Ce sa fac?Ma doare sufletul....ma doare TOT
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismari Recunosc sunt o persoana slaba,nu am cum sa divortez de el,dar si in aceasta seara ne-am certat rau,nu vreau sa raman fara baietel,nu pot sa ma adun deloc,nu mai pot gandi,am un mare gol in suflet si de la un timp am inceput sa ma gandesc sa-mi iau adio de la viata.SUNT PREA SLABA RECUNOSC..ATAT DE SLABA SUNT. |
Aha...deci te gandesti sa iti abandonezi copilul si sa-l lasi sa traiasca toata viata cu o trauma doar pt. ca nea Izmana cu care te-ai casatorit si-o trage cu alta. Da-n colo de treaba, trezeste-te la realitate!
Sinuciderea este egoism pur, nu-ti vei mai vedea vreodata copilul, nu-l vei mai vedea crescand, nu-ti vei mai vedea parintii, si totul din cauza unui barbat. Deschide ochii si uita-te in jurul tau, uita-te cati oameni au divortat si traiesc bine mersi, sunt fericiti, divortul nu inseamna incetarea vietii, inseamna incetarea relatiei de dragoste dintre 2 persoane.
Du-te la un psiholog neaparat si nu-ti bate joc de viata ta si a copilului tau, dandu-i sotului tau satisfactie.
Spui ca esti slaba. Stii ce te va ajuta? Sa povestesti familiei ce ai scris aici, sa povestesti unei prietene, sa ai suport moral langa tine, nu doar niste cuvinte pe un forum.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
herra spune:
Crismari, ti-am trimis PM.
ai grija de tine si de cel mic!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ioanadara spune:
Crismari, sunt multe mamici aici pe DC divortate si nici una nu a pierdut copilul prin divort.
Linisteste-te putin si o sa vezi altfel totul.
Nu e nici pe departe asa de neagra situatia cum crezi acum din punctul asta de vedere. NU se ia usor copilul de langa mama oricat te ameninta el.Problema este insa acum sa reusesti tu sa te echilibrezi putin si sa te respecti pe tine insati si asa si copilul va trai intr-o atmosfera normala .
Eventual, ia legatura cu cineva in viata reala ce te poate ajuta.
Eu personal sunt sigura ca o prietena langa tine pe canapea face cat o suta de prieteni virtuali.
Claudi@ spune:
Draga de tine, e foarte greu, stiu si eu ce simti, asa cum stiu toate fetele ce trec sau au trecut prin asta.
Se vede ca-ti iubesti copilul si ca ai face orice pt el, dar sa-ti iei zilele nu-i va arata cat il iubesti ci cat de slaba ai fost si nu ai luptat pt el. Lui nu-i va fi mai bine fara tine! Ia gandeste-te, cum se va simti el?
Imagineaza-ti ca mai ai doar cateva minute de trait, si simti groaza aia, stii ca vei muri si nimeni nu te poate ajuta, simti moartea aproape si tu nu mai poti opri nimic, vrei sa fii langa copilul tau,dar nimic nu te mai poate ajuta. Ce faci, Crismara? Vrei sa simti toate astea, sa-ti lasi copilul pe mana lui si al alteia? Sigur nu, caci il iubesti.
(stiu cum e sa fii aproape de moarte, era sa ma inec la 14 ani, in ultimul moment cand credeam ca gata, asta a fost tot, m-a salvat un baiat)
mirela0521 spune:
pt ce sa te sinucizi? pt o P.... care nu sta in chilotii cui trebuie?!? merita copilul tau o asa pedeapsa pt ca tatal lui este un afemeiat fara pereche, fara scrupule si sentimente???? pe cine pedepsesti tu? pe tatal copilului sa nu se mai duca la alte pitzipoance (de parca moartea ta l-ar face pe barbata-tau calugar!!!!) sau pe copil ca nu l-ai iubit asa cum merita (ceea ce nu cred ca este adevarat, vreau sa cred ca baietelul tau se afla pus in imina ta pe cel mai inalt piedestal si ca esti dispusa sa faci toata sacrificiile din lume pt el) mai putin decat pe tatal lui? nu cred ca preferi sa mari decat sa ramai fara barbat! nu pot sa cred ca atat de putin te gandesti la acel mic sufletel pe care il tii de pieptul tau!!!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
aandradaa spune:
Inteleg ca simti nevoia sa-ti pedepsesti sotul si ca doar luandu-ti viata mai poti sa-l atingi dar gandeste-te la copil.. sotul tau se va simti vinovat o perioada si dupaceea va fi "liber" bine merci, dar copilul tau va fi marcat pe viata. Sau vrei sa-ti creasca alta copilul, pt ca sotul tau cu siguranta isi va trai viata si evident ca habar nu ai ce inseamna pt un copil sa fie crescut de un parinte vitreg. Sotul meu a fost crescut de un tata vitreg, care il trezea din somn si-l lua la bataie numai ca sa nu treaca o zi in care sa nu-l fi batut, sau la masa trebuia sa aiba grija sa nu mance prea mult ca i se reprosa, nu mai vb cand a venit alt copil pe lume care era trata regeste, s.a.m.d... Gaseste-ti puterea in copilul tau si desparte-te de el in prima faza, asta il va speria pt ca stai in istita nici o fata de 20 ani nu sta cu un barbat de 41 ani din dragoste pura si adevarata...
szivarvany spune:
citat din mesajul lui crismari Recunosc sunt o persoana slaba,nu am cum sa divortez de el,dar si in aceasta seara ne-am certat rau,nu vreau sa raman fara baietel,nu pot sa ma adun deloc,nu mai pot gandi,am un mare gol in suflet si de la un timp am inceput sa ma gandesc sa-mi iau adio de la viata.SUNT PREA SLABA RECUNOSC..ATAT DE SLABA SUNT. |
Trebuie sa-ti spun: NU poti sa faci asta, asta ar fi un lux. Ti-o spun cu toata sinceritatea. NU poti fugi de responsabilitatea ta, care este copilul tau. Trebuie sa-l cresti, sa-l educi, indiferent daca o faci singura si trebuie sa fii o mama buna pt copil. Asta inainte de toate.
Deci nu iti poti permite luxul sa renunti la viata ta.
Si daca crezi ca esti prima sau ultima persoana care si-ar fi dorit sa se termine odata cosmarul in care traieste, ei bine, am trecut si altele prin asta sau mai trecem.
Dar asta e, e ghinion curat, e nedrept, e cum vrei tu sa fie. Insa poti alege.
Oh, Cristina_ana, ce ma bucur sa te citesc, tu esti exemplul meu ca se poate Eu tot cu speranta am ramas, deocamdata, dar speranta sigur va muri ultima din galaxie
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
IRA_LIZA spune:
Crismari, ce inseamna mai exact "nu am cum sa divortez de el"? exista vreun impediment material sau e doar amorul asta care de fapt nu mai e amor, pare obsesie in toata regula)?
Mai mult de atat, cum adica sa ramai fara baietel?? sa ti-l ia cine?? si pt ce motiv??
Cred k dupa sarbatori ar trebui sa vb cu un avocat bun, sa te lamureasca putin cum e chestia asta cu incredintarea minorului k sa te linistesti.
In al doilea rand (de fapt cred k in primul rand) cred k ar trebui sa te vezi cu un psiholog, multi dintre noi nu am vrut sau nu am stiut sau nu am putut sa beneficieze de sfaturile unui psi in momente de cumpana din viata lor, iar ulterior aceasta omisiune s-a vazut mai mult sau mai putin suparator in urmele lasate de diferite traume traite.
Editez: hai sa incerc sa distrag putin discutia catre o alta directie, poate sa para off-topic insa nu e: vorbeste-ne putin despre baietelul tau. Relateaza-ne ceva despre el, ceva frumos, niste amintiri din perioada sarcinii, de cand a inceput sa mearga, sa vorbeasca (daca am inteles bine, are peste 2 ani), daca se bucura de pomul de Craciun, vacantele petrecute impreuna, orice e frumos cu si despre el. Il iubesti? serios intreb, il iubesti? il iubesti atat de mult incat sa suferi pt el cum suferi dupa tipu' asta? Lasa-l putin deoparte din gandurile tale pe individ, gandeste-te putin la puiul tau si povesteste-ne si noua despre el. CERT iti va face bine, cel putin pe moment. Si, povestind, poate k vor incepe sa apara unele raspunsuri & solutii la problema ta. Spui k nu te poti aduna. Pai cred k nu poti pt k incerci sa te sprijini pe un teren alunecos - actualul sot plus sentimentele lui fata de tine. Eu as zice sa schimbi putin unghiul de vedere, sa incepi sa te sprijini si sa ai k punct de plecare un teren stabil: copilul tau si dragostea voastra unul fata de celalalt. Reincepe SA IL VEZI CU TOATA FIINTA pe copilul tau.
babyblue spune:
fato, potoleste-te! baga ti mintile in cap, te rog f mult!
te-a adus cu nervii la pamant.
in afara de el, sute de barbati, dispusi sa te faca sa te simti bine.
dc vrei sa te razbuni, du te si inseala-l si tu, simte te bine, iesi cu un tip la un restaurant, fa dragoste si terorizeaza l si tu pe sot. sikaneaza-l psihic pana la epuizare. a lui, nu a ta!
eu nu stiu de ce esti asa slaba, eu sunt f razbunatoare de ex.
am avut si eu un specimen de genul asta, kre ma teroriza psihic, insa eu n-am react ca tine, l-am studiat, i-am invatat punctele slabe si apoi, l-am terorizat si eu pana la pragul nebuniei. la final, l-am lasat ca mi se facuse mila de el. dar mi-am dezvoltat o abilitate malefica de a teroriza psihic un om.
asa cum poate si el, poti si tu.
dc tot vrei sa te razbuni.
si te va tine minte.
sincer, eu in locul tau, ori as pleca de tot, for ever, ori as mai sta o vreme si pur si simplu l-as teroriza psihic. zi de zi. in fiecare zi altceva. mi-as bate joc de el cu o rautate inimaginabila.
eu cand am fost ranita, la un moment dat m-am trezit din morti si i-am terminat pe toti care m-au ranit. fix ca in alexandru lapusneanu: "de ma voi scula, pre multi am sa popescu si eu".
si dc n-ai idei, apeleaza la mine. in tot cazul, nu fi patetica. sinuciderea e pt psihopati si prosti.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
adriuta spune:
Bravo fetele...in special ultima postare mi-a placut la nebunie.
Eu cred ca in multe asemenea cazuri un obstacol impotriva divortului este si imaginea pe care unul dintre parteneri si-a creat-o despre casnicia lui. El vede in divort un esec...o lume un vis care se naruie...din nou ca la 20 de ani, singur(a) ...din nou la inceput ...cautari...incercari...alti iubiti...
E mai sigur dintr-un punct de vedere sa fi casatoriti, esti si tu in randul lumii...de bine-rau ai familie...casa...
FFFF multi oameni nu fac pasul numit divort datorita unor motive enumerate mai sus. Si totusi... oare merita acest "in randul lumii" pretul????
Intreaba-te asta draga mea. Cat despre sinucidere...hai cresti mare . Te rog...copilul tau are nevoie de o mama nu o surioara.