Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua dragele mele....
Dudu mult succes la medic, sa vii cu vesti super bune
Mie aseara mi-a fost cam rau, am fost invitati la cumnata mea la masa si a facut peste prajit cu mujdei de usturoi cu iaurt....nu am mancat mult, dar am varsat .....este a doua oara de cand sunt insarcinata...
In rest sunt bine astept pe 29 sa mergem la medic pentru ecografia cu masuratorile pliului nucal.....abia asteptam sa il vedem din nou pe bebe si sa vedem cat a mai crescut....
O saptamana minunata va doresc....pupici

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Ah, si fetele... azi dimineata ne-am cantarit si am luat fix -(minus!)2 kg de la inceputul sarcinii Sarcina asta o fi cura de slabire?!?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

Buna fetelor,

Va asteptam pe toate cu vesti bune si cat mai multe carucioare colorate
Eu merg la dr pe 25, dar cred ca incerc o programare mai repede ca nu mai am rabdare :(
Kg puse +4 , cred ca am batut toate recordurile de pe aici, oricum toate aveti cu minus :(, eu am plecat de 52 kg, cred ca nu e mult si inca sunt in grafic.

va doresc o saptamana placuta si plina de vesti bune.

my baby 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Va pup dragele mele burtici!
Dudu, sa dea Dzeu sa fie totul bine, te asteptam cum vesti bune. Si succes celor care fac DT si TT.
Eu miercuri la pranz iau rezultatele de la analiza de sange la DT si apoi ma duc la dr sa le vada daca sunt ok. Trebuie sa repet si urocultura, sper sa iasa bine de data asta.
In wend m-am simtit f rau, am varsat toata ziua de sambata, pana noaptea tarziu, nu am putut bea apa deloc, eram foarte deshidratata si speriata. Sotul meu saracul a vrut sa cheme salvarea pt k nu mai stia ce sa-mi faca. Pana la urma mi-am revenit si acum sunt bine. De o saptamana am si eu dureri usoare jos, cam ca atunci cand raceam la ovare. Doar ca acum nu sunt atat de puternice dar suficient cat sa nu stau linistita.
Asteptam vesti!

Pupici pt burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

stai linistita, si eu am -3kg, dar vom recupera. deja de cand incepe burtica sa creasca, incepem sa recuperam din "pierderi". eu am si vomat extrem de mult, nu am putut manca, deci.. era de inteles ca asa va fi.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floppy83 spune:

Dudu sa vii cu vesti bune. Fetelor pe mine ma doare capul rau, noaptea nu pot sa dorm, adorm pe la 5 dimineata si nu ma mai pot trezi. ati mai patit asa? burta ma doare dar nu tot timpul. miercuri merg la ecograf. sper sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui floppy83

Dudu sa vii cu vesti bune. Fetelor pe mine ma doare capul rau, noaptea nu pot sa dorm, adorm pe la 5 dimineata si nu ma mai pot trezi. ati mai patit asa? burta ma doare dar nu tot timpul. miercuri merg la ecograf. sper sa fie totul bine

10

si eu am avut dureri de cap f mari. am mai luat cate un paracetamol, cu "invoire" de la medic.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floppy83 spune:

multumesc mult miris, o sa il intreb si eu daca am voie ca am momente in care simt ca innebunesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua,burtici,n-am mai scris de cateva zile,dar v-am citit cu regularitate.Am reusit sa ajung vinerea trecuta la ginecolog,in sfarsit unul care pare sa ia in serios problema fibroamelor.Mi-a spus ca fibromul cel mai mare a crescut prea mult intr-un timp prea scurt asa ca nu primeste destul sange astfel incat portiuni din interior se necrozeaza si de aceea provoaca dureri.Si aici m-a cam speriat doctorita fiindca mi-a zis ca momentan nu pot lua decat paracetamol pentru dureri,insa daca vor deveni prea puternice ma vor interna in spital si imi vor face analgezice intravenos.Dupa cum suna asta se pare ca ce-i mai rau va urma.Mi-a dat ceva si pentru durerile de ulcer,care parca s-au mai potolit decand am incetat sa iau vitaminele.Asa ca momentan nu mai iau nicio vitamina,mi-e si frica sa cer altele,mi-e groaza pur si simplu de durerile de stomac.
M-a lamurit doctorita ca nu mai trebuie sa fac dublu test sau altceva atata timp cat am facut respectivul test genetic la care insa n-am inca rezultatul.Si mi-a zis la ecografie,asa din ochi, ca e translucenta nucala oricum pare a fi in regula,insa n-a masurat-o.
Ieri am avut si eu o migrena ingrozitoare,insa foarte ciudata,nu m-a durut capul in continuu ca de obicei la migrene ci cu intreruperi,asa ca am reusit sa rezist fara sa iau paracetamol.
De batutu recordul la greutatea luata probabil il bat eu,aveam deja 5 kg luate acum vreo 10 zile,deci acum sunt toate sansele sa fie 6.Eu am inceput sa iau in greutate cred din secunda in care am ramas insarcinataOricum,asta e,sper sa reusesc sa le dau jos dupa.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!

13+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Prettysunshine, imi pare rau ca nu te simti bine,dar fii optimista

Ati vorbit azi de dureri de cap si vreau sa va spun ca si pe mine ma chinuie azi o durere cumplita. Pana acum nu am luat nimic, nici macar paracetamol simplu, parca mi-e teama. Cand l-am intrebat pe doctor ce pot sa iau daca racesc, mi-a zis de paracetamol simplu, deci banuiesc ca si pentru dureri de cap il pot lua. Pana acum am preferat sa suport, dar azi e mai cumplit ca niciodata

Unde sunt fetele cu vestile de la doctor?

14+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput