Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 16
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Am si eu o rugaminte la voi,ca sa nu mai deschid subiect ...imi puteti recomanda un pneumolog ptr. copiii in Bucuresti,fimiu e deja la a 3a pneumonie in 3luni ,plus muci de care nu scapa de cateva luni...de la pediatru si de la spital primim doar medicatie pe baza de antibiotice si cateva siropele ,nu sunt deloc multumita,chiar nu am chef sa stau 3 zile in spital ,iar cand ne intoarcem acasa sa o luam din nou cu mucii si tusea ... Scuze de off topic ****************************** Promo 50% |
Daca ai primit cumva vreo recomandare, te rog sa-mi spui si mie.
nushulica spune:
citat din mesajul lui pisellino nushu draga mea asa tarziu pe forum? ce face bb mic? va pupam cu drag marius si eu am votat poza POZE ROBI www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) |
draga andreea la ora asta s-a desprins stefanel de tzitzilica lui draga pe care o rontaie de pe la 9 asa ca am intrat si eu un pic chiar daca pic de somn dar sa fiu la curent cu noutatile
sper la cat a mancat sa doarma vreo 3 ore legat
marius asa e vei avea un motiv in plus de a zambi!
edit: vaai forumul ma saluta cu "buna dimineata nushulica" ma sperie cuvantul asta dimineata , e musai sa ma culc ca acush chiar e dimineata,noapte buna doamnelor
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
pisellino spune:
noapte buna draga nushu pupam mititeii
noapte buna tuturor
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)
ducky spune:
Am trimis 23 lei in contul lui Dodo-pui (te rog sa-mi faci si factura pe toate) pentru patru chestiute. Cand se poate, te rog sa-mi confirmi ca au intrat si voi pune si link-urile apoi. Multumesc
Eu dorm pe mine de somn dar trebuia sa apuc sa citesc tot
Va pup si ne "vedem" maine...de fapt azi.
alex_andra spune:
citat din mesajul lui marius Mai este putin din Concursul clipe de vara. Exista probabilitatea ca poza postata de mine sa ajunga sa castige. Asa cum am promis oricare ar fi premiul castigat contravaloarea vanzarii acestuia o voi dona catre umanitare. Initial am zis un singur caz dar cred ca acela se va acoperi singur. Astfel incat imi indrept privirea si spre alte cazuri cuprinse in cadrul www.desprecopii.com sectiunea umanitare. As dori un feed back din care sa vedem cum sa fie adminsitrat cel mai bine aceasta posibilitate. Fiecare isi va spune opinia daca doreste si o va argumenta si luam deciziile cele mai potrivite. Din start as dori ca nu cumva sa se ajunga la certuri sau altceva. Tot ce doresc este sa ajung sa valorific un premiu (daca va fi castigat deci votati) cat mai bine. Contez pe ajutorul vostru sau al oricaruia doreste sa vina alaturide mine. Multumesc. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
marius, e greu sa alegi.
noi ne iubim toti copiii
toti sunt egali pentru noi si e greu sa faci diferente.
Nu stiu, poate vrea Ioana sa aleaga, sau poate imparti, sau...nu stiu...grea decizie
Oricum, pe langa faptul ca ai facut un gest extraordinar, vroiam sa-ti spun ca poza voastra din concurs chiar e super
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Si eu votez cu impartitul
Marius si Ioana, extraordinar gestul vostru
Buna dimineata , haideti la cafele
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
Ducky am facut si factura...banii inca nu se vad...azi probabil.
Las si eu o cafa ,
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Eseea spune:
Neata, fetelor, am mai pus si eu produse noi, incepand de aici :
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Eseea&searchtype=2&show=current&startcount=21&endcount=35&page=2
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
cris_82 spune:
dodo multam de cafea ca-mi pica ochii
votat si eu pozicatoti copilasii sunt speciali si niciodata nu am putut sa fac diferente intre ei,cum au mai spus si fetele,cred ca o particica ar trebui pentru fiecare puiut
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR
mari_paun spune:
marius am votat poza ...MINUNATA
si eu sunt o mamica cu caz, asa ca faci cum crezi ca e mai bine, toti copiii au nevoie de recuperare, de sanatate...iti dorim numai bine
morning fetele, desi bb Petru m-a lasat sa dorm, nu a facut febra dupa vaccin...tot sunt chiauna