Ce sa fac?Ma doare sufletul....ma doare TOT

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismari spune:

Cred ca am ajuns la capatul puterilor,azi a venit sotul sa manance si mi-a zis ca pleaca ca are treaba,l-am intrebat unde si a incaput sa tipe la mine ca nu poate pleca nicaieri de mine,ca ma tin dupa el,ca nu a mai vazut asa femeie,josnica,ca nu simte ca vin sarbatorile din cauza mea.I-am spus ca nu vreau sa ma cert,ca daca are chef de cearta sa se duca in alta parte si am plecat de langa el,dupa aceea striga la mine mamii si vorbea frumos.Cred ca banuie ca stiu ceva si vede ca nu zic nimic,ca tac.Nu vreau sa ma cert cu el doar vin sarbatorile si incerc sa am putina liniste in casa,in suflet. Cum sa evit tot?Nu mai vreau cearta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

te rog frumos,nu te mai plange de situatia ta,pt ca nu tu esti cea care greseste in relatia aceasta,ci el...lasa-l sa plece ,daca vrea,nu mai trage de el...nu rezolvi nimic,dimpotriva,iti consumi energia pe ceva ce chiar nu merita!
nu il mai intreba nimic,si fii calma(chiar daca e f greu in astfel de situatii)fi indiferenta,ocupa-te de tine si de copil,in primul rand.Te rog,incearca,chiar daca e greu,nu mai trai pt el,pune-ti ceva in minte,ce ai vrea sa se realizeze.Eu merg la sala,am grija de felul cum arat,alerg,ma plimb cand sunt mai suparata,si nu ma intorc acasa pana ce nu mi-am rezolvat"problema"merg sa vizitez lumea,ma implic in cresterea si educarea copiilor cum pot mai bine,nu ma impiedic de nici un obstacol,sunt puternica,si am invatat sa imi port de grija si sa ma iubesc pe mine.
Crede-ma ca nu esti singura femeie din lume inselata,stiu ca doare,dar toti barbatii inseala,iar cine nu recunoaste asta,minte,sau se minte pe sine.(stiu ca multe femei ma vor contrazice,dar din pacate nu spun eu asta,ci statisticile,si tot ce vedem in jurul nostru)
Eu am trait o drama si mai mare decat a ta,o poti citi la"infidelitate",dar merg mai departe,si imi vad de viata mea,ma bucur ca traiesc,ca respir,ca am niste copilasi minunati,lucruri de care ma pot bucura,fara sa imi pese ce face el...
eu nu zic sa pleci din aceasta casnicie,nici sa stai in ea,e alegerea ta,eu iti spun ca nimeni si nimic pe lumea asta nu merita sa iti strice viata.
Ai grija de tine,nu te consuma,nu mai pune la suflet,pt ca nu iti faci bine
Bucura-te de sarbatoarea Craciunului,impreuna cu copilasul tau,schimba-ti putin atitudinea,si vei vedea ca totul e bine,iti doresc succes,si crede-ma camerita sa incerci sa ai mai multa grija de tine,decat de altcineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Crismari, cand am fost si eu intr-o situatie asemanatoare cu a ta, o mamica de pe forum foarte draga mie (Mamagiuliei ) mi-a spus niste vorbe care mi-au ramas in minte pentru totdeauna: "Cand iubesti pe cineva cu adevarat, lasa-l sa plece. Daca se va intoarce, va fi al tau pentru totdeauna! Daca nu se va intoare, inseamna ca nu a fost al tau niciodata!".
Stiu cum te simti, stiu ce e in sufletul tau. Dar ce am invatat din experienta proprie, e ca daca ei nu vor cu adevarat sa se intoarca la familie, nimic, dar absolut nimic din ce facem noi nu ii poate convinge. Degeaba te aranjezi, degeaba esti draguta si ii protejezi sentimentele. NU ESTI TU VINOVATA PENTRU CE FACE EL!!! Nu uita asta, incearca sa-ti pastrezi demnitatea si nu te injosi in fata lui cu nimic. Dar fa-l sa-si dea seama de ce are si ce ar putea sa piarda. Spune-i ca stii si ca nu esti dispusa sa accepti asta. Daca nu faci nimic, daca doar inchizi ochii la ce face el, situatia aceasta ar putea continua luni, poate chiar ani intregi. Ani in care tu o sa iti distrugi sufletul. Si zau ca nu merita!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

foarte mare adevar a zia mamagiuliei

Crismari,ratiunea ta de a trai este copilul tau!

Mama de Ana si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Crismari, in primul rand sanatate multa iti doresc si tie si baietelului tau. Si sa incepeti un nou an mai bun decat e sfarsitul anului astuia.

Eu nu inteleg un lucru:

Povestea cu adulterul e una. E ingrozitor sau doar neplacut - asta in functie de structura interna a unei persoane (femeie/barbat, nu conteaza), de experienta de viata a persoanei respective, de multe lucruri. E de neacceptat sau e de pus intr-o statistica personala si atat, depinde din ce unghi privesti lucrurile. Era si o carte pe nume "Farmecul adulterului" - simpatica lectura...

Insa faptul k te ABUZEAZA emotional vorbindu-ti in halul in care iti vorbeste iar tu, in tot acest timp, scrii k nu poti trai fara el, ei, asta nu inteleg. Asta chiar nu e de acceptat. Peste acest abuz nu inteleg cum poti sa treci. Acest abuz nu inteleg de ce il accepti.

Faptul k nu recunoaste deloc sau k recunoaste cu incrancenare adulterul e una. Daca am inteles bine, tu muncesti si el nu, tu aduci banii in casa el nu. In orice caz, faptul k o intretine pe aia in conditiile in care tu esti intretinatorul casei voastre e una. Apropos de asta, in realitate TU INSATI o intretii pe domnisorica aia, la un calcul sumar al situatiei voastre financiare cam asa ar reiesi, corect? Insa faptul k iti vorbeste k ultimului om iar tu nu ii tii piept e deja mai mult decat pot sa pricep. Ce se intampla de fapt cu tine? nu cu el, ci chiar cu tine insati. De unde atata putere sa inghiti toate mizeriile astea? si de ce atata dorita de a-ti folosi puterea interioara pt a inghiti umilinta in loc sa-ti folosesti aceasta putere k sa gestionezi corect si constructiv intreaga situatie.

Cred k nu mai e nevoie sa iti spun si eu faptul k tot ceea ce inghiti acum de la acest domn se va rasfrange mai devreme sau mai tarziu, intr-o forma sau alta si asupra baiatului. Merita?

Sceneta aia in care acum te calca in picioare iar peste 5 minute iti vorbeste cu toata dulceata e o sceneta comuna, arhiuzitata. Intrebi ce sa crezi. Daca vrei sa crezi doar ceea ce vrei tu sa crezi, atunci poti sa crezi k ii pare rau pe bune. Daca vrei si alta parere: simte k exista in tine un teren propice pt asemenea atitudine, asa k se scalda in starea asta. Nimic neobisnuit. Pacat. Cheia e la tine. Nu mai accepta. Macar abuzul emotional.

Nu am vrut sa-ti scriu de cand ai deschis topicul in speranta k reactia ta este acea reactie de inceput, destul de caracteristica femeilor, si k pe parcurs te vei replia iar evenimentele vor incepe sa fie privite mai rational. Insa lucrurile degenereaza destul de grav. Si nu in ce il priveste pe sot, ci in ce te priveste pe tine. El procedeaza fix asa cum ii permiti tu sa procedeze. K orice fiinta, se adapteaza conditiilor de mediu, iar daca mediul pe care i-l oferi este unul de excesiva toleranta la tot ce iti face, evident k se intinde si se intinde cat tine plapumica. Pur si simplu il incurajezi sa se comporte asa cum se comporta.

Inca ceva: tipa respectiva e un personaj secundar in povestea asta. Nu are nici o importanta cine e si daca o cunosti. Daca tii neaparat sa iti redirectionezi furia catre ea, n-ai decat, insa aceasta atitudine nu te ajuta cu nimic. Daca nu e ea, ar putea sa fie alta. Acum sau in viitor. Personajele principale ale povestii sunteti voi doi.

Off topic: pt Mamagiuliei un maaaaare . Iar pt Giulia ei un si mai mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hello...si eu ca nu-mi pot tine parerea pentru mine...

...deci eu cam asa vad lucrurile...:

El, un om egoist si comod, are o casnicie, un copil o afacere si o situatie materiala ok. Daca divorteaza se duc toate la fund si tu poate ramai cu tot (nu stiu acum cum si ce aveti, am presupus doar ca tu ai iesi castigatoare...)iar el e din nou singur si trebuie sa munceasca. Si asa-i de bine sa se ocupe nevasta de afacere si tu sa nu faci nimic...he he he ce viata sa stai pe net sau ...pe unde vrea muschiu' tau si sa agheti fete de 20 de ani... No...mai ramane gravida cate una dar cu bani se rezolva toate... Sa ierzi nevasta, copil, casa afacere ...in nou singur la 41...heeeeeeeehhh da' nevasta asta "toanta" (asa gandeste el) ce se baga in viata mea prfecta??? Eu care traiesc acum ca un nabab ...vine ea sa-mi strice mie planurile...ptiii mama ei de viata. :Las' ca ti-o iau eu tare poate-i mai tace fleanca ...auzi si vrea romantism... hmmm ce tzate faina are tipa aia si ce fund...cati ani are ?? 19 aaa merge asa ...upsss iar vrea sa stie une plec...ma sufoca ma enerveaza..da n-am incotro...asta e.

Si tu ii mai pui intrebari care a gresit si ...cu ce??? Draga mea ...nu cred ca mai au rost cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sincer, eu nu pot sa inteleg de c un om s-ar agata cu disperare de o situatie groaznica ce ii strica pur si simplu viata.
Poti trai fara el, si inca poti trai foarte bine, dupa 3 zile in care nimeni nu te va mai face in toate felurile vei vedea ce bine te simti.
Nu te mai face presh in fata nimanui, ai si tu orgoliul si mandria ta, esti o persoana rationala care judeca, foloseste-ti mintea si nu inima.
Tu il iubesti. Ok. Dar el? Ai o singura viata, ai de gand sa o petreci lasandu-l sa-si stearga picioarele cu tine, sau vrei sa ai o viata frumoasa?
In situatia ta eu ii faceam bagajele dupa faza cu microfonul indiferent de ce spunea el.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

1. te rog sa te gandesti ff bine dc ii mai faci inca un copil, pentru ca eu cred ca nu este cea mai buna idee. risti sa divortezi (da, preconizez ca mai devreme sau mai tarziu, se poate ajunge acolo) si sa ramai cu 2 copii. e adevarat, copiii oricand sunt o binecuvantare. cu toate astea, ca mama, gandeste bine inainte pt a stii ce le oferi cu adevarat.
iti va fi si tie greu si lor.
si chiar dc nu divortezi, oricum cam muncesti singura prin casa si la afacere, deci nu ti va fi chiar usor.
un copil NU repara o relatie.

poate ma insel...

2. Incearca sa NU mai accepti injuraturile lui si denigrarile lui. Pe cat posibil, incearca sa te impui in fata lui. Nu mai avea atitudinea asta (si voi folosi un cuvand f dur si urat si te rog sa ma ierti, vreau doar sa te scutur putin) de miloaga si disperata.
incearca sa i arati ca poti trai si poti fi f fericita fara el si nu excluzi deloc posibilitatea asta.

in locul tau, in situatia asta, dc nu m-as decide sa divortez si as dori sa mai astept o vreme, l-as trata cu indiferenta totala, ca si cum emotional si fizic am fi separati. fie as pleca o vreme la parintii mei, fie dc nu vrei atata valva, m=as muta in alta camera, m-as ocupa doar de copil, in rest n=as mai vorbi cu el deloc. l-as trata ca pe o mobila.nu l-as mai intretine, as gati doar pt copil, nu i-as mai face niciun fel de menaj, as refuza orice iesire ca si cuplu, nici mkr de "gura lumii",pur si simplu, in mod f ferm, categoric si rece, l-as exclude din viata mea. pt o perioada foooarte lunga de timp.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Crismari, eu intelesesem initial ca a avut o aventura acum 2-3 luni dupa care a terminat cu persoana respectiva, dar vad ca la voi e mare legenda.
Si chiar acum spun si eu ceea ce au spus si altii de fapt aici: nu inteleg cum de suporti situatia asta si ce anume mai astepti de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismari spune:

Recunosc sunt o persoana slaba,nu am cum sa divortez de el,dar si in aceasta seara ne-am certat rau,nu vreau sa raman fara baietel,nu pot sa ma adun deloc,nu mai pot gandi,am un mare gol in suflet si de la un timp am inceput sa ma gandesc sa-mi iau adio de la viata.SUNT PREA SLABA RECUNOSC..ATAT DE SLABA SUNT.

Mergi la inceput