Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
zozela spune:
Am reusit sa vad si eu pozicile
Sunt atat de frumosi puiutii nostri,grasunei si veseli
De departe,se vede evolutia Maiei,care a facut niste falcuteee
numai bune de rontait
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
ana_25 spune:
Zozela multumim! Intradevar,are Maia niste falcutee,toata ziua o pupacesc,nu mai pot de dragul ei!
Si la Maria ai ce pupaci!
Si va mai rog o data:
"Fetele care aveti timp de listuta,va rog sa-l treceti si pe bb David de BEBECRIS,si sa o stergeti din lista fetelor de la care asteptam vesti!Eu cand l-am trecut pe bb in listuta nu stiam cum il cheama! Multumesc!"
Vanny multumim de comentariile facute la poze!!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
magdyi2001 spune:
Buna fetelor!
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un SFAT
De azi dimineata de la 6.30 merg din 5 in 5 min la toaleta. Se pare ca m-am capatuit cu o infectie urinara si ma ustura de mor. Am luat pana acum 2 Amoxiciline de 500 dar nu se simte nimic, in continuare ustura si doare de-mi vine sa ma urc pe pereti.
Va rog mult, voi ce remedii cu actiune imediata cunoasteti???
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
nastasie spune:
mai3, tare simpatici.si m-ai omorat cu salopetele lui bogdan.deci eu sunt innebunita dupa cele in dungi(mari, mici, colorate)si in culori puternice.de unde le-ai luat?net ceva?
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Buna fetelor! Va rog ajutati-ma si pe mine cu un SFAT De azi dimineata de la 6.30 merg din 5 in 5 min la toaleta. Se pare ca m-am capatuit cu o infectie urinara si ma ustura de mor. Am luat pana acum 2 Amoxiciline de 500 dar nu se simte nimic, in continuare ustura si doare de-mi vine sa ma urc pe pereti. Va rog mult, voi ce remedii cu actiune imediata cunoasteti??? ![]() Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Trebuie sa consumi foarte multe lichide (mai ales ceai de codite de cires si din macese) si ...ce stiam eu ca remediu nu stiu cum merge la alaptat (nu stiu care e situatia ta, adica ar fi uricol, care mai curata tractul urinar. Dar tot trebuie sa mergi la doctor daca e vorba de infectie urinara,ca nu e de glumit cu asa ceva.
puiutza spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Buna dimineata!!! Poftiti la , banane si de ananas proaspat!Cum ati petrecut in week-end? Puiutza, ai inceput sa iei Cerazette? Cum te simti? Iti spusesem ca mi s-a oprit sangerarea, dar iata ca a inceput din nou... cred ca am avut pauza vreo 7-10 zile. Nu stiu cat va dura si de data asta, dar ma cam scoate din sarite, zau asa! Sa avem o zi buna! mami de Sofia (8/9/10) |
Salutare,
Doar acuma am apucat sa citesc postarea. Da am inceput sa iau - sunt cam la a 5-6 pastila. Deocamdata totul e ok. Dar umblu la mine cu un pampers pt. orice eventualitate :-(. Naspa ca iar a inceput sangerarea. Tu de cand ei - mai tii minte dupa cate zile de cerazette au inceput sangerarile?
Sper ca intre timp ai scapat de snagerari.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
magdyi2001 spune:
Botosel mersi mult
. Da, inca mai alaptez si de aceea am inceput cu Amoxicilina caci din ce stiu eu e singurul antibiotic compatibil cu alaptarea. Diseara merg si la medic.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui nastasie si ce haioasa e maia.tare scumpica cu caciulitele ei.si caruselul e frumos. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
Multumim frumos!!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia

, banane si de ananas proaspat!