Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)
Raspunsuri - Pagina 16
Marina_1609 spune:
april
. te cred ca esti ingrijorata. valentina se ingrijoreaza si cand nu are pentru ce, defapt cred ca toate gasim motive....dar mai ales cand vezi negru pe alb scris cceva. totusi ai rabdare. aceste aalize sunt niste statistici tu ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine. ca doar nu iti trece prin cap sa faci vro prostie din cauza unor cifre...
eu tocmai ca sa nu am motive sa ma stresez o sa refuz sa fac DT sau TT, sper sa ma inteleaga si medicul. desi nu mi-a zis nimic ca ar trebui sa le fac![]()
Eu in acest moment sunt un mare pachet de nervi. va ziceam ca am probleme cu gradinita. astazi abia ce m-am intors acasa ca am lasat-o si m-a sunat directoarea si apoi am plecat hotarata si am luat copilul de acolo forever. este o mincinoasa fara margine. ascunde lucruri fata de parinti si ii prosteste in fata. pur si simplu nu am mai rezistat. si asa cu copilul in spate, nervoasa fara margini si cu burta ca pietroiul de nervi si carat copil in brate m-am pus pe drumuri sa vizitez alte gradinite. ca aveam una asa in gand dar nu o vazusem s am fost si am vazut-o. mi-a placut doar ca e cam departe dar nu conteaza. m-am convins ca cateva milioane in plus fac diferenta si ca merita si drumul mai lung.
of, sunt sfarsita si de oboseala ca noatea asta am avut arsuri, am vomat si nu am dormit deloc.
e tare interesanta povestea cu gradinita si v-as impartasi-o dar vreau mai intai sa ma calmez ca imi tremura fiecare muschi de suparare
mi s-au dat peste cap toate planurile. nu am unde sa o las maine ca merg la eco. trebuia sa merg singura la baby expo sa caut cadouri pt toti copii de craciun si inca unul pt un botez ca tota lumea se baza pe mine. simt ca o iau razna...
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina
13+ &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
Valentina_D spune:
Bravo Ralu
Te-ai linistit si tu. Daca riscul e scazut la toate, chiar nu vad de ce sa faci si triplu test. Intotdeauna la Medlife analizele ies mai repede decat spun ei
Marina,sa ne povesteti neaparat cand te calmezi

15+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
musettepink spune:
Roxib,siamezo
esti moderata pana ajungi la 10 mesaje,mai scrie repede unul dupa altul sa faci 10 sa te vedem in timp real.Il voi trece si pe Luca al tau in listuta.Cred ca vom fi siameze si cu bebe 2 ca eu simt ca e tot baiat,vedem pe 30.Te-ai gandit la nume?
marina daca poti povesti ce ai patit cu gradi,sunt curioasa.Am intalnit si eu niste specimene de directoare cand am cautat gradi dar acum am gasit o gradi minunata,pot spune perfecta pt noi iar directoare e super,ne-am inteles din prima.
april stiu ca nu ai cum sa te stresezi dar mai sunt multe cai prin care poti afla ca bebe e bine.Hai capul sus si curaj.
ralu bravo pt rez bune la DT.
Eu nu mai am rabdare pana pe 30,deja cand va vad vb de eco intru in trepidatii
AMR 4 zile...mult![]()
de Luca si
13+
RaluM2 spune:
Multumesc mult fetelor,
Sa fim sanatoase toate si noi si bebeii nostri ca asta e cel mai important.
Marina sa povestesti neaparat si sa ne zici si unde e gradinita asta cretina sa stim sa o ocolim.
13 +
2010igor spune:
Buna fetelor,
Astazi am fost si eu la eco......fericita in sfarsit
vesti bune, bebele este bine este vioi, i-am vazut si inimioara...totul e bine. Se presupune ca e baietel, sigur nu stim inca.
Eu m-am programat la morfofetala in sapt 19, am inteles ca ar fi bine in saptamana 21-22, voi cand il faceti? la mine pica chiar de sarbatori...cine imi face mie eco de craciun :(
Va pup pe toate si va astept si pe voi cu vesti bune.
my baby
15+ 
Marina_1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2010igor Buna fetelor, Astazi am fost si eu la eco......fericita in sfarsit vesti bune, bebele este bine este vioi, i-am vazut si inimioara...totul e bine. Se presupune ca e baietel, sigur nu stim inca. Eu m-am programat la morfofetala in sapt 19, am inteles ca ar fi bine in saptamana 21-22, voi cand il faceti? la mine pica chiar de sarbatori...cine imi face mie eco de craciun :( Va pup pe toate si va astept si pe voi cu vesti bune. my baby 15+ ![]() |
mie medicul mi-a facut tabelul cu ecogrfiile necesare si mi-a scris 17-31 ianuarie ceea ce inseamna intre 21 si 23 saptamani
Marina
13+ &
ANA SOFIA 05.08.08----------------------------------------
Mami Marina's blog
Valentina_D spune:
Si eu sunt deja programata la morfofetala pe 19 ianuarie, deci ar fi cam saptamana 23. Medicul mi-a scris sa o fac in 13-27 ianuarie. Stiam ca se face in saptmanile 21-24. Igor, nu e oare prea devreme?
Si vad ca avem amnadoua cam aceleasi saptamani de sarcina
15+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
Marina_1609 spune:
musette, in ce zona stati voi? la care gradinita merge Luca?
o sa va povestesc neaparat ca nu imi pot tine gura
e povestea lunga si trebuie scrisa cu grija
. probabil o sa deschid un subiect pe la gradinite sau la generale. vad eu...sper sa am puterea sa scriu romanul pana maine-poimaine cat inca mai am nervii intinsi la maxim asa ca sa nu-mi scape din detalii
Marina
13+ &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
prettysunshine spune:
Am primit in sfarsit rezultatul la test.Abia acum am inteles bine,au gasit o anomalie in celulele copilului,de asta ne-au cerut sa dam si noi sange.N-au gasit la niciunul din noi anomalia respectiva,dar nici la cultura pe termen lung(?),nu stiu daca asta o fi termenul in romana,n-a mai aparut.Insa am fost sfatuita sa fac amniocenteza,astept sa ma sune sa-mi spuna cand.Ce ma fac daca rezultatul va fi prost si la amnio?Sunt disperata,fetelor.Si mai am de asteptat inca cel putin 3 saptamani pana voi avea un rezultat,nu stiu cum o sa rezist,as vrea sa ma pot bucura si eu de sarcina asta,dar pana acum n-am apucat.
Am vazut ca numai Stefania a facut amnio pana acum,dar o sa-i cer amanunte pe PM nu stiu daca mai intereseaza pe cineva procedura.
Si puteti sa puneti carucior albastru,s-a dus visul meu cu fetita,asta e,acum nu vreau decat sa fie sanatos.
13+
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Marina_1609 spune:
fetelor eu de nervi am dat in ticul butonatului....
si vreau sa butonez asa cu un scop sa imi scriu povestea dar nu pot! si simt nevoia sa apas pe taste asa de nebuna.
maine la prima ora tre sa ma prezint la eco. sper sa nu se supere si bebe sa se ascunda iar. poate de data asta avem noroc la masurtori
Marina
13+ &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog