"Buburuze de 2009 in actiune(34)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fac bilute de pifteleeeeee......cine pofteste,cine baleste???

simina ce faci cu pozicile??ni le arati??
picky e bine daca agreaza olita puca,ca la mine miruna ridica un picior in aer de zica ca e potaie la copac care face pishu,si dupa 2 sec. incepe si puteeeeee de mori si spune si ea cu juma de gura"ca-ca" si se bate pe pampers si trage de el in toate directiile ca deh,o deranjeazaia uite ce bine stati si voi la greutate si inaltimeoricum se vede in poze ca are falcute...nu stiu ce sa zic,dar paca e prea ger pentru ea ca au tenul sensibil cand sunt micuti..
ana ca fain ca a dormit asa bine vladutlasa ca te obisnuiesti dupa noul program de somn al piciului si sa vezi ce bine ecategoric miruna iese victorioasa
getik ma bucur ca a avut succes reteta,cand mai vrei sa mai faci cate ceva mai nou imi spui ca am o gramada de inventii
picky nu te razbuna pe fata ca te bat,ce ti-a zis al tau de te-a enervat asa tare?
lavi multa sanatate sa se faca bine mai repede puiul micsa nu fie cumva rodu de la urina,ca la cate medicamente a luat,se modifica aciditatea urinei si poate sa dea astfel de reactii..o crema prescrisa de medic rezolva problema
ema ma bucur ca giner-miu e ok si a trecut perioada de frecusealatu cum te descurci cu condusul?

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

la mine e rost de sarbatorit ....
fi-mea papa singurica ciorbita si a dat pe ea doar un picmi-a crescut fata

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor ary nu a vrut decat jumatate de castron de ciorbita si acum papa mandarina bine stropeste cu tot sucu
azi tati avenit la 1 acasa si acum doarme si ary face zambre pe langa el dar el este bomba, si mai face tcn tcn nu stiu ce vrea sa zica , tc tc
ma duc sa metseresc cate ceva
daca mai apar noutatii pun pana diseara

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, felicitari Mirunicii, chiar ai fata mare si tu esti o mamica scapata de griji
Ema, asa imi plplace de Darius cand face prostioare ma bucur tar ca a iesit maseluta cu pricina
Lavi, imi pare rau ca nu a trecut inca infectia. Sanatate multa!
Picky, ti-au trecut nervi? Ati iesit afara?

Pe Vladut tot il supara ceva, dar nu are semne de boala, sper sa fie maselele...

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui getik1

fetelor ary nu a vrut decat jumatate de castron de ciorbita si acum papa mandarina bine stropeste cu tot sucu
azi tati avenit la 1 acasa si acum doarme si ary face zambre pe langa el dar el este bomba, si mai face tcn tcn nu stiu ce vrea sa zica , tc tc
ma duc sa metseresc cate ceva
daca mai apar noutatii pun pana diseara

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Lasa, e bine ca a papat jumatate de castron si mandarina o sa-i faca fomita si o sa-ti ceara ea papa!

Mergi la inceput

Sa va spun faza de-aseara, Vladut il striga rastit pe taica-su din ce in ce mai tare "tati" , era in camera cu el, dar se uita la pesti si nu-i raspundea, la care Vladut striga cu toata puterea "tati!n-auzi!?" si asta ca asa ii zicem noi cand strigam la el si ne da ignor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cred ca am descoperit la zice tcn este posibil la gada gada , nu ma lasa sa fac nimik
ana vezi sa intors roata acu va baga el in seama super faza oricum

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ups vad ca s-a umplut capitolul
Merg sa il schimb..revin

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 23+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

AVEM CAPITOL NOU AICI

NE PREGATIM SA-L ASTEPTAM PE MOSU'!!!!

Mergi la inceput