"Buburuze de 2009 in actiune(34)"
Raspunsuri - Pagina 11
cris_82 spune:
neata gagici![]()
haideti la 

,perfuzabile cu nes
,ceai
,trabuce 
si vougue 

ana venea la noi la masa numai cand era rost de haleala,in rest,patrula tot localul 

ema tataaaaaaa,ZAPADAAAAA
si ce v-ati shoppinguit??
lavi offff,
un
mare pentru rares sa scapati repede
picky cum a fost??
getik ce smechera esti
..ai intrat numai ca sa nu cotitezi la punga cu euroi,ai??
elena
eu iti spusei ca o sa-i vina bine
ce spui..deja face shopping cot-la-cot cu noi si pune si ea in cos
..cred ca e mortala andra cum se spala ea pe manute

ana am auzit si eu de dihania aia de iepure cu morcov,dar inca nu l-am vazut..e ceva in genul papusilor alea furbish???? hai zi cat costa ca nu lesinam![]()
EU m-am hotarat ce-i iau sectoristei de craciun:va gasi sub brad o brosca mare de plush si o bucatarie in miniatura pentru pitici cu toate cele necesare
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
BAZAR
lavinia.p spune:
Am venit si eu la cafea, Cris multam si sa va spun ca Rares e mult mai bine slava Domnului gata si cu febra dar injectii pana marti seara inca are de luat
...dar e inspre bine, tuseste mai ceva ca un tebecist puiutul meu. Va pup
si va doresc o duminica placuta!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
anna-mama spune:
Neata,
Cris, multumesc de cafea. Iepurele ala e 2 mil, mie mi se pare mult pt o jucarie. E dragut, nu am ce zice, seamana cu animalutele alea din desenele de pe Disney (cred), moto animalutele din jungla. Frumoscadou ii aduce Mosul lui Miru
Eu n-am nicio idee inca 
Lavi, ma bucur ca sunteti mai bine, super! Pup sa nu mai doara injectiile! 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
fetelor azi fac cinste

azi fac un 1 de la cununie
asa ca este pentru toata lumea maine vin cu detalii azi e mama la ine si ma sacaie si nu pot sa stau sa scriu
cris pai logic nu am bani sa cotizez la pusculita
![]()

getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
neata
daaa, a nins ieri, a fost o semizapada pe jos care s-a transf in mocirla
...mai e pe unde is spatiile verzi si nu a calcat om sau mers masina. cica de miercuri vin ninsorile
....si eu am ex pe 8
....bun asa
cris....mi-am luat niste pluoverase mai lungute, pt colanti, rochita portocalieeee
, tricotata....si o caciulita de iarna pt Darius, cam atat....vineri i-am luat geaca piticului, ca aialalta i-a ramas scurta la maneci

ano la carrefoure is 180 iepurii aia....mie mi se par urati
ca si design, dar fac treaba intelijenta
lavi stiu cum e cand incepe puioul sa se simta mai bine....parca incepi sa respiri....sa se faca bine cat mai repede
getik multi inainte si fara certuri
si cu multa sanatate si impliniri
picky da sa traiti
, iti dau buzz, daca nu esti da-mi tu cand apari prin zona si poate ne nimerim amandoua
anna-mama spune:
Getik, la multi ani fericiti sa aveti, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de Ary! 
Ema, deja i-a ramas mica gecuta aia fitzoasa? Tare bine ii statea cu ea, dar asteptam pozici si cu cea noua
Sa porti sanatoasa noile achizitii 
Noi am avut zi de vizita la socrii, fi-miu s-a distrat pe cinste la ei, dar nu a dormit pe ziua de azi, asa ca in seara asta il culc mai repede. Am primit si cadourile de Mos Nicolae de la ei, asa ca am fost rasfatati ![]()
Pup, sa aveti o seara frumoasa!
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Salutare si de la noi,
Azi am vrut sa intru de "n" ori dar am avut probleme cu net-ul..viteza prea mica la net si nu se incarcau paginile de net..a sunat sotul la companie si cica e bulit modemul nostru, ca nici fix-ul nu ne mergea, si doar marti poate veni cineva sa verifice/sa schimbe modemul..asa ca daca maine nu apar la orizont stiti de ce
..acum culmea ca merge ok...chiar nu stim care-i buba, ori de la noi ori de la ei...
..vedem si maine cum merge...
Getik la multi ani fericiti impreuna 
Cris da bucatarioare m-am gandit si eu dar sunt de la 3+ iar daca i-as lua acum la 3 ani ce-i mai iau?! nu vreau sa facem aceleasi greseli pe care le fac multi parinti ..si cum a facut si fosta le-a dat la copii jucarii neadecvate varstei..lui tony la 5-6 ani i-a dat jucarii de 7-12 ani, iar la 10-11 ani jocuri de 16-18+ asa ca acum sta si se plicitseste cu toate jocurile si lego-urile pe care le are acasa..iar cu Emmy a facut aceasi greseala...jucarii ptr copii mai mari iar cand vine la noi ea se joaca cu bebei Stefaniei..iar la masa acasa nu mai are bebei..si are doar 7 ani...are nintendo, jocuri pe pc, wii...asa ca noi preferam sa-i luam jucarii de varsta ei..chiar am fost prin magazine si stii ce o pasiona..zgranga-zdranga..sa butoneze jucariile ptr copii de la 6 luni+, 9luni+, 12 luni+...nu zic ca a vazut si laptopuri cu dora dar erau de la 3ani+ si oricat le-ar fi vrut nu i-am fi luat ca nu ar stii sa se joace cu el...asta e parerea mea...voi faceti cum considerati mai bine..sper ca nu te superi pe mine ca iti zic asta..pana la urma voi stit ce ii place Mirunei mai mult si sigur veti lua decizia buna ptr ea
Elena ce ma bucur ca te citesc din nou..oau si ai o fetita harnicuta, il ajuta pe Radu la spalat de vase...e super ca-i inveti de pe acum sa fie un ajutor de baza in casa..apropo isi aduna singurei jucariile?! Si sotul impodobeste bradul?
...foarte frumos..de putini barbati am auzit ca doresc sa faca ei bradul..felicitari
. Voi cum mai sunteti? Cum e cu gradinita lui Radu? Ai dreptate cu pedepsele ca oricum nu da nici doi bani..numai de tacsu are frica ca ii da na-na, dar nu vrem sa o invatam cu teama asta.... Asa e, cand copilul primeste foarte multe jucarii nu se mai bucura asa mult ca noi...mai mult ne bucuram noi de ele.![]()

Anna off mititelul ce nasol a fost ptr el ca nu il poate avea pe iepuras..dar daca e prea scump...oricum va invata sa inteleaga ca nu tot ce vrea poate primi..Am vazut pe Micky dansator si cantaret..nu era asta in reclama..si nici aici nu am vazut asa ceva..in schimb l-am gasit pe baby-Micky pe care i l-am luat deja si i l-am si dat...aa..si pe Minnie.. si stii care-i buba?! ca tot cu Winnie cel mare se joaca..
..;si iar ne-am fraierit si i-am luat ceva ce credeam ca o sa-i placa mult....Multma, acum de nasit sa vedem, ca ei au mai multe oferte si prioritate vor avea nasul lor..
Lavi ma bucur tare mult ca Rares e mai bine..dar e nasol cu injectiile..
zilele astea pana se face bine de tot nu-l mai scoate afara....
Cris aha deci deja ati fost la nunta...si Miru a fost in centru atentiei..pai cum se putea altfel, ca doar e o adevarata printesuca
..![]()
Anna ptr salariile din ro 2 mil e mult..bine si aici 50 euro imi pare mult dar multe jucarii le gasesti de la 50 euro in sus..asa ca de multe ori nu ai ce face si trebuie sa dai bani 
Ema sa stapaniti sanatosi noile achiziti...las ca si aici de la noapte incepe sa ninga..deja sunt -2 grade afara...maine daca ninge stii cati km de file o sa fie?! cat toata Belgia la un loc
...ee lasa ca poate pe 8 o sa fie vreme frumoasa ..da stim noi ca vei lua examenul
... pana pleci din ro ne intersectam pe mess 
Anna ma bucur ca v-ati simtit bine la socrii 
Asa ca daca maine nu intru stiti de ce...
Va pupic pe toate si va urez noapte buna..sper sa ne auzim maine 
lavinia.p spune:
A mai trecut o injectie, a zis asistenta ca e foarte cuminte, la inceput la primele 2 injectii se si zvarcolea, acuma plange rau dar sta linistit pana termina injectia iar cand pleaca asistenta ii face cu mana, imi vine sa-l mananc si eu si ea.Chiar dc il chinuie el ii mai face cu mana.
Acum doarme putin ca e molesit dupa fiecare injectie iar eu m-am gandit sa intru sa vad ce-ati mai facut.Mi-am mai revenit si eu ca vad ca-i spre bine si ma rog sa-l intareasca DD sa nu mai trecem niciodata prin asa ceva.
Pickyvai ce patanie iara cu puca mica cu cubul, cred ca incremeneam si eu.Si rares a primit un set din acela de lemn, le adora si el dar numai cand e cu noi il scot caci si eu l-am prins odata cu o bila in gura
...ce dor mi-e si mie de senzatiile cu bebe in burtica si de Rares cand era mic.Acuma ca am scos hainitele lui de cand era mic la vanzare cand le iau si le vad ce micut a fost si ce mare e acuma ma apuca un dor...pupam fetele si surpriza din burtica
Crisvai ce sperietura
groaznic, nu-i de lasat lucruri care le pot baga in gura la picii astia ca nu se stie niciodata...dar ce e cu Danuta? nu ne speria....transmite-i toate cele bune din partea noastra...
gagicile.
Mesajul asta l-am inceput azi de dimi dar nu am apucat sa-l termin...asa c sper sa reusesc acuma![]()
Injectia de acuma seara a fost crunta, cred ca i-a atins un nerv la Rares ca tare rau s-a mai zbatut si urlat si cand a terminat cu injectia abia mai putea sufla de plans
...offf nu mai rezist, l-as pune pe sot sa stea cand ii da injectie dar e dependent de mine si mi-e frica ca face si mai rau, mai avem 4 de luat.
Alic ma bucur ca ai intrat dar imi pare rau de traseu, sper sa fie bine data viitoare.Pupici dulci de la noi
Pickyce nasol ca v-a prins grindina, bine ca nu ati racit nu? Si la Rares ii e frica cand ploua, defapt lui ii e frica de pelerina
...si mie imi e dor de toate fetele pe care le-ai pomenit, sper sa mai intre sa ne mai zica de ele
DanaMice ma bucur ca ai intrat si ne-ai mai zis de voi, ma bucur ca sunteti bine si bebe si Bubu
, transmitele multi pupici si Anei si lui Darius si voua la fel multi pupici din partea noastra si sanatate multa
Vreau sa va multumesc pt gandurile bune si ca imi sunteti alaturi mereu

Pickyde data asta Rares are amigdalita purulenta nu stiu cum a reusit ca el nu bea nimic rece
, azi inca mi-a facut un 38.3 dupa 3 zile de injectii dar e bine, a inceput sa manance nici nu se compara...trec cumva si zilele astea si sper sa se faca bine si sa nu ne mai ajunga nici o boala....stiu ca e dureros cu injectiile dar alta alternativa nu aveam fiindca vomita tot din cauza tusei si isi facea singur greata
..iar branula nu mi-a recomandat nu inteleg de ce dar data viitoare sigur punem branula....eu stiu ca nu se face anestezie in timpul sarcinii, dar intreaba totusi pe dr.
Getikoff ce sperietura ati mai tras si voi, cum e Ary acuma? Mama da ce scumpe-s ghetutele, offf in tara asta si sa respiri e scump

Crispoze de la nunta n-ai? sa vad si eu printesa[pup
Anna
multi...unde ai vazut tu pozicile cu Cris si printesa ca eu nu le-am vazut?
Emasa iasa repede si caninii sa nu va mai supere, ce fain ca a ninssss
Elenama bucur ca ai intreat, pup copii dulci ai tai si intra mai des dc poti, si mersii de hainite, mai astept coletul 2![]()

Annala Rares am inceput sa-i dau pt imunitate Septilin la indicatia dr, acuma sper sa fie ok, desi nu-mi prea convine sa-i dau fiindca dpa ce l-am luat si i-am dat 2 zile din el am citit in prospect ca are nici mai mult nici mai putin de 4 parabeni
iar eu am o treaba cu parabenii
...scumpul de Vladut i-a placut iepurasul, eu cred ca o sa-i iau la Rares ceva tablita magnetica pana la urma de Craciun ceva de genul cum ai tu, sper sa gasesc
Crissuper cadoul la care te-ai gandit sigur ii va placea la Mirunici
Getikmulti ani inainte sanatosi si plin de bucurii
si multam de tratatie
Emaasa e, acuma am inceput si eu sa respir ca pana acuma parca ma sufocam, nu mai stiam ce sa fac, a fost cumpli, ica n-am scapat dar e bine ca de azi mananca
...ms mult si voua sa va iasa repede caninii
Annace cadouri ati primit, vrem pozici ca suntem curioase nu fetelor?![]()

Pickynu-l mai scot pana nu e suta la suta ok si nu-l mai scot seara decat dc ne duce soata cu masina undeva
Gata am ajuns la zi, azi am simtit ca pot respira vb lui Ema ca am vazut ca puiul e inspre bine. Va
si multa sanatate va dorim!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
alic spune:
dragutele mele, multumesc pentru incurajari! 

am vazut ca vorbiti despre cadouri de craciun pentru pui
...e buna si ideea ta Cris, cu oale si ulcele
, e buna si cea a Laviniei cu tablita magnetica; si parca si una de scris i-as lua, dintr-aia care se sterge...dar nici de la un lego nu m-as da in laturi...am vazut unul in selgros, asa de fain, ditamai sacul cu piese mari, dar si pretul pe masura ![]()
noi o sa facem craciunul la munte cu 7 familii si 10 (zece!!!) copii
va dati seama ce va fi!
mergem inainte, desi e din ce in ce mai prost cu banii, sincer va zic: ca acum n-a fost niciodata, desi n-am fost in elita, dar strictul necesar pentru un trai decent il aveam mereu 
Lavi, toate gandurile bune catre voi! sa se faca Raresucul odata bine!
Pickinu stiu cum e cu anestezia...poate reusesti s-o tratezi ca s-o tarai asa pana dupa ce nasti!
ce mai face pletosica mea draga?
Ema, ati fost la targ la providenta? eu n-am reusit sa ajung...
ai mai condus? mie mi-e un dorrr...
Cris, am vazut-o pe Miru in picasa...doamne ce domnisorica veritabila are mama!
Getik, ce fel de ghetute ii faci lui Ari? ortopedice? v-a recomandat dr?
Annavoi ce mai ziceti? am vazut ca vrei sa cumperi ceva de pe amazon...cumperi direct de acolo?
Dana, am mai vazut-o din cand in cand pe bubu...tot frumoasa e
pupam si burticuta!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">va asteptam sa ne votati frumoasele Clipe de vara - ali1 si ali2

nicuratze spune:
Deci nu am apucat s recuperez,dar am intrat sa va spun noapte buna!
ANNA,Radu s-a adaptat cand a vazut ca nu are incotro,incepusem si munca si l-am incarcat brusc,pentru ca ma sugea la jumatate de ora...o sa fie bine si Vladut.
GETIK,La multi ani fericiti impreuna!
LAVINIA,ma bucur ca Raresul e mai bine.
PICKY,ANNA,EMA,ALICE,CRIS si pe toate fetele,va pup.
DANA si ANAELA,va pup,sper sa apuc sa mai dau si eu un tzar.
![]()