Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 24
ada_coman spune:
Georgi masoara-mi si mie dresurile, te roooog. Ca sunt in pana rau de tot de dresuri la copila mare.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Au intrat coletul,multumesc ...anunt cand pun la posta dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Super! Ma bifezi tu?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9491
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9489
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
georgipuia spune:
Edit.. eroare
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Lali_mete spune:
Buna seara!
Au ajuns la mine mandrete de bratari de la Sweetyana foarte frumoase,s-au alaturat celorlaltor brtari ale mele ,sunt multe ,gentuta de la Madyrizi , frumoasa,deja mi-a fost confiscata , jachetica de la ancadragoman imi vine ca turnata,pantalonii au ajuns de cateva zile dar am uitat sa anunt .
O seara minunata va doresc!
Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra boti , felicitari pentru reusita kari, imi pare tare rau de vestile proaste. Am o mare rugaminte la fetele care au sa-mi trimita pachete(ancadragoman, ducky, sabina.p, marami) : daca puteti sa le trimiteti in asa fel incat sa ajunga pana pe 30 noimebrie, ar fi foarte bine. Daca nu se poate, nu e o tragedie, dar m-as bucura sa puteti, ca fii-mea este si "Andreea" si ma gandeam sa i le dau cu ocazia zilei ei Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
SE REZOLVA
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
mai cu,curaj! welcome! dar cine vine aici,greu se mai dezlipeste de noi! |
Pai uite-ma pe mine!
Greu m-am urnit, ca daca ma uitam pe prima pagina mi se inroseau ochii instantaneu, dar acum....ma preseaza lucrarile neterminate si eu stau sa vad ce mai faceti
Maine-poimanie vreau si eu sa achit datoriile, acum fac centralizarea, dar am o nedumerire....
Am primit factura de la raul.andrici si imi apare transportul ptr 4 articole, adica 12 lei. Cum face programul asta?, parca daca le cumula 4 articole pe o factura punea automat 1 transport, nu?
Eu oricum pun in cont si pentru comisionul bancar de la retragere sau pentru ce naiba l-or cere, dar 4 taxe de transport nu mai lasa loc de comision...tot acolo ajung, dar vreau sa fiu cu cugetul impacat
Mady, ti-am scris la bazar...astept info cu plata...
Ducky, mai pui ceva frumos colorat, ptr baieti?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
mihaela77O spune:
Diciii,welcome!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
ancadragoman spune:
stati pe faza ca vine marfa noua
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
kid spune:
dici Daca se selecteaza taxa de transport 3 lei pe articol, atunci la unirea facturilor asa apare, cate 3 lei pt fiecare produs cumparat.
Comisionul la platile on line este cel pe care il retrage banca pentru op, la brd este de 2 lei si ceva; pe langa cel normal de retragere de bani de la bancomat sau din cont.
Deci daca ai luat 4 produse de la o persoana, platesti o taxa de transport(calculezi in functie de greutate).