Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

buna fetele!

uitati-va pe antena2
e o emisiune super interesanta despre alaptare

pupici

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicopic

buna fetele!

uitati-va pe antena2
e o emisiune super interesanta despre alaptare

pupici

Nico, mami Larisa 15/09/10

Am dat pe antena 2. Foarte interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna ziua si de la noi. Pupam piticii toti si mamicile lor .

Am pus si noi poze noi in albumul bebeilor. Si am vazut niste poze absolut superbe cu bebei. Las comentarii acolo, sub poze.

Alynta, yeps, deja ne-au dat dintisorii. Ei bine, sa nu va inchipuiti nu stiu ce. Dintisorul care a strapuns gingia e f putin deasupra - cred ca are 1 mm sau mai putin, da' se simte cand dai cu degetu'.

Fetelor, eu innebunesc. Acum 2 saptamani aveam 70 kg, adica 12 mai multe decat inainte de a ramane insarcinata. M-am cantarit ieri: 71.7 kg. Innebunesc! Bine, eu nici nu tin dieta, nu am reusit niciodata sa tin dieta, insa de ce nu slabesc si eu?!?!? Off, parca-s o balena. Voi cate kg mai aveti? (Mai3: sa nu te prind ca raspunzi la intrebarea asta! )

Stiti ca eu am dulau (desi are doar 7 luni) pe nume Clyde! Am gasit-o pe Bonnie : http://www.jullekris.dk/Donatella%205%20uger-11-hp.jpg . E o pisica norvegiana de padure. Ne ducem sambata sa o vedem.

Aici a-nceput de ieri sa cada cate-un fulg , insa spre deosebire de "Iarna pe ulita" a lui Cosbuc, aici inca nu a incetat - inca ninge! De-abia astept sa-mi vina sotul din dotare de la work sa mergem la o plimbare cu totii, mai ales ca dulaului meu ii place la nebunie in zapada. O sa ii iau o saniuta de Craciun

Gata, v-am pupacit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vai, sabu, daca nu o iei tu pe pisi nu mi-o trimiti miee ADORABILA.ce fetica are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

ziua buna!
sabu! am vazut matza frumusica foc! (mie nu prea imi plac pisicile,dar asta mica e mortala!) de nicklas, nu mai spun nimic! e adorabil!
am descoperit noua metoda de a-l linisti pe matei! l-am inregistrat pe telefon pe al meu sot cantand colinde! si cand marmotzel maraie, dau drumul inregistrarii si tace ca prin minune. devine foarte atent pentru ca il aude pe tati, dar nu il vede. si uite asa, si adoarme! degeaba am incercat eu cu colinde de pe net, ca n-au avut niciun efect...

am!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

vai, sabu, daca nu o iei tu pe pisi nu mi-o trimiti miee ADORABILA.ce fetica are.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

Hehehe! Da, e adorabila! Si pisicile din rasa asta (norvegiane de padure) sunt ffff frumoase si cand cresc mari.

Nici eu nu sunt a cat-person, insa rasa asta m-a cucerit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Hehehe! Da, e adorabila! Si pisicile din rasa asta (norvegiane de padure) sunt ffff frumoase si cand cresc mari.

Nici eu nu sunt a cat-person, insa rasa asta m-a cucerit!

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Life in Three

sabu, daca ar ramane mici as avea crescatorie.eu sunt topita dupa pisici.toata viata am avut.dar dupa astia mici sunt lesinata.sunt asa dulci si nevinovati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

SABINA, fermecatoare matza!
De mult voiam sa-ti spun ca iti citesc cu mare placere postarile de pe blog. dar cea cu dintisorii m-a bagat la idei... Tudor sta acum la pieptul meu, ambalat in baby-wrap, isi molfaie pumnul si saliveaza pe gatul meu ... dar nuuu... e mult prea devreme pentru dinti, nuu?

A... mai voiam sa spun ca nici eu nu slabesc in perioada asta, ci dimpotriva , azi dimineata aveam cu 0.5kg in lus fata de acum 2 zile. Am inceput sa caut solutii...

SIMONA, super idee... ai pe cine inregistra, ca noi daca ne-am pune sotii sa cante colinde... hmmm...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Mai am ceva de spus:

KITI, multumesc pentru informatia ref la anestezie! Spor la impachetat si sper sa va fie super-bine in casa noua! cu siguranta veti avea niste sarbatori de vis!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara mamici si copilasi dulci!
Sabina, da-mi te rog 2 kg din ale tale...ca eu am sperat sa raman cu macar 6 in plus fata de cum eram inainte de sarcina, dar nu s-au lipit...ma apropii vertiginos spre stadiul de schelet ambulant desi mananc foarte bine si variat...adica am aproximativ 60 kg la 1.72m, iar inainte am avut 55 si eram uscata rau. Spun asta deoarece sunt mai osoasa de fel, si oasele cantaresc mult, carnita, muschi, grasime pauza la mine...
Noi ne-am plimbat si azi in ciuda frigului, iar Vlad a dormit foarte bine o ora jumatate afara si inca 2 jumatate in casa, deci 4 ore legat. Noaptea trecuta a dormit 5 ore fara sa se trezeasca.
Citesc din urma si revin.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput