Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)
Raspunsuri - Pagina 14
dia_hubby spune:
stefania, ma bucur ca te simti mai bine si asteptam cu vesti bune de la amnio.
pentru carucior la semnatura te duci la profil personal, acolo unde ai si nr de saptamani si in continuare scrii fetita intre 2 paranteze patrate. sper ca te-am ajutat
14+ 
Valentina_D spune:
Eu azi sunt in graba mare la serviciu ca am program scurt. In seara asta avem conferinta de sfarsit de an si party
, dar nu cred ca am sa rezist prea mult, ca trebuie sa ajung acasa sa imi fac injectia
V-am citit repejor si vin si io la raport
, ca s anu ma dati disparuta. oricum, maine am liber, deci...sunt cu ochii pe voi![]()
April, imi pare rau ca esti trista, dar asa cum au zis si fetele, sunt doar niste statistici. Vezi ce zice doctorul,si incearca sa fii optimista. Mai ai si triplu test...si abia apoi decizi ce si cum
Anna, eu dupa o saptamana de asteptari, am zis ca o iau razna si m-am apucat sa sun sa intreb de rezultate. Stiu ca o sa radeti, dar voi deja ma cunoasteti. Le-am spus ca sunt disperata, ca nu ma pot linisti si mi-au dat nr de tel de la genetica. Am sunat la ei cam la 5 zile de la recoltare si erau deja gata, a mai durat cateva ore pana le-au trimis la Favorit. Apoi, am sunat la ei, nu venisera, dar am incercat peste vreo 5 ore sa merg la receptie si erau acolo.Deci, in 5 zile lucratoare le-am avut gata si le si luasem. Oricum, in 4 le-au procesat si interpretat ac am vazut datele pe ele
Bineinteles ca m-a apucat batul, nu mai am rabdare pana pe 8 la eco de 17 saptamani. Am sunat si m-am programat pentru sambata dimineata la o eco, dar nu stiu sigur daca ma duc. Inca astept sa vad daca imi trec pandaliile, dar am zis ac daca nu ami rezist, sa am eu acolo programarea facuta. Oricum, imi intra pe card. POate imi vine mintea la cap si imi revin, ca si-asa am facut la eco pana acum...de nu le mai stiu numarul. Daca nu as fi avut gratuit, ma ruinau
..sau poate atunci ma linisteam instant

15+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
roxib spune:
Buna fetele! Ieri n-am mai intrat pentru ca eu termin programul la 15,30, iar acasa nu vrem inca sa avem calculator. Nu de alta, dar nu vrem inca sa ne invatam copilul cu calculatorul. Deja este sclavul TV-ului, asa ca e destul. Dar in prenatal sigur o sa ne luam si noi un laptop.
Musettepink, parca am fi siameze. Si eu am baietel tot Luca, nascut pe 25.08.2008, iat la faza cu dormitul e identic. In prima luna a dormit cu noi in pat pt ca respira cam ciudat si trebuia sa-l aud tot timpul; si mai si alaptam. Dupa o luna a dormit la el in pat la noi in camera si la 4 luni ajunsesem la performanta de a-l pune seara in pat si sa adoarma singur. Noi plecam din camera, aveam monitor si el vorbea si gangurea pana adormea. La 8 luni a facut enterocolita si am stat cu el in spital 3 zile si bineinteles ca am dormit cu el intr-un patut de bebe ca deh! asa e la Grigore Alexandrescu la spital. Au fost de-ajuns 3 zile ca sa se obisnuiasca cu mine si de atunci numai cu noi in pat doarme. Dar nu-mi pare rau... mi-e asa de drag seara cand se joaca cu parul meu pana adoarme. Numai ca nu peste mult timp va trebui sa ma mut eu in alta camera ca Luca cam da din picioare noaptea si ma cam loveste. Mi-e ciuda numai, pentru ca noi acum un an ne-am mutat din Bucuresti in Piatra Neamt si i-am amenajat o camera de toata frumusetea, cu patut mare si nu vrea sa stea deloc acolo.
Acum imi pare bine ca facem baietel ca nu trebuie sa schimb mobila din albastru in roz. Asa ca pana la urma cred ca Luca va dormi cu noi, iar fratiorul lui va avea camera lui.
Tineti-mi pumnii azi ca ma duc sa fac masuratori pt TT. apropo, eu nici la Luca n-am facut DT, direct TT. Poate pt ca am peste 30 de ani?
Si mai am o intrebare: la analizele de secretie mi-a iesit ca am candida. Analizele le-am facut pe la 10s, dar pana acum nu am luat nici un tratament ca a zis doctorita ca trebuie sa asteptam sa intram in trim. 2 de sarcina. Eu nu am nici o problema cu candida in afara de scirgerile mai abundente, dar iau si Utrogestan care cica mai anihileaza din ciuperca. Voi ati patit asa ceva?
Si inca o intrebare si gata ca v-am plictisit cred cu atata scris: pentru fetele din Iasi, eu merg la 21 decembrie la morfologia de 21s la dr. Iliev. Ati auzit de el? E ok ca si ecografist?
V-am pupicit!
roxi, mami de Luca 25.08.08 si
17+ 
RaluM2 spune:
Buna dimineata,
Ma bucur tare mult de vestile bune pe care le aveti.
April, stai linistita du-te si discuta cu dr si sigur o sa fie bine. Daca la ecografie ti-a zis ca e totul bine, nu iti face atatea griji.DT este un test statistic pe care sincer nici nu stiu de ce il facem. O prietena a stat toata sarcina cu emotii din cauza acestor rezultate si are o fetita minunata acum.
Dia, foarte emotionant mesajul tau dupa eco.
Valentina esti foarte tare, ai fost criminala cu DT. Eu l-am facut la Medlife si mi-au zis sa sun peste 11 zile. Si eu am emotii mari dar nici nu ma gandeam sa sun mai devreme sa vad daca a venit totusi.
Acum o sa dau telefon sa vad
Eu inca nu indraznesc sa pun caruciorul roz ca dr mi-a zis ca e prea devreme sa fie sigur ca e fetita. Mai astept pana la urmatoarea eco
13+
Valentina_D spune:
Ralu![]()
Si eu tot la Medlife am facut dublu test
Eu cred ca le-am impresionat pe alea de la genetica atunci, ca mai aveau putin si sunau ele la sofer sa le duca mai repede la Favorit![]()
![]()
![]()
Chiar sper sa rezist sa nu ma duc la eco sambata...dar....cat mi-as dori sa am si eu rabdarea voastra
15+ 
my baby
RAMONELLA spune:
Valentina du-te daca asa te linistesti!Doamne cat de bine te inteleg...
Distractie placuta diseara!Va fi si de mancare???
Miammmm...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
11+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
roxib spune:
Mie mi-o fi aparut mesajul? Ca-mi scrie NEMODERATE in loc de TRIMIS LA ....
roxi, mami de Luca 25.08.08 si
17+ 
Valentina_D spune:
Ramonella, da, va fi si mancare si bautura...dar ti-am zis, eu nu am cum sa stau mult ca trebuie sa imi fac injectia. Incerc pe cat posibil sa imi respect ora. Ma gandeam la un moment dat sa mi-o iau la mine, sa o afc in masina....dar e cam aiurea, chiar am nevoie de igiena maxima, doar e injectie. Si cand nu esti acasa, nu se stie
La conferinta trebuie sa ajung....haha, ma premiaza ca fac 5 ani in firma si trebuie sa imi iau cadoul![]()
Cu eco, ce sa zic, nu sunt in stare sa stau mai mult de doua saptamani fara sa o fac???????/ Imi vine sa imi dau niste puuuuumniiiii...fara numar si fara mila
15+ 
my baby
anna_i spune:
Hahaha, Valentina, vezi sa nu le dai pumnii celor care te premiaza ![]()
Si eu zic asa: injectia si bebicul sunt mai importante decat o petrecere. Petreceri vor mai fi, caruciorul bleu este prioritate acum, nu?![]()
Mie Medlife-ul mi-a spus 10 zile, o sa incerc dupa 7 sa vedem daca sunt gata sau nu
12+
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D Ramonella, da, va fi si mancare si bautura...dar ti-am zis, eu nu am cum sa stau mult ca trebuie sa imi fac injectia. Incerc pe cat posibil sa imi respect ora. Ma gandeam la un moment dat sa mi-o iau la mine, sa o afc in masina....dar e cam aiurea, chiar am nevoie de igiena maxima, doar e injectie. Si cand nu esti acasa, nu se stie La conferinta trebuie sa ajung....haha, ma premiaza ca fac 5 ani in firma si trebuie sa imi iau cadoul Cu eco, ce sa zic, nu sunt in stare sa stau mai mult de doua saptamani fara sa o fac???????/ Imi vine sa imi dau niste puuuuumniiiii...fara numar si fara mila 15+ ![]() my baby MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s |
Miammm...
numai la papa buna ma gandesc...
Felicitari pentru cei 5 ani!Injectia la ce ora ti-o faci???Eu pe la 9,30.
De abia astept sa miste bebe,ca sa ma linistesc si eu.Sa-l simt in fiecare zi sa stiu ca e bine.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
11+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"