Nov-dec 2010- Hai, Ralucaspm!Bv Diana!(160)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna seara barlog!
Felicitari Sunset si Hera , sa va traiasca ursuleii...Beatrice , eu simt sanii goi dupa muls...dc pui mana nu se simt pungutele de lapte umflate.
Acum AJUTORRRRRRRR....
Bebita mea cea scumpa si cuminte se chinuie teribil sa faca caca...plange cam 30 min - 1 ora inainte sa faca ...
Nu e constipata , face cam de 2 ori in 24 de ore...
Ce as putea sa ii dau sa nu se mai chinuie atat?O ajut eu ...i tin picioarele , o masez usor pe burtica...dar totusi urla de parca o taie cineva si mi se ruoe inima ...
Va rog mult sa imi spuneti ce ati facut dc ati trecut prin asa ceva sau dc ati auzit pe cineva cu aceasta problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, dragi viitoare mamici.

Vand cosuletul de dormit pe care l-am utilizat la fetita mea, aici este anuntul : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10360

Pretul este negociabil, iar transportul este inclus.

Imi cer scuze daca v-a deranjat mesajul meu, va multumesc pentru intelegere si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

sashenka eu cred ca se va regla treaba cu suptul, bb la lua in greutate si va fi bine! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Buna seara barlog!
Felicitari Sunset si Hera , sa va traiasca ursuleii...Beatrice , eu simt sanii goi dupa muls...dc pui mana nu se simt pungutele de lapte umflate.
Acum AJUTORRRRRRRR....
Bebita mea cea scumpa si cuminte se chinuie teribil sa faca caca...plange cam 30 min - 1 ora inainte sa faca ...
Nu e constipata , face cam de 2 ori in 24 de ore...
Ce as putea sa ii dau sa nu se mai chinuie atat?O ajut eu ...i tin picioarele , o masez usor pe burtica...dar totusi urla de parca o taie cineva si mi se ruoe inima ...
Va rog mult sa imi spuneti ce ati facut dc ati trecut prin asa ceva sau dc ati auzit pe cineva cu aceasta problema...

Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010)

Ioana_Mami, am avut si eu problema asta la amandoi copiii. Mie mi-a zis dr sa nu-l las sa se chinuie. incearca sa o ajuti cu termometru sau cu jumatate de supozitor cu glicerina. Nu da dependenta si il va elimina tot odata cu kk. La noi a mers metoda asta. In cateva zile s-a reglat si nu a mai fost nevoie de interventii. Puneam multa crema de galbenele la fundulet si nici nu simtea ca umblu acolo. Mult succes

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Beatrice, merci pt rasp ref la amazon. Cam in cat timp ti-a venit comanda. Mai mult de 2 sapt?

ce mai face Robert Alexandru? E mai bine de cand ati inceput aerosolii?

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Buna barlog!
O zi minunata va doresc si plina de fericire!!!!
Pupici la ursuleti si ursulite

Kitty

37+
echografic 38 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 2 sau 3 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua/dimineata burtici si mamici

Astazi stau si eu acasa , insa nu foarte linistita (verific mailuri si dau telefoane + spalat, calcat si mancare ) Dar, asta este...

35+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

buna dragelor. Va invit la cafeluta, astazi incepem saptamana 36.
Hai ca incet incet ne apropiem si noi, mai avem putin.

Voi ce mai faceri?

Beatrice ai inceput aerosolii?

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Uitasem sa intreb ceva. Bebeii vostri din burtica sughit? Simtiti? Eu simt fff intens si in fiecare zi.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Mi-a sosit si mie wrap-ul de la Hoppediz (multumsc Vasari d epont) si bebe doarme linistit pe mine. Sunt tare incantata, desi am mult de studiat, pana invat toate pozitiile. Mi se pare mai ok decat slingul cu inel.
Cris, mama, m-am ingrozit cd am citit. Bine ca bebe e bine si n-a patit nimic. Eu am o teama ingrozitoare de picatul din pat, ca la noi paturile sunt super inalte.
Beatrice, ce tratament ti-a dat pt aerosoli? Eu nu cred ca e cazul d emedicamente, ci doar de ser fiziologic. Eu as mai cere o opinie, nu as da medicamente la un bebe asa mic. si patrick are muci. se ineaca, scoate p enas laptic.
Sashenka, si eu stau cu bebe mare parte din zi la san, si in greutate mi-a luat in rpima luna cam 1300g de la scadere. De aia mi-am luat wrap, sa stau cu el cat vrea la san, dar sa pot sa ma joc si cu A. si sa mai fac cate ceva prin casa. Dar am inceput 'lupta' sa-i fac cat de cat un program de noapte. Am schimbat cu mama locurile, si dorm eu cu A. si ea la bebe in camera. Incerc sa-l alaptez la 2,5-3 ore noaptea, ca sa nu mai fiu zombi. si sa-l invat in patut, sa nu mai fie ca a. care doarme numai in patul mare cu cineva.
Miruna, Sper sa scapi repede d eproblema si sa te bucuri si tu de alaptat, ca e ceva minunat.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput