconjugale 2 ani - fara sa imi dau seama - finut baiatul
- ne-am respectat si nu ne-am jignit niciodata - nu e simplu nici asa...ai impresia ce se poarta frumos cu tine pt ca tine la tine
- recunoaste ca sunt tot ce isi doreste cineva- categoria "perfecta dar nu te vreau" - cred ca as fi preferat niste injurii caci era mai simplu
- asteapta sa nu mai " simta nimic " si apoi spune ca pleaca - egoism in stare pura- nici o sansa de aparare a unei relatii de 15 ani cu o casatorie frumoasa si doi copii superbi
- dintr-o data nu ne mai potrivim- dupa ce am facut doi copii !!!- si-a gasit o " potriveala" la serviciu
Merg mai departe pentru copii mei care merita o mama fericita.
La vorbe stau bine, la fapte sa vedem caci a trecut doar o luna de la parasirea domiciliului si nici nu si-a luat toate lucrurile.
El rece, distant, si ffff departe- dureros. Eu tb sa scap de farama de iubire care inca imi face rau. El o marioneata in mana ei si un om care ma uraste ca m-a ranit probabil. Isi gaseste scuze cat mai bune sa simta ca facut ce trebuie si incearca sa ma convinga ca asa e mai bine si pt noi si pt copii. Eu inca nu stiu ce se intampla dar incerc sa vad luminita...sper sa apara curand...

Mergi la inceput