Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Da, am uitat sa specific ca daca nu ai imunitate trebuie repetate analizele din grupul Torch.E greu de crezut insa ca poti avea la toate imunitate. Eu am scapat de griji de pojar, rubeola si oreon.
Nici eu nu am la toxoplasma imunitate si mi-a zis dr sa repet mai incolo dupa 16 sapt IgM. Dr mi-a zis ca nu trebuie sa am vreo pisica in preajma ca sa fiu expusa riscului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Angie da daca te duci sa faci anliza cu plata pe banii tai tot nu te primeste nimeni?In final spui ca ti-ai luat pisica si gata,ba mai mult spui ca ai salvat-o dintre gunoaie si era murdara si bolnava,musai sa-ti faca testul ca era o pisica fara stapan sau cam greu pe acolo sa gasesti pisici fara stapan?

de Luca si 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RaluM2

Da, am uitat sa specific ca daca nu ai imunitate trebuie repetate analizele din grupul Torch.E greu de crezut insa ca poti avea la toate imunitate. Eu am scapat de griji de pojar, rubeola si oreon.
Nici eu nu am la toxoplasma imunitate si mi-a zis dr sa repet mai incolo dupa 16 sapt IgM. Dr mi-a zis ca nu trebuie sa am vreo pisica in preajma ca sa fiu expusa riscului.

pai eu in afara de toxo am la toate imunitate inclusiv citomegalovirus,excluzand lysteria ca la aia nu faci imunitate oricum,asa ca poate sunt mamici care au imunitate,norocoase de altfel.F bine ti-a zis dr tau,o bila alba pt el,nu multi dr dau importanta acestui aspect.

de Luca si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

angie, dar e mai mare deja. inainte Sofia nu sarea din patut ca nu putea insa ultima data cand am fost la bunici ( prin septembrie) am surprins-o cum sarea din patutul ei in patul bunicilor ca stateau alaturi....

acum Sofia adoarme la noi in pat si apoi o mut in patul de calatorie in sufragerie dar ii las usita deschisa sa nu se crizeze
in patul ei de lemn nu mai vrea sa stea si simte cand pun acolo ca atinge marginile cu picioarele si nici in camera la ea nu ii place.
o mai las asa in sufragerie cateva zile apoi intentionez sa o mut la ea in camera cu patul de calatorie sa testez. si apoi dupa inca vro saptamana paote revine la patul ei..... eu inca mai sper...

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floppy83 spune:

Buna burtici, va rog sa ma lamuriti si pe mine ca sunt cam dezorientata. azi am avut primul ecograf, niste emotii care cred numai atunci se simt, dar am iesit cam dezamagita cu doua poze in mana pe care nu scrie decat lungimea, adica 48.1mm. atat. toata consultatia a durat 3 minute in care doctorita a spus: citez " are doua maini, doua picioare, traieste" am ramas perplexa. nu i-a mai facut nici o masuratoare, nimic nimic. eu ccu sotul ne gandim sa nasc in tara pt ca deja am avut prea multe experiente neplacute aici, si eu una nu mai am incredere in ei. nu stiu ce sa fac, de cand am iesit din cabinet plang intr-una pt ca nu pot compara nimic. la noi in tara se asculta si inimioara, nu? aici nu. urmatoarea ecografie ar fi in 10 ianuarie, va dati seama ca nu pot astepta atat. stiti cumva daca pot zbura cu avionul ca vreau sa vin acasa cat mai repede. va multumesc si va rog sa ma scuzati dar ma apuca paranoia

Mergi la inceput

Floppy sigur ca poti zbura cu avionul.In general la 10 saptamani prea multe masuratori nu prea ai ce face,numarul de batai al bebelusului si marimea in rest nici noua la varsta aceasta a sarcinii nu ne-au zis mai multe.Incearca sa te linistesti,te inteleg referitor la sistemul de acolo,nici eu nu m-as putea adapta dar acum bucura-te ca bebe e ok,adica ca ii bate inimioara,are maini ,picioare si daca te simti mai linistita si ai posibilitate vino in tara.da acum nu mai plange ca nu ai de ce.

ca o paranteza, eu sunt socata de sistemul de urmarire a sarcinilor de afara,eu in capul meu credeam ca afara e parfum si ca in tara e nasol da ce citesc aici ma ingrozeste,pai aici la noi e raiul pe pamant,eco cand am chef daca am bani,analize daca am bani imi face oricine nu trebuie sa ma trimita nimeni,consulatii cand am chef,doctorii in general raspund la tel....aici totul e sa ai bani ca in rest ai unde face tot ce iti trece prin cap

de Luca si 13+

Mergi la inceput

Roxib cum il cheama pe baietelul tau,sa-l trec in listuta?

de Luca si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floppy83

Buna burtici, va rog sa ma lamuriti si pe mine ca sunt cam dezorientata. azi am avut primul ecograf, niste emotii care cred numai atunci se simt, dar am iesit cam dezamagita cu doua poze in mana pe care nu scrie decat lungimea, adica 48.1mm. atat. toata consultatia a durat 3 minute in care doctorita a spus: citez " are doua maini, doua picioare, traieste" am ramas perplexa. nu i-a mai facut nici o masuratoare, nimic nimic. eu ccu sotul ne gandim sa nasc in tara pt ca deja am avut prea multe experiente neplacute aici, si eu una nu mai am incredere in ei. nu stiu ce sa fac, de cand am iesit din cabinet plang intr-una pt ca nu pot compara nimic. la noi in tara se asculta si inimioara, nu? aici nu. urmatoarea ecografie ar fi in 10 ianuarie, va dati seama ca nu pot astepta atat. stiti cumva daca pot zbura cu avionul ca vreau sa vin acasa cat mai repede. va multumesc si va rog sa ma scuzati dar ma apuca paranoia

10

floppy, imi pare tare rau. cam chioara ecografia, ce sa zic. ar fi necesara o morfologie calume dar asta se face intre 12-14 saptamani si atunci se masoara multe chestii. dar presupun ca nu te-a chemat iar atunci...se verifica organele, creierul, bataile inimii, se fac anumite asuratori f importante ca osul nazal si pliul nucal....
daca stau sa ma gandesc asa a fost si la mine ieri: i-am vazut picioare, maini, fatzuca, inima batea dar in rest nimic. insa medicul meu nu a fost deloc multumit ca ce era mai important nu a putut sa vada, deci mai merg o data!

poti veni cu avionul fara probleme. pana pe la 7 luni stiu eu ca te lasa. acum ca e sarcina mica ncii n ustie nimeni dar cand e burta vizibila parca tre sa ai adeverinta de la medic cu varsta sarcinii ca sa te primeasca aia in avion

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floppy83 spune:

multumesc mult. la ecografie mai merg in saptamana 20. sa stiti ca sistemul medical aici e mai varza ca al nostru. eu de cand merg te primesc numai cu programare, dar astepti 2-3 ore. azi aveam programare la 11:50 si am ajuns in cabinet la 14:15. la analize la fel, iti face programare cu o sapt inainte pt sange la ora 12:30. poate sa stea o femeie insarcinata pana la ora aia nemancata? va dati seama cu ce rau iesi de acolo. la primele analize care le-am facut ca sa pot merge sa ma programez la un ginecolog in urina mi-a iesit testul pozitiv, in sange negativ, le-am reluat, am mai asteptat o saptamana. plus ca rezultatele le primesti dupa minim 7 zile. credeti-ma ca eu m-am scarbit deja.
eu intru maine in a 11-a saptamana, dar am uitat sa schimb la semnatura.

sa astept pana in saptamana 20 nu prea imi vine, ca vreau sa stiu daca se dezvolta normal. nici nu mi-a spus lungimea e buna la saptamanile care le am. analizele sunt bune, nu mi-a spus nimic, nici acid folic nu mi-a dat, am avut noroc ca mi-a prescris doctorul de familie GestalysDHA ca daca nu.... probabil stie cum functioneaza.

aaa si sa nu uit: stati linistite ca in Romania nu mor atatia ca aici de malpraxis. in fiecare saptamana sunt cazuri, ori decese ori isi baga pacientii in coma cu anestezia. eu personal am mai mare incredere in medicii nostri. aici si daca dai bani te lasa sa mori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

La mine la 7 si 10 sapt nu s-a uitat decat daca ii bate inima, si la 10 l-a mai si masurat in lungime. Atat. Fara poze, batai deinima pe minut, maini sau picioare. Alea le-am vazut eu. Are cate doua :) deci, stai linistita. Legat de toxo, eu am avut. Se poate lua si din carne neprocesata termic destul, ori din mezeluri. Si daca ai caine, ori ai pisica pe scara, in vecini-care iese afara.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 13+

Mergi la inceput