"Buburuze de 2009 in actiune(34)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici,imi pica ochii de somn ca tero s-a cam miortznit azi-noapte..cred ca iar dintii..

dar hai sa savuram ,perfuzabila cu nes ,ceai ,trabuce si vougue..si sa trecem la treaba..

LA MULTI ANI GETIK,sanatate,impliniri si multa iubire alaturi de cei dragi

lavi mai e un pic si scapati si voi de injectii..pupa raresul sa nu-l doara bucuta
ana valeuuuuuuuu..2 milmult,prea mult..
getik fata,dar tu o ti langa numai in chindii vadmulti ani fericiti alaturi de puiul vostru si fara socrii
ema fata,nu te panica ca daca e vremea nasoala,or sa fie si garcea mai ingaduitori..asa deci,ia sa vad si eu fata geaca la bestiuta,dar cel mai mult rochia aia portocalie ma freaca la creier
ana ce fain ca la voi a venit deja Mosul N.
picky eu zic sa faceti un test de viteza,sa verificati cat de ok e netul,ca daca e bulit modemul trebuie din start sa va bata la usa cu unul noucum sa ma supar tu??fi serioasagasisi aicea in romanica noastra bucatarii pentru pici 2ani+ stai sa le vezi cum arata alea de 3 si 4 ani..bucatirii cu aragaz si dulapioare cu etajere si toate cele..mai utilitate decat bucatria meaasta pe care vreau sa il iau sectoriciului e simplu,cu farfurii,cescute,lingurite si furculite,si 4 craticioare si atat
lavi of saracul,dupa ce ca-i inteapa bucutele lui mici ii mai face si pa-pa.Cum reusesc sa o prind mai libera,ii trimit pupicii vostrii Danutei,off pai eu nu am reusit decat 2 pozici sa pun,ca fi-mea fugea mereu si statea dupa bucile ei http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5544176880913689618
alic cred ca o sa fie o atmosfera super cu atatia copilasi ..sarumanacreste fata mamii
elena ce fac piticii??

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

La multi ani Getik, multa sanatate, fericire si numai impliniri, sa-ti dea DD tot ce e mai bun in viata si sa fii mereu fericita alaturi de familia ta!
Am venit si eu la cafea fiindca ne-am trezit si asteptam sa vina asistenta la injectie!Revin cand mai pot!
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Getik!
Sa fii sanatoasa,sa ai tot ce-ti doresti,sa te bucuri de familia ta frumoasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Am citit tot insa am o stare cam aiurea,sunt somnoroasa asa ca revin mai tarziu!
Lavi-ma bucur mult mult ca Raresel e mai bine!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

La multi ani, Getik! Sa fii sanatoasa si fericita!

Fetelor, revin mai tarziu cu recuperarile.

Intrebare: buburuzele voastre fac mult pipi noaptea?
Elena, cat pipi facea Raducu cand papa tzatzi toata noaptea? Ca pe mine m-a disperat, pana dimineata iese prin pampers si nu stiu ce sa mai fac

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana ni se intampla si noua ca dimineata sa o gasim murata,dar depinde cata apa a baut ..oricum,vineri cand am ajuns la local fi-mea era fleasca si a trebuit sa renuntam la ciorapiori ca erau uzi pana la genunghi de atata pishunoroc ca acolo era foarte cald

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Getik....sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii

am un somnnnnnn...cred ca de la vreme
da mai ano i-a ramas scurta la maneci geaca aia fitzoasa....asta e....e super fainuta si asta noua, e comoca....are anialute pe ea
cris o sa pun foto dar sa fac, ca nu am aparatul la mine, nu a mai incaput in geanta de mana, deci sa vina al meu
alic da, am ajuns la providenta, nu ai pierdut mare lucru....pt pitici nu era nimic, pt noi ce mai erau cateva. conduc aproape zilnic, exceptand weekendul...si mie imi place de mor
da picky, ne nimerim noi o data, nu-i bai
pup si pe lavi, simina si pe elena
i-a iesit maseaua tzancului, nu mai face febra , si-a recap-atat pofta de mancare si nebuneala lui....de 2 zile zburda ca un iepure prin casa
va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la
a venit sa fac cinsteeeeeee ca azi fac 26 de ani si ary 11 liniteee asa ca este pentru toata lumea
revin dupa ce culc fata

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Gata cu injectia, azi nu a fost parca asa rau ca aseara, mai sunt 3, le tot numar pana se termina si maine seara margem la control, abia astept sa vad ce zice dr, sper sa nu se fi mutat la plamani ca tare rau haraie.
Alic ce fain ca mergeti asa grup mare, distractie maxima va urez de pe acuma si sa te gandesti si la mine da? multi
Crisam vazut printesa doane ce mari sunt buburuzele noastre deja si ce bine-i sta cu rochita, pupiceimulti
Annasi Rares face pisu mult noaptea, nu iese din pampers dar e plin.Va dulce
Emama bucur ca si-a revenit Dariusica dulce
Merg sa fac umpic de curatenie pana se trezeste Rares, ca s-a culcat inapoi a obosit de atata plans plus ca l-am trezit devreme pt el.
Va dulce pe toate!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citeam ca cu cat cresc copiii cu atat e o problema cu capacitatea de absorbtie a scuteelor, noaptea, in special daca cel mic bea multe lichide Iar pampersi de noapte exista, dar eu nu am gasit prin supermarketurile in care am fost

Lavi, tinem pumnii sa-i treaca lui Rares gatutul si sa nu fi coborat infectia la plamani. Eu nu cred, ca injectiile si-au facut sigur treaba Nu am primit cine stie ce de la Mosu N, Vladut a primit o masinuta, niste chestii pe care nu stiu cum sa le descriu, de la sucesti si faci ceva modele (dar sunt pt copii mai mar
i), totosei, sosete si pijamale, banane si covrigei.
Cris, pfff, saraca Miru, ce a patit, sa se uide la ciorapei. Bine ca era cald acolo si nu a fost o problema sa stea fara
Ema, ma bucur ca e bine Darius acum, asteptam poze cand vine sotul
Elena, asa cred ca o sa fie si cu Vladut, se va adapta din mers
Picky, cum mai sunteti? Azi sau maine mergi la eco? Abia astept vestile!
Simina, cum a fost wkd-ul? Ce mai face Andutu?
Alice, nu-i cumpar nimic de pe Amazon, ii spuneam lui Picky ca se gaesc acolo jucarii. Ma bucur ca sunteti bine.
Getik, la multe lunite si lui Ary!

Mergem afara ca s-a oprit ploaia si revin

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput