Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 25
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid dici Daca se selecteaza taxa de transport 3 lei pe articol, atunci la unirea facturilor asa apare, cate 3 lei pt fiecare produs cumparat. Comisionul la platile on line este cel pe care il retrage banca pentru op, la brd este de 2 lei si ceva; pe langa cel normal de retragere de bani de la bancomat sau din cont. Deci daca ai luat 4 produse de la o persoana, platesti o taxa de transport(calculezi in functie de greutate). |
Eu stiu asta, dar daca apare pe factura nu se cheama datorie si trebe sa o platesc? Nu poate fi greu, ca sunt niste bluze cat A4.
Eniuei, am trebi mai importante, maine e 25 si nici nu am dat actele la contabila pe luna trecuta, ca nici nu stiu cand a trecut luna asta
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Monnvas spune:
Apar si eu meteoric ca sa dau cu bota-n balta. In legatura cu propunerea lui Marius, echitabil ar fi sa se imparta la toate cazurile. Eu insa as alege un caz. Sa nu va suparati pe mine pt ce zic, dar io-s una bucata om cu resurse limitate (inclusiv resurse de produse) si mi-am dat seama ca daca pun cate un produs pt fiecare copil nu o sa se simta nicio diferenta in contul lor. Dar daca aleg un caz si ma bat pt el, o sa se simta o diferenta. Pana acum am fost distribuitoare pt Siluan, apoi am redirectionat produsele catre Alex Hapaleti - pe care l-am cunoscut ieri, e un copilas fermecator si nu inteleg cum incape atata suferinta intr-un pui de om. Si care inca mai zambeste si se bucura de orice mica atentie, de un cucu-bau, de pilda...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
dicirstea spune:
citat din mesajul lui mihaela77O Diciii,welcome! |
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
citat din mesajul lui ancadragoman stati pe faza ca vine marfa noua |
Am fost, frumosi pantofii, dar nr 6 nu inseamna 40?
Singura pereche 36 e si ciclam si panzata si decupata, imi plac teribil, dar unde si cu ce-i port??
Asta asa...ca ma mananca deshtele sa plusez la teniciosii aia superbi de la kid, ce daca nu-i vin niciunuia din baietii mei
Si apropo de incaltari..cine poarta 39 poate arunca un oki la raul.andrici, sunt unii frumusei foc.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
ancadragoman spune:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ancadragoman&searchtype=2&show=current&startcount=21&endcount=40&page=2 de aici incolo produse noi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dicirstea spune:
Gata, nu vrei sa stergi acum link-ul? mergi pe burta...
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
kid spune:
dici Stii ca si eu m-am gandit sa-i iau juniorului, ar merge perfect la o tinuta de elf pt Craciun
EllaX spune:
Anca, la astia:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10757&n=pantofi-piele
numai eu vad poze de la doua perechi de pantofi diferite?
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
dicirstea spune:
citat din mesajul lui kid dici Stii ca si eu m-am gandit sa-i iau juniorului, ar merge perfect la o tinuta de elf pt Craciun |
Pai si ii vin?
Matei poarta 28-29 acum.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
dicirstea spune:
citat din mesajul lui EllaX Anca, la astia: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10757&n=pantofi-piele numai eu vad poze de la doua perechi de pantofi diferite? |
Asa e, dar scrie in text "gabor" si descrierea aferenta, si mai e o poza separat ptr cei stantati
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE