Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

lumimar, bine ai veenit si sarcina usoara!
lumysti, eu sunt la dr. podasca. imi place mult si ca doctor si ca persoana si imi da incredere, dar am auzit multe lucruri bune si de doctorita ta. ai zis ca esti la a doua sarcina, imi cer scuze dar de ce nu iti treci bebe la semnatura? eu as vrea sa nasc la eva, dar om vedea ce va fi, am invatat sa nu imi fac planuri prea departe. unde stai in brasov?

13+

Mergi la inceput

fsalutare burtici!
eu merg maine seara la doctor si nu mai am rabdare, de-abia astept.deja am fluturasi in stomac. am vb deja cu bebe sa se comporte frumos poate o sa imi puneti si mie un carucior marina, am vazut ca si tu mergi maine, multa bafta si sa te intorci numai cu vesti bune.
dudu, bafta multa si sa te intorci cu vesti mai bune anna, sper ca rezultatele la DT sa fie super bune. prettysunshine, imi pare rau ca ai probleme, dar incearca sa fii tare si mergi inainte, iti vom fi alaturi. soacra mea a nascut un copil cu fibrom, nu stiu prea multe informatii si a fost bine. cu doctorul si medicamentele potrivite vei trece si peste asta
eu nu cred ca am pus decat un 1 kg, dar la cat de rau mi-a fost nici nu ma mir. dar cand or veni poftele nici nu vreau sa ma gandesc, ca sunt o pofticiosa de fel.o sa mananc si cu ochii cred. si eu am avut acum vreo saptamana niste dureri de cap groaznice si mie mi-au trecut cu no-spa. o fata de pe forum l-a recomandat, nu mai tin minte cine, dar la mine a avut efect. puteti incerca.
Doamne, de-abia astept ziua de maine si merg de-abia seara. daca o sa scriu mai mult azi si maine sa nu va suparati pe mine, sunt emotiile de vine.
va pup burtici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

eu am recomandat no-spa pt dureri de cap.si la mine are efect.
Daca insa durerea nu trece puteti lua eferalgan e paracetamol la baza daca nici cu asta nu trece puteti lua nurofen.Asa mi-a zis dr pt dureri puternice de cap.

Dudu ce faci?hai spune ca esti ok.

Marina bafta maine,te astept cu carucior....roz

de Luca si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Musette, acum bag un nospa de 80. As baga si 10

Imi vine sa plang de durere. Sper ca pana ajung acasa sa ma mai lase, pentru ca daca apuc sa adorm cu durerea asta, in mod sigur si maine o mai am

14+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna seara doamnelor! Bun venit burticilor noi!
Azi am avut o zi plina! Am luat rezultatul de la TT si sunt toate ok. L-am vazut pe bebe si ne-a spus ca pe langa faptul ca e sanatos si creste mare este baietel. Deci nu se aplica faza cu bataile inimii . Suntem mai mari cu o saptamana ecografic, avem BPD 3.60cm, FL 2.26cm, AC 11.5cm si 186 grame.
Va pupacim pe toate!

-----------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Buna fetelor,
N-am mai scris zilele astea dar v-am citit. Sunt normale durerile de burta? Eu mai am din cand in cand, ba in dreapta, ba jos. Am inteles ca se intind ligamente se inping intestine etc si de aici durerile. Oricum nimic foarte rau deocamdata. Am avut si eu zilele astea dureri de cap si am luat paracetamol.
Cu kg....am luat 1 pana acuma dar burtica se vede bine. Nu ma mai incapeau bine pantalonii...ma strangeau toti si mi-am cumparat sambata pantaloni de graviduta foarte frumosi.
Sper ca esti bine Dudu. Le tin pumnii fetelor care au maine eco. Eu mai am de asteptat vreo 2 saptamani si ceva. Si asa vreau si eu sa-l vad pe bebe sa vad ca e bine.
Va pup si va urez noapte buna.

14+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Va multumesc tuturor pentru sustinere!

Am fost la dr, mi-a facut eco si bb e bine deocamdata. Maine dimi tre sa merg neaparat sa dau sange pt trombofilii ca ma suspecteaza de ceva. Hematomul e acolo si se pare ca el e raspunzator de scurgeri...
Dr mi-a zis sa ma leg de pat dc e nevoie ca n-am ce face. N-am voie sa fac nimic.
Musette, tu ai luat omega 3 de 1000 simplu sau cu acid folic si B6/B12 (doppelherz)?

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Va multumesc tuturor pentru sustinere!

Am fost la dr, mi-a facut eco si bb e bine deocamdata. Maine dimi tre sa merg neaparat sa dau sange pt trombofilii ca ma suspecteaza de ceva. Hematomul e acolo si se pare ca el e raspunzator de scurgeri...
Dr mi-a zis sa ma leg de pat dc e nevoie ca n-am ce face. N-am voie sa fac nimic.
Musette, tu ai luat omega 3 de 1000 simplu sau cu acid folic si B6/B12 (doppelherz)?

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Dudu curaj draga mea! O sa fie bine! O sa vezi!
Noi de maine incepem cu fierul.
Ptr dureri de burta chiar daca se intind ligamentele puteti lua no spa. Mie medicul mi-a zis sa nu las sa ma doara. Acum fiecare isi stie corpul, stie cat suporta.. dar daca vedeti ca persista durerile mai mult de o ora maxim luati un no spa.
Cand vad cat ati luat voi ma simt o balena pe langa voi.. eu am luat 6,5 kg de la inceputul sarcinii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C16+

Mergi la inceput

dudu, cu Dumnezeu inainte. ma bucur ca bebe e bine si te asteptam numai cu vesti bune
floretronela, felicitari pentru baietel, sa creasca mare si sanatos. sper sa aflu si eu maine ce e.
mussete,multumesc ptr recomandare, chiar m-a ajutat mult no-spa, durerile erau groaznice.

13+

Mergi la inceput