Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 18
georgipuia spune:
Sabina... nu ai adresa in factura? ca si eu trimisesem la adresa gresita simi s-a intors, dar stiu ca nushu apoi a modificat la profil. Mie acum, la factura resp imi apare adresa buna. Daca nu o ai, da-mi pm si ti-o dau eu.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
kariguld spune:
'neata
eu iau cafeaua aia de la Dodo! ca azi am nevoie sa fiu puternica!
nushulica, mancacios bebe al tau! crestere frumoasa si sanatate!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
madyrizi spune:
kari, ce se intampla azi de tre' sa fii puternica?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
boticelina spune:
I'm so good, I'm soo good! succes total la sedinta, n-am muncit degeaba in weekend, jubilez! Scuze ca o fac aici dar sunteti prietenele mele cele mai bune
Si on-topic, am fugit acum pana la Transilvania si am platit vestuta deja trimisa de Diannaalex si deasemenea bunurile pe care le-am licitat de la Dodo. Dodo ma rezolva cu confirmarea aici, stiu io , iar chitanta pt diana sper sa-mi aduc aminte acasa s-o pozez si trimit ca acum nu am timp deloc la munca pt chestii extra.
Maine platesc datoria la Ledi, in ambele conturi, as fi platit-o azi dar maine imi expira cardul si oricum trebuia sa ma duc la BRD sa mi-l ridic pe cel nou, si cu scuza asta ma pot invoi juma de ora de munca sa plec in timpul programului ca dupa program yoc sansa!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
adablackcat spune:
Boti, felicitari!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Hai, mai Rhyanna, lasa-mi si mie un elefant din ala! Io cred ca are grija Doamne-Doamne sa nu dau banii pe chestii inutile: cum ma obraznicesc, cum sunt supralicitata! EllaX cu Ana (30 iunie 2006) Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2 |
i putem imparti?
vreau sa-i fac cadou cumatrilor mei care cred in asa ceva
Viovio spune:
Buna ziua la doamne...
Sper sa ma primiti si pe mine.
De cand am descoiperit bazarul,va citesc "din umbra" ,am prins drag de voi si mi se pare ca va cunosc de cand lumea.Am vorbit pe PM sau pe mess (nushulica,sabina,ella), avut norocul sa ma intalnesc,e drept ca doar cateva minute dar...(madyrizi,monnvas,kid,essea) si bineinteles Daria pe care o stiu de pe vremea cand fetele noastre erau in "clubul scutecelor".
deci,
Am primit ieri colete si multumim frumos,atat pentru cadouri cat si pentru bonusuri de la sabinap,Ellax(pantalonii zici ca au fost facuti pentru mine,sunt perfecti,inclusiv la lungime ).
Un colet special de la Daria...si recunosc Bianca a spus ca nu ii place fusta si n-o va imbraca niciodata,dar mie imi place de mor si ii vine de minune,asa ca...o va purta la botez.
Si mii de multumiri pentru kid,pentru ajutorul ei ca sa pot dona si eu pentru copii nostrii speciali.
Cam atat sa nu va sperii cu "romanele" mele.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN
sabina.p spune:
Bne ai venit viovio.Ma bucur viovio ca ti-au placut hainutele .
Am ajuns si eu la posta cu cateva colete ,si am vrut sa il iau pe cel retur de la nushu ... si madam de la posta a zis dupa ora 14. am niste doamne "foooooooarte dragute" ,ca m-am rugat de ele .. si nimic
Nushu sper sa ajung ... si mai tarziu .. imi pare tare rau
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina I'm so good, I'm soo good! succes total la sedinta, n-am muncit degeaba in weekend, jubilez! Scuze ca o fac aici dar sunteti prietenele mele cele mai bune |
super boti esti tare
sigur ca suntem prietene foarte bune!!!!!!!!!
te pupam
mult succes in continuare
simonapro spune:
Bine ai venit Viovio
Am facut plata prin Ing pentru Alexia: 27 de lei pentru:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9319
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9288
o rog pe Sabina, sa-mi confirme plata.
Marius: cred ca ar fi greu sa se aleaga un singur caz pentru donarea premiului, eu sunt de parere sa se imparta la toti copilasii, multumim pentru gestul tau!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)