Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna diminetaza...va servesc cu ceiutz cald, si laptic...este destul de frig afara.
April stai linistita si nu te panica, ii faci rau lui bebe, o sa vezi ca o sa fie bine, iar pentru linistea ta faci amniocenteza si scapi de orice dubiu, tin pumnii si sanatate multa.
Dia felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase, ma bucur pentru voi .
Pupici si o zi buna tuturor.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

April eu zic sa te linistesti,nu te speria.Bebele tau e bine.Ai sa vezi.

Felicitari tuturor care au aflat culoare caruciorului.Eu ma mai duc luni la eco.Sper sa fie ok...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Buna,fetelor!
N-am mai scris doua zile pentru ca ieri a fost ziua sotului meu si am sarbatorit cu musafiri si de toate.
Valentina te inteleg atat de bine. Si eu sunt la fel de crizata. Si eu trebuie sa merg tot peste 2 saptamani la eco si simt ca innebunesc.
Maine implinim 15 saptamani.....sper sa fie totul bine.

14+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Amidala sa iti traiasca sotul si sa fiti sanatosi sa va bucurati de bebe..
Ramo si eu tot luni ma duc la medic, am programare la 15,30, o sa imi recolteze pentru PAP si imi va face ecografia premergatoare dublului test...am asa mari emotii, uneori am si eu trairile Valentinei, dar incerc sa ma incurajez si sa gandesc pozitiv....pe mine fraza ca Dumnezeu mi-a dat aceasta minune dupa 6 ani de asteptari cu un scop, sa fie un copil sanatos, ma incurajeaza sa merg mai departe si sa fiu sigura ca totul este si va fi bine.
Pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_hubby

burtici, acum am ajuns acasa, am fost la prieteni si vin cu vesti bune. o sa avem o fetita!!!!!!!!!!!!!!yupiiiiiiii. sunt asa de fericita. bebelina este foarte bine, isi misca manutele si piciorusele. Doamne, cred ca nu dorm la noapte, asa sunt de fericita. totul este bine, toate masuratorile au iesit bine, riscul la sindromul down este foarte mic, inimioara ii batea cu putere. am niste poze superbe cu mandretea noastra de fata. aveam asa emotii, imi doream sa fie totul bine. si doctorul ma masura intruna, il intorcea pe bebe pe toate partile, ii auzea inimioara si nu zicea nimic si eu stateam cuminte si de-abia asteptam sa zica ca e totul bine. si cand a inceput sa imi explice totul si sa imi zica ca e bine, parca mi s-a luat o piatra de pe inima, asa m-a linistit. si apoi zambind ne-a spus: si o sa fiti parintii fericiti ai unei fetite!!!!!!!! cand am ajuns acasa am plans si eu si tati, in primul rand ca bebe e bine si ptr asta ii multumim lui Dumnezeu. va multumesc si voua ca imi sunteti alaturi si ma sustineti.
va dulce si somnic usor. ma duc si eu sa imi duc fetita la culcare mussete, un carucior roz si ptr mine, te rog

13+

M-a emotionat f. mult mesajul tau.Ma bucur mult ca toate sunt bune.Si eu merg in seara asta la dublu test si sper sa am vesti la fel de bune ca ale tale.In sfarsit a inceput sa mai apara si cate o fetita :)!Va si sper sa avem toate parte numai de vesti de la f. bine in sus.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna dimineata gravidutelor

April ai PM

Noi suntem bine dupa amniocenteza,ieri am stat toata ziua in pat sa ne refacem,bebelina a fost cam ametita ieri dupa atatea perfuzii ca abia daca am simtit-o dar acum de dimineata la 7 era tot o forfaiala pe ea .
Felicitari fetelor care au aflat ce se ascunde in burtica.
Cine ma invata si pe mine cum sa pun un carucior roz la semnatura

Va pup si va doresc sarcina usoara
+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Luiza zi eu am mari emotii...desi l-am vazut saptamana trecuta...Cand am pierdut prima sarcina,anul trecut in august,am zis asta e,se mai intampla...Apoi am mai ramas insarcinata si eram optimista.Nu mi se poate intampla chiar mie de 2 ori.A fost o data si gata.Dar,din pacate si aceasta am pierdut-o.Acum stau ca pe ghimpi...desi am trecut de 11 saptamani si fac tratament.Celelalte la 7 saptamani erau duse deja.Ma tot imbarbatez ca acuma fac tratament si va fi ok.Si daca nu exista Doamne fereste ceva anomalii genetice,n-are ce sa nu fie bine...dar no...tre sa fiu paranoica,ca nu-s sanatoasa la cap...Cand ma duc la eco ma linistesc 2 zile si dupa aia iar incepe paranoia...Acum ce o vrea Dumnezeu...trebuie sa-i multumes ca am o fetita sanatoasa.Si daca Doamne fereste se intampla ceva,nu mai am curajul sa mai fac unul.Inseamna ca nu e sa fie...Dar sa speram ca totul va fi ok...

Am vazut ca vorbiti de copii,unde dorm ei.Fetita mea a dormit de mica in patutul ei,in camera ei.Doar cateva luni am dormit cu ea in camera,cand am alaptat-o.Niciodata nu a dormit cu noi in pat.Nici nu vrea.Anul acesta,la mare,a dormit cu mine in pat,si tati pe jos pe saltea,ca Bea dormea de-a latul patului si nu incapeam toti.Pana la un an,mi-a dormit toata noaptea.Dupa aceea a inceput sa se trezeasca noaptea sa bea lapte...I-am dat,pentru ca ziua manca foarte rau si ma bucuram ca manca noaptea...ei...acuma are 3 ani si tot se mai trezeste noaptea sa bea lapte...de 2 ori...nu am putut sa o dezvat nici cum...Cand va veni bebe nu stiu ce ma voi face...voi fii zombie...Eu ma gandeam ca pe bebe sa-l pun la inceput cu noi in camera,ca sa nu o deranjeze pe Bea,apoi cand va dormi toata noaptea il mut in camera cu ea.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimineata, burtici!

Bafta fetelor care fac eco, DT, TT! Sa veniti si sa ne spuneti numai lucruri minunate, da? Vrem sa auzim de bebei activi, somnorosi, baietei sau fetite - asta nu conteaza, dar sanatosi tun!

April, totul va fi bine, ai sa vezi. Mai sunt o multime de proceduri, DT-ul este un test statistic, numai amnio iti poate spune cu mai multa certitudine daca sunt sau nu probleme. Asteapta sa vezi ce zice doctorul, apoi fii optimista si gandeste-te ca mai sunt teste de facut, rezultatul de acum nu este unul categoric

Noi inca asteptam rezultatele la sange pentru DT - vor fi gata undeva pe saptamana viitoare. Valentina, tu in cat timp ai avut rezultatul la probele de sange pt DT?

si fiti optimiste! Lasati bebeii sa se dezvolte in pace si armonie, nu in stres!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna dimineata, fetele!
in primul rand va multumesc la toate ptr felicitari si incurajari. de-abia am adormit aseara si m-am trezit azi mai devreme ca de obicei.
april, imi pare rau ca vii cu vesti nu asa de bune, dar eu zic sa incerci sa stai linistita, ca totul va fi bine. din punctul meu de vedere aceste teste nu sunt deloc precise. iti tin pumnii sa te intorci cu vesti bune de la doctor.
ramo, luiza si ramonella, sa va intoarceti cu vesti bune, povesti frumoase si o culoare la carucior de la doctor
amidala, sa iti traiasca sotioru si sa va bucurati amandoi de bebel.
burticile care au aflat deja ca o sa aiba o fetita, cautati pe net melodia lui stefan banica- cantec pentru violeta si ascultati-o impreuna cu sotiorul, o sa va inmoaie sufletelele la amndoi. e o melodie tare frumoasa.
sa aveti o zi frumoasa, gagici!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

@stefania: intri la semnatura (contul meu ->profil personal->etc) si, in continuarea semnaturii ezistente scrii cuvantul fetita intre 2 paranteze patrate.

12+

Mergi la inceput