"Buburuze de 2009 in actiune(34)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ne-am intors de pe meleaguri ploioase..m-am mancat undeva sa scot fata afara, era innorat dar am zis ca nu o sa ploua si oricum nu aveam de gand sa stam mult, decat sa dam o tura si atat...numai ca fiica mea a vrut parc..si cand a dat de nisipul ud(ca toata noaptea a plouat) atata a fost ...ok, am incercat sa o bag in cauta de lemn de acolo sa se joace..i-a placut numai ca nu mai vroia sa plece de acolo..si cat timp m-am chinuit eu sa o prostesc sa mergem acasa s-a innorat si mai tare..cand am pus-o in carut a inceput sa ploua tare apoi sa dea cu grindina ..ok pe Stefi am adapostit-o in carut si noroc ca am aparatoarea de ploaie, pe ea nu a udat-o deloc dar pe mine pana acasa eram uda..si cel mai nasol e ca am mers cu grindina in fata si stiti ce placut e sa simti pe fata cum te loveste grindina..m-au inghetat si mainile pe carut......iar fiica mea devenise si ea putin speriat ca nu stia ce ploaie e asta ..asa ca daca vad ca vremea e cu semnul intrebari nu mai ies deloc afara ..unde sa mai puc ca m-am chinuit sa o culc pe Stefi de la pranz de cand a papat si nu a vrut..nu are somn...

Cris pai si soacra ta parca a crescut mai multi copii..si asa facea si la ai ei? topaia speriata asteptand sa ce?! ..bine ca a trecut si aucm ne intrebam de 2 ori daca le dam un lucru asa mic...verisoarea mea era cu 1 an mai mare si si-a bagat un bob de fasole in nas sau ureche..nu mai stiu exact..bine ca au fost pe faza ceilalti si a dus-o mai repede la medic sa i-l scoata ca ei nu puteau..intrase prea adanc...sa-i transmitiDanei salutari din partea noastra si sa-i zici ca ne e dor de ea si de micutul Denis
Alic off imi pare tare rau, asta e sper ca data viitoare sa fie cu noroc. Dar unde ai gresit? Nati ce mai face?
Getik eu am ales www.gustos.ro/retete-culinare/prajituri/placinta-dobrogeana-cu-dovleac.html" target="_blank">reteta asta dupa care sa ma iau, numai ca ma pus si putina drojdie si am lasat-o la dospit..iar compozitia am facut-o din dovleac ras, scortisoara, zahar vanilat si zahar brun..le-am amestecat pe toate dar le poti pune si separat pe fiecare pe foaie..aa si dupa ce am intins foaia foarte subtire..de preferat e o vergea..eu nu am decat facalet...am uns putin foaia cu ulei(asta vedeam eu la mamaia) apoi dupa ce am scos-o din cuptor am acoperit-o cu un servet curat si am lasat-o sa se inmoaie apoi am pudrat-o cu zahar pudra, am taiat-o si am pus-o pe platou....vezi ca mai sunt si alte retete pe acolo in caz ca nu esti multumita de asta....spor la treaba si sper sa iti placa
Anna tu pe unde esti?
Ema tu ce faci? nu ne dai un semn?
Elena voi ce mai faceti? ce fac copii?
Simina cred ca la ora asta ai plecat de la munca, nu?
DanaMi tu cum mai esti? cum decurge sarcina? Bia ce face?
Sabbrya voi ce faceti? ce face bebelina si Bryanna?

Ma fetelor oare ce mai fac Bamsy, Andreea, Deea, Mara, si restul mamicilor..ca nu au mai dat nici un semn de viata ...

Mie imi e dor si de Yuppi, nu a mai dat niciun semn de viata deloc..sper ca e ok..

Va pupic pe toate..fiica mea deja se tine de mine cu degetul in gura..a palit-o somnul dar nu o culc..si uite asa pe la 7-8 dupa dus e culcata

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 22+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Edit: Mi-a adormit copila in brate..asa ca s-a dus gandul meu sa o culc mai devreme in seara asta

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 22+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetelor noi suntem f bolnaviori.De cand s-a trezit de la 17 tuseste aproape non stop.Medicamentele le-a vomitat, sunt cam la pamant.Maine mergem la doctor. VA pe toate si pe toti

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky sarumana mult acu am citito dar am facut o reteta de la cris.dar acu o sa o studiez pe a ta
cris afost bestiala placintaau mancat astia de nu a mai ra s decat o feliuta su poti sa faci linistita cum ti-am zis dovleacu este bestial si nu gretos
lavi ce sa zic imi pare rau ca este rares bolnav dar maine dupa ce mergi la medine ne spui si noua

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

apropo ema si anna o sa cotizatiiii ca azi nu ati dat nici un semn de viata

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

in sfarsit doarme kinderul

alic ce faci mama?te demoralizezi singurica??ia capul sus si tinem pumnii pentru urmatoarea data sa iei permisul
getik uneori imi e greu sa ma gandesc cum puii mei au crescut cate n copii,ca acuma cand le vezi sunt praf
picky valeuuuuu,ia vezi sa nu racesti da ? fi seriara,imi spunea al meu ca nu aveau voie foarte multe,iar daca incalcau cuvantul lor,mancau bataie cu furtunul de la masina de spalatiar de jucarii..au avut foarte putine,si in nici un caz masinute sau cuburi si mai stiu eu ce..
Ii transmit urarile tale danutei
lavi bai frate,dar la voi se tin racelile astea cu dintiimulta sanatate si sa va faceti bine repede
getik ma bucur ca a iesit placinta..tu vezi sa nu ma uiti cu reteta aia de cozonac

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello dragele mele

in ultimul timp nici sa citesc nu am mai apucat decat foarte putin pe sarite pt ca si noi ne-am luptat cu raceli care au trecut tratate acasa spre deosebire de saraca Ana ca a fost internata cu Darius in spital dar acum e bine si el.
In rest suntem bine, Bubu e cataratoare sefa , pe mobila, pe masa, scaune inclusiv pe imprimanta o calareste toata ziua. Picky am trecut si eu de 2 ori prin faza cu cutitul si mi-a stat inima-n loc cand am vazut-o cu el in mana, doar ca nu l-a luat din sertar ci a intins manuta pe masa si l-a apucat.
Lavi multa sanatate lui Rares , cam asa am tinut-o si noi aprox o luna, ii treceea si la 2 zile o apuca iarasi
Bebe creste si e tare miscaret deja a inceput sa o ia burta in toate directiile seara cand ma asez in pat, am fost pe 15 la morfofetala la 4D si i-am vazut fatuca sper ca macar el sa semene cat de putin si cu mine pt ca Bubu e leita Cosmin zici ca eu am fost doar mama purtatoare

As mai scrie dar sunt chioara de somn nu stiu ce a avut bubu azinoapte ca de la 2 pana la 6 dimineata numai a urlat si eu nu am inchis un ochi.

va pup pe toate si va doresc o noapte linistita si copilasi sanatosi

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si+ 23

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Am schimbat si semnatura

Picky nu ati aflat sexul lui bebe?

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si+ 24

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Poftiti la ,ceai ptr Picky ,!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Mai da'pe unde umblati?
Lavi-imi pare rau ca Raresel e iar racit si tuseste-sa vii cu vesti de la doctor si te rog sa fii tare.Tinem pumnii sa treaca repede.
Anna-voi nu mai dati nici un semn?
Cris-m-am ingrozit cand am citit ce ai patit cu Miru cu innecatul-si ma gandeam apoi ce jucarii mici are Andu sa le arunc cand ajung acasa.Despre soacre-no comment ca umplu multe pagini si tot nu se rezolva nimic.
Picky-ai grija sa nu racesti cu ploaia si grindina!Bine macar ca pe Stefi nu a udat-o.La noi e frumos azi si se anunta ca de luni se incalzeste-sincer vreau sa vina zapada dar cred ca mai avem un pic de asteptat.
Getik-asadar te-ai bucatarit!Mi-ai facut pofta de placinta de dovleac-cred ca pun si eu in week-end si fac si fac si de mere.
Danami-ma bucur ca ai mai intrat sa ne mai dai vesti despre voi.
Alic-tinem pumnii data viitoare sa fie cu noroc!Naty ce mai face?
Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput