Bazar Umanitar***54***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna dimineata!
Am baut prima cafea. Mai avem?

Marius, nu cred ca o sa putem sa alegem unul dintre cazurile umanitare - in toate sunt lupta si speranta si nevoi. Si ganduri bune de la noi, dar astea nu platesc tratamentul. Daca era vreunul in care sa trebuiasca bani in mod acut (ca problema de viata si de moarte), poate ca alegerea ar fi fost vag mai usoara. Asa... impartitul banilor e cea mai usoara alegere, dar eu nu cred ca cineva va spune ceva neplacut despre tine daca directionezi banii inspre un sungur caz. Ceea ce faci este foarte frumos, oricum.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neata!!! multu de cafea, mie imi e lene sa fac.

nu mai am succes la licitari. nu ma mai aleg cu nimic . toate sunt foarte frumoase si sunt dorite. spor la bazarit ca eu sigur mai gasesc ceva .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Rhyanna... eu am venit cu ia la munca.. acasa nu am reusit sa intru sa va scriu... Personal mi se pare mare rau ia mea pentru Sara ta... Normal ia asta e cu maneci scurte, dar iti dau dimensiunile si daca o vrei, eu ti-o trimit:

L (umeri - brau) 45 cm, latime 45 cm si maneca 16 cm.astept raspunsul tau si adresa daca te decizi.

Fetili azi ajung la o banca... nu stiu la care... functie de banca vad in ce cont achit. Am disponibili 55 ron, deci m-as putea achita de datoria la Alexia, ca e cea mai mare... drept urmare ar tre sa ajung la BRD na ca m-am dumirit incotro sa o iau.

O zi buna va urez si ne revedem/reauzim functie de programul de la munci.

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ufff... am sa ma gandesc cum sa fac sa fie cat mai bine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Marius, o sa va votez si eu pt gestul vostru. Multumim pt generozitate
Despre donarea premiului pt un anumt copilas, e greu de decis. Toti sunt speciali si ii iubim la fel.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata! Fetele iubitele. Am primit coletele de la Alex@Sara, diannalex si mady azi am o sedinta fff importanta pt care ma pregatesc de o saptamana, sper ca dupa ce ies din ea sa fug la banca sa ma achit de toate datoriile.

Marius este foarte frumoasa intentia ta si te felicit pentru ce faci indiferent catre cine alegi sa directionezi banii.

Eu insa vreau sa va spun ca am votat la "clipe de vara" dar am votat fotografiile care mi-au placut, fara sa tin cont de autori, deoarece eu cred ca nu s-a dorit a fi un concurs de popularitate, si nici un fel de "Dansez pentru tine" in varianta foto. No offence, dar asta e parerea mea

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am pus colet pentru tonic

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

neata,eu azi sunt pe laptop pt ca am pus aseara parchet in sufragerie dar fix la ultimul rand ne-am oprit pt ca era ora22 si aici incepea distractia cu decupatul asa ca sufra mea este goala si restul casei plina si nu mai ies din dormitor am spalat pana acum din nou peretii la sefu in camera deja s-au cam albit bine ca am var la culoare dar varuiesc fix pe 24 dec sa nu apuc sa ii mai spal iarasa ca Mady nu te mai plange ca sunt si eu alaturi de tine

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Neata tuturor
Si eu vreau cafeaaa nu am apucat sa fac ca a venit kinetoterapeutul..la Alexia .
Am o rugaminte ... de nushu stiti ceva ?vreau sa merg la posta si am nevoie de adresa ei ( ca am pus coletul pe o adresa gresita )
astept un pm cu adresa nushulicai ,daca de ea nu reusesc sa dau .
Multumeeesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabina.p

astept un pm cu adresa nushulicai ,daca de ea nu reusesc sa dau .
Multumeeesc

Da-i ei PM ca-ti va da adresa ....sigur...e pe aici dar ocupata cu doi pui

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

STiu stiu ,i-am dat pm .. da vad ca nu raspunde . sigur e cu puisorii de aia am intrat sa cer la cineva adresa.ca vreau sa plec ... ca dupa nu am cu cine sa o las pe Alexia .. care e mucioasa

Mergi la inceput