Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Dudu, ai PM

15+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna burtici.

marina ce rau imi pare pt intamplare,te asteptam cu caruciorul si poftim educatieTin pumnii pt vineri!

roxib bine ai venit!o sa-mi fac timp sa te trec in listuta.De asemenea va rog sa-mi scrieti aici care ce carucior mai vreti,nu am avut timp sa citesc din urma decat pe sarite in mai multe etape si nu am retinut,va rog ridicati manuta si spuneti iar de carucior.

testul torch se repeta numai daca mama nu are imunitate la una dintre boli,daca la sarcina trecuta a iesit cu imunitate la toate nu vad de ce sa-l mai repete.Daca nu are imunitate atunci sa repeta pt a vedea daca intre timp a facut boala sau incontinuare nu are imunitate.De asemenea cine nu are imunitate la toxoplasmoza,e bine ca la un interval de 8-12 saptamni in timpul sarcinii sa repete analiza.Sunt dr care nu spun treaba asta si este f important sa te testezi pe tot parcursul sarcinii.Eu de exemplu nu am imunitate la toxo si am repetat-o in sarcina si o voi repeta si acum.

Luca a dormit in prima luna in landou cu noi in camera apoi la el in camera in patutul lui...pana la 11luni cand a facut febra f mare si de teama si ca sa-l supraveghez l-am luat cu noi in pat si nu a mai plecatdar ne este f bine asa.Pe bebe acum intentionez sa-l culc in camera lui in patut dar cu mine in camera iar Luca va dormi cu tati.mai tarziu vreau sa-i obisnuiesc pe amandoi la ei in camera.dar mai e cale lungaaaaaaa pana acolo.
Pe 30 avem si noi eco,simt ca bebe este tot baietel,asa am simtit si la Luca asa ca nu-mi fac prea mari sperante ca e fetita.dar orice este e ok,nu am preferinte.

de Luca si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Pico si noua ne-a fost frica sa nu ne rostogolim pestea ea dar in primele luni a dormit intr-un fel de patut (close and secure baby sleeper) care se pune in patul mare. Apoi, cand n-a mai incaput, ii puneam pelinci din astea mari pe care dormea (le schimbam cam de 3-4 ori pe noapte ca a avut reflux... Si patul e king asa ca radeam cu sotul ca avem loc si de doi copii. Totusi, stiu ca e mai securitar pentru ei sa doarma in patutul lor si sa se obisnuiasca asa.

Marina - cred ca si Sarah ar vrea sa doarma cu noi uneori dar nu am lasat-o. Nu avem ce face cand mergem la hotel ca tb sa impart patul cu ea. In rest doarme la ea in camera in pat de fetita mare si unul din noi tb sa stea cu ea pana adoarme (ceea ce dureaza uneori si o ora ) dar nu am ajuns la performanta de a o face sa adoarma singura.

Mamica de Sarah-Aimée & 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu ieri cand i-am vazut poza am zis :" fatzuca asta durdulie numa de baiat poate fi" dar inca mai sper sa fie o fetita bucalata

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Musette chiar mi-ai dat de gandit cu testul pt toxoplasmoza. Nici eu nu am imunitate.
La sarcina trecuta am facut pt ca aveam pisica dar acum m-a intrebat iar "Ai pisica?" si eu zic "Nu, am caine". "Atunci nu-ti dat sa faci test de toxo"....great...
Nici nu stiu ce sa fac. Dr de familie nu mai am iar la spital/clinica nu ma primeste nimeni de capul meu sa-mi faca teste de sange... Aiurea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

eu ieri cand i-am vazut poza am zis :" fatzuca asta durdulie numa de baiat poate fi" dar inca mai sper sa fie o fetita bucalata

Mami Marina's blog

Sincer ceva imi spune ca o sa aveti un baietel,am zis sa nu-ti zic ca stiu ca vrei fetita dar asa cred cand ma gandesc la tine

de Luca si 13+

Mergi la inceput

Sofia adormea singura. in rezenta noastra nici nu putea sa se linisteasca asa ca trebuia sa stingem toate luminile si sa inghidem usa..... Nici noi nu am vrut sa o lasam la noi in pat dar facea niste crize in miez de noapte ca am cedat. nu puteam sa trezesc tot blocul.

iar cand plecam de acasa, in tara luam patutul de calatorie cu noi. in afara tarii, la hotel ceream patut de la ei. alegeam hotel care sa ofere si pat de bebe.
oricum era greu cu adormitul c stteam toti intr-o camera. prima noapte a fost mereu un dezastru.... nu vroia sa doarma si noi eram zombie. in urmatoarele nopti se obinuia cu ideea

Mami Marina's blog

Mergi la inceput

musette, nu ma supar daca e baietel, Doamne fereste! sa fie sanatos si foarte important: mai linistit decat Sofia

Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

iar cand plecam de acasa, in tara luam patutul de calatorie cu noi. in afara tarii, la hotel ceream patut de la ei. alegeam hotel care sa ofere si pat de bebe.
oricum era greu cu adormitul c stteam toti intr-o camera. prima noapte a fost mereu un dezastru.... nu vroia sa doarma si noi eram zombie. in urmatoarele nopti se obinuia cu ideea

Mami Marina's blog

Tot e bine. A mea sare din tarc si din patuturile de hotel Ca sa nu mai zic ca am gasit-o vreo 3 dimineti la rand dormind pe jos... noroc ca i-am intins o pilota si are si covoras izolant pe jos...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Angie844

Musette chiar mi-ai dat de gandit cu testul pt toxoplasmoza. Nici eu nu am imunitate.
La sarcina trecuta am facut pt ca aveam pisica dar acum m-a intrebat iar "Ai pisica?" si eu zic "Nu, am caine". "Atunci nu-ti dat sa faci test de toxo"....great...
Nici nu stiu ce sa fac. Dr de familie nu mai am iar la spital/clinica nu ma primeste nimeni de capul meu sa-mi faca teste de sange... Aiurea.

Stiu ca unii dr asa zic,dar e contrar gresita ideea ca toxoplasmoza se ia doar de la pisici,poti lua si din fructe nespalate bine,sau legume,uite cum e salata care sta in pamant si e si destul de greu de spalat.Eu am avut pisici de cand m-am nascut si culmea nu am facut toxoplasmoza.
Uite aici un link in care gasesti mai multe info:http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/medicina-interna/toxoplasmoza-analize-medicale-partea-3/

Prietena mea care a nascut in Franta la fel a repetat-o de cateva ori pe parcursul sarcinii neavand imunitate.

de Luca si 13+

Mergi la inceput