"Buburuze de 2009 in actiune(34)"
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
Buna,
Sunt prin preasma, dar nu am mai apucat sa scriu ca m-am tot luat cu altele.
Am citit tot, dar nu mai stiu mare lucru
Am vazut ca ati avut necazuri cu innecatul offf, bine ca Stefi, Miru si Ary sunt bine acum, noroc ca au mamici curajoase
Lavi, offf, cat de rau imi pare ca iar are problemute Rareselul, Sanatate multa multa Sper sa cedeze la tratament cat mai repede si sa nu fie nevoie sa ajungeti la spital. Ma gandesc la voi! Sa intri sa ne spui cum mai este
Getik, off, ce scumpe sunt incaltarile dar important e sa fie bine fata!
Am vazut podoabele pe care le-ai facut, sunt tare frumoase, sper sa gasesti cumparatori
Cris, am vazut pozele cu Mirunelu, ce frumos era imbracata , tare eleganta! SI ce bine v-ati distrat la petrecere, stiam eu ca Miru fura inima tuturor
Ma pregatesc cu mielu de paste ca am botezat teoriciul
Picky, uite aici pe Mickey dansator si cantaret, este adorabil http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=mmlanding Uita-te daca se vinde la voi, oricum l-am vazut si pe Amazon. Fi-miu il are pe Micky de plus simplu, dar tot se harjoneste cu el seara la culcare, iar pe asta i l-am pus demo si ii place la nebunie. Cred ca poti merge la dentist, exista anestezice usoare care nu ar influenta sarcina, dar mai bine suni si intrebi sigur un medic stomatolog. Sanatate multa!
Simina, cum mai e la casa noua? Ii place lui Andutu? El cum e, mai e racit? Sa aveti un wkd frumos!
Ema, sper sa iasa repede dintisorii si sa nu-l mai chinuie pe Dariusica atat. Off, mititelul Nervi de otel si tie!
Dana, ma bucur ca ai mai intrat, sanatate multa! Imi pare rau de vestile despre Dariusica al Anei, sper ca sunt bine acum. Le transmit toate gandurile bune
Va pup, fetele mele dragi. Ati mai pus ceva poze pe mail? Ia sa intru sa veific de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_82/cris_82.jpg)
cris_82 spune:
neata mamcici cu pici terorici
haideti la [cefa] calda,perfuzabile cu ness
,ceai cu fructe
,trabuce
si vougue
ana da,a facut senzatie maimutica si era pe acolo un baiat de vreo 9-10 anisori si o fetita de 5 anisori si mama-mama ce s-a mai jucat cu eiunde pui ca muli nici nu o vazusera pana acuma pe sectorista..
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Multumesc de cafea, Cris Cred ca s-a distrat pe cinste Mirunelu
Lavi, cum e Rares? de steluta norocoasa (09.02.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emanouela/emanouela.jpg)
emanouela spune:
neata fetele
parca e mai bine Darius...a spart maseaua, acu stam dupa canini
sarumana de uraru
picky interzisa anestezia pe timpul sarcinei....asta stiu cert...asa o sa iti zica si ginecologul...ideea e sa ii zici stomatologului de sarcina, dar cred ca e vizibila si o sa isi dea singur seama si el stie ce e de facut
va pup, a duc cu tzancu afara ca a nins asa de frumossss.....si e asa o mocirlaaaaaa....ne ducem la shopping
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavinia_p_p/lavinia_p_p.jpg)
lavinia.p spune:
Dragele mele nu pot sta mult fiindca Rares numai cu mine vrea, pe nimeni nu-i trebuie.E umpic mai bine, a iesit din starea de leguma si nici febra nu a mai facut azi, in schimb tuseste rau si de mancat nimic doar lapte si si ala f putin. Azi noapte si ieri am avut niste zile horor cu febra aproape 40, am crezut ca inebunesc, a zis dr ca lupta organismul cu infectia din organism caci are puroi pe amigdale....ce sa zic e ingrozitor cu injectii sa dea DD sa nu mai trecem prin asa ceva si nici unul din puiutii nostri. Va pup si revin cand mai pot!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Picky_toto/Picky_toto.jpg)
Picky_toto spune:
Salutare
Noi suntem ocupati cu treburi ca imediat ne vin musafiri..da am zis macar sa intru sa va salut
Ema cand ai timp pe mess, zilele astea da un buzz ca vreau sa vb cu tine ceva
Anna, Cris, Getik, Lavi, Simina si restul fetelor va pupic si poate intru diseara sa va povestesc mai multe, daca nu diseara
Va las acum si va urez o seara placuta
Mami de printesuca mica si iubita
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getik1/getik1.jpg)
getik1 spune:
buna fetele va pooop si intru maine
sanatate multa puiutilor bolnaviiii
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
![](images/user_woman.png)
nicuratze spune:
Buna seara fetelor,va pup mult si bag si eu un pic la recuperat
.
ANNA,te pup,o sa incerc sa intru macar sa va dau buna ziua.
CRIS,am vazut pe Miruna,e minunata,era asa o atitudine de domnisoara..a incurcat-o tatal ei,ca o sa-i goleasca buzunarele pentru shopping.
GETIk,spor la treaba,felicitari ca ai atata rabdare sa faci margelute si ornamente (felicitari si lu sotu)
Felicitari sotului pentru job,o sa aveti banuti de sarbatori!
SIMINA,cred ca deja v-ati mutat. Felicitari si sa aveti o viata frumoasa in casuta noua.
PICKY,,sper sa treaca starea nasoala,s-au adunat si multe pe capul tau,poate se mai rezolva in timp una cate una.
Eu nu cred ca merge cu pedeapsa inca la copiii nostri,cam peste un an asa o sa fie la fix,ca atunci constientizeza ei bine.
Andra zice asa:mami,tati,mamoo,tatuu (adica il mai striga si tactu),adu,papa (asta zice des),cocoe (cocos),tae(tare la leagan)..uteo (cand pierde ceva si gaseste)..bee si cucu..si cam atat
Multa sanatate lui Stefi si Vladut.
ANNA,cand povestesti de Vladut mi-aduc aminte de Radu cand era mic,si el era tare mamos.
EMA,e tare de tot al tau,Andra a invatat sa se suie pe scaunelul lui radu unde spala el vasele () si isi baga manutele in chiuveta,da drumul la apa..trebuie s-o schimb cu totul cand o iau de acolo.
CRIS,aoleuuu,voi spuneti povesti fetii?Eu am uitat cu desavarsire,suntem doar la poza cu animale..ia sa ma apuc si eu.
LAVINIA,ai fost tare cu chineza lui Rareselul,sa stii ca si Radu spunea 5 cuvinte la un an si jumate,si la 2 ani stia 20 de poezii.
Te pup si multa sanatate puiului,sper sa scapati odata de belele.
Revin.
![](images/user_woman.png)
nicuratze spune:
PICKY,noi facem bradul in ajun (de fapt sotul ca am vazut ca-i place,si ii plac destul de putine lucruri,musai sa-l las pe el)
Cadouri pentru copii o sa iau la fata locului,cate ceva din fiecare,ca mi s-a mai intamplat sa iau ceva scump la baiat si sa nu-i placa (o sa mergem cu 2 mil la dragonul rosu si defilam cu ei ,recunosc,ca una din bunici le cumpara cu sacii si nu se mai bucura de jucarii cum ne bucuram noi in copilarie)
LAVI,i-am admirat pe Rares si Stefi,ce dulci sunt,si ce se iubesc.
ANA,eu duc pe Andra preventiv la mama,am ajuns la 2 zile pe saptamana,dar te inteleg cu Vladut,asa a fost si Radu,eu zic ca se adapteaza el cand incepi munca,nu cred ca o sa planga..doar ca o sa te calareasca toata seara (Radu asa a facut).
anna-mama spune:
Lavi, ma bucur ca nu mai face febra Rares, Doamne ajuta sa-i treaca repede infectia din gatut. Te-ai apucat sa-i dai ceva pt imunitate? Ce, parca mi-ai zis dar am uitat?
Picky, distractie placuta cu musafirii! Mi-am amintit acum ca ziceai de botezat copilul prietenei tale, este ok sa botezati voi chiar daca nu sunteti casatoriti religios. Felicitari prietenei pt sarcina, sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos! Aaaa, si mi-a placut cand am citit de Stefi ca nu mai vrea mot ca-i e prea drag de parul ei Ai o domnisoare pe cinste!
Elena, asa zici ca ai fost si tu cu Raducu, si si-a revenit pana la urma? Al meu e disperat ca inca il mai alaptez la cerere, iti dai seama de oroare e cand plec de-acasa Ce de nazdravanii face Andra, mi-e drag cand povestesti
asa sunt fratii mai mici, mai dezghtati pt ca prind multe de la fratii mai mari
Ema, aveti zapada deja?! Si cum se distreaza Darius, ii place? Spor la iesit caninii mai repede!
Getik, pupici, te asteptam maine sa ne spui ce ai mai facut!
Eu astazi am trecut si prin Metro cu fi-miu, s-a indragostit de jucaria aia cu iepurele de te cauta prin casa dupa morcov. Mai, a stat langa el cred ca o juma de ora, nu lasa pe nimeni sa se apropie de el, cum termina palavrageala iepurele cu se ducea si iar apasa butonul, si o luam de la capat....cu tipete si urlete l-am luat de langa jucaria aia ca altfel acolo dormeam. Dar e prea scumpa pt bugetul meu de criza asa ca nu prea cred ca o vede decat la magazin de steluta norocoasa (09.02.2009)