"Buburuze de 2009 in actiune(34)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky nu sunt suparata pe tine te poop dulceeeeee doar ca am inceput mesaju pe la 9 si abia acum am reusit sa il trimit

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

gata fetelor am reusit sa pun poze daca va place ceva sa imi ziceti si dicutam voi suntetii speciale
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/DeVanzareOrnamenteCraciun#
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/DeMineFacut#5546219399002948162 si aici singurul mutant care a iesit din manutele mele, a ideea era ca am vrut sa fie fluture
poop si noapte buna

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaa,poftiti la ,perfuzabile cu nes,ceai ,trabuce si vougue

picky total de acord cu tine,jocurile pe calculator nu sunt ok,cu cat mai tarziu cu atat mai binenu de alta,dar sunt majoritatea sunt violente sau incep exagerarile in provinta timpului alocat..daaaa, ce spusei eu ca ne incadram tot familionul la categotia celor sariti bine de tot de pe axa???oarecum,inca am o raca pe el si tot i-o trag,,uite ca nu am dat de ea,nici la mesaj nu mi-a raspuns si nici cand am sunat-o
getik in primul rand,da-mi voie sa-ti spun ca am vazut asa ceva http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/DeVanzareOrnamenteCraciun#5546213384103431954 si e demential de frumos

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
Anna-cum mai e Vladut?
Picky-bine ca ai scapat de mers la doctor la asigurari!
Cris-m-ai facut sa rad cu Miru si pisica!
Getik-imi plac ornamentele f mult in special cel indicat de Cris.
Lavi-imi pare rau ca sunteti inca pe antibiotic,bine totusi ca nu a coborat la plamani.
Ema-lasa ca o sa-ti prinda bine condusul pe zapada.
Va pup!
Mai intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Fiica mea e pe olita, eu imi beau cafeau cand cu voi, cand cu ea

Getik nasol cu laptopul..da' e vina Arianei? sau s-au bulit tastele in timp ce-l foloseai? Am vazut bijuteriile, sunt frumoase..da fluturasul e comic rau ..sper sa reusesti sa le vinzi pana de sarbatori Cu "tigaitele" am pus 2 pozici pe mail-ul comun..asa iti dai seama ce sunt si la ce folosesc
Cris sariti de pe fix, ne-sariti de pe fix eu tot va ador . Miru ce-ti mai face? aaa am cantarit-o pe fiica mea goala si are 12,400 si la cm nu stiu ca am incercat sa o masor dar nu mi-a stat bine si imi arata 86, iar body-urile de 86 ii stau fix pe ea Poate Danuta isi face aparitia de sarbatori..noi o asteptam cu drag
Simina si cum stai cu cablu?
Lavi cand mergeti la control?asteptam vesti
Ema ia zi a dormit bine Dariusica azi-noapte?! te asteptam..hai ca inca putin si vei fi sofer cu acte in regula
Anna cum e Vladut azi? asteptam sa intri sa ne zici ..speram sa fie doar o maseluta/dintisor

Gata a pus fiica mea monopol pe mine iar...ma gandeam azi sa o scot afara ca nu mai ninge dar e mult mai frig ca ieri..si nu stiu ce sa fac..de maine cica s-ar incalzi..acum afara sunt in jur de -9-10 grade...voi ce ziceti? sa o scot sau nu?!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 23+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Azi, eu si Vladut ne-am trezit la 10.00 Nu stiu ce o fi fost cu el, dar am dormit amandoi in patul mare ca 2 bebelusi Acum sunt cam ametita, nu-s obisnuita ca atata somn

Vladut pare ok, nu stiu ce sa zic ca-l durea ieri, cred ca o masea sau sper ca isi dadea palme peste cap, era f nervos si strangea f tare din maioni si se incorda. ii venea sa loveasca si sa tranteasca tot... In fine, aseara a papat bine. Acuym a ciugulit un pic, sa vedem cum o papa la pranz.

Getik, f frumoase ornamentele, tin pumnii sa le vinzi rapid
Cris, vad ca esti in toane mai bune azi ce distractie la tine cu Miru si pisoiu cine iese invingator?
Picky, nici eu nu sunt pro jocuri pe pc, dar trebuie sa fim realisti ca fie ca vrem ori ba la un momendat le vor descoperi, in special baietii asta e, eu sper cat mai tarziu si moderat. Eu nu stiu ce sa zic cu scosul afara, de cand nu ai mai scos-o? Daca ieri ati iesit atunci mai bine stati in casa. Sa nu fie gerul prea puternic pt pielicica ei
Simina, treci aici si mai povesteste-ne de Andutu. Poze nu ne pui, de Andutu nu ne spui...pai chiar ne suparam ca ne e dor de el
Lavi, la ce ora mergeti la doctor?

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

neata am venit la la mine este mai greu cum ma scol dau papa la bbka si apoi tre sa bag aspiratoru ca sa strang mizeria de la lemne si sa spal si se duce timpu asa ca sa dus cafeaua de dimineataa
piky sper sa se dea pana la craciun dar cred ca nu am sanse, si laptopu este opera arianei aproape in totalitate ca mai mult a fost piesa de museu ca aveam pc, de vreo 3-4 luni il folosesc mai des
cris da stiu ca este ff frumos,si ma bag si eu la faza cu familia sarita ca de doar lucrez la ei eu, si apropo au iesit ciupercile la cuptor dementiale de a zis cez auzi gurita cu astea te ai intrecut pe tine
simina vrem poziciii
emma cum este cu condusuuu??
si acu in incheiere trebuie sa ii cedez laptopu lu ary asa ca semneaza ea acu

bbg frrfbgvcc xxxxc

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Eu am draci, a reusit fiica mea si sotul sa mi faca(el prin telefon)..daca nu-mi trece pana diseara cand vine el iese cu scandal rau..asa ca, Cris uite ca si am meu imi face draci si prin telefon inca
Astept sa mi se termine mancarea fetei si o scot la parc, sa-i inghete fundul afara in zapada..acum e nervoasa ca am pus-o in patut si nu-ii place..da' o las sa planga si pana nu se da cu capul de pereti nu o iau de acolo

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 23+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Dragele mele am venit de la dr, inca si acuma mai are umpic depuroi in gat, dar la plamani nu se aude nimic, mai tuseste dar nu asa de rau.Continuam tratamentul pana luni cand mergem din nou la control.Acuma mai avem o problema la putica, e rosu in varf si trebuie sa mergem la chirurg.Acuma ori poate fi de la antibiotice, ori ceva infectie vedem luni
va si intru mai incolo cand doarme piciu!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele mele
picky Darius doarme ft bine de cand i-a iesit maseaua....am scapat, momentan, de cosmar. am ajuns la luminite numai ca nu s-au aprins...cica fac economie ca e criza...pe 15 le aprind...deci ma duc atunci, iarrrr. ce fainnnn ca stai de acu fara stres si te ODIHNESTIIIII
cris nu mai am tort...gata....papat tot....dar nu eu ci altii.
ano...auzi la ea...e ametita de somn...o sa tot fii de acu daca incepe piticul sa doarma bine....te tine ceva ameteala asta Darius imprastie mai nou cerealele mele prin casa, asta dupa ce se infrupta si el, si dupa le piseaza cu picioarele....cred ca ii place ce se aude
getik, picky ma mobilizez si va scriu reteta cu lux de amanunte....e greoi si migalos tortul asa ca tre sa imi caut energia necesara sa ma exprim astfel incat sa va fie usor sa il faceti. secretul e ca trebe facut cu 3-4 zile inainte de a fi papat....chiar si cu o saptamana....cu cat e mai de demult, cu atat e mai bun
lavi pe langa antibiotice ii dai si biotics? tinem pumnii da fie bine
simina sunt convinsa ca imi prinde bine....de aceea nici nu fug de asta
sper ca nu am omis pe nimeni

Mergi la inceput