Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Salutare!
Noi mergem din una in alta.... Va spuneam ca la soacra mea i-a aparut o tumoare pe un plaman! A operat-o la Bucuresti, extirpandu-i o parte de plaman! Azi a mers la scos fire si a primit rezultatul biopsiei: metastaza(mai pe "romaneste" cancer in ultima faza).. E forte greu pentru ea si pentru noi! Speram sa nu plece prea repede dintre noi si sa nu ii fie foarte rau! Nu va pot explica cam ce e in sufletul sotului meu...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mari_paun spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Tu postesti?! Eu, spre rusinea mea, nu postesc ca Maria papa san exclusiv si m-as clatina pe picioare! Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
si Petru tot san exclusiv...si ma simt cam ...sleita de puteri, ca nici vitamine nu iau
dar..preotul a zis ca nu e nimeni scutit de las post...incerc si ei miercurea si vinerea
be_one spune:
Alynta, imi pare rau...Putere va doresc
Mari_Paun, atat pt perioada sarcinii, cat si a alaptarii exista anumite pogoraminte. I-ai spus parintelui ca alaptezi? Eu de ex doar de la carne ma retin. Si tot in perioada asta e recomandat macar un supliment de calciu (spun ce mi s-a recomandat si mie)
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
blackpanterro spune:
KAT, Happy Thanksgiving!!
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
be_one spune:
Sabina, eram cu Ioan in brate si cu Dimitrie alaturi si ma uitam la matzul tau. Si zic: vreau si eu un matz! La care Dimitrie: ai doi, ce-ti mai trebuie unul? ![]()
(asta pt ca eu le mai spun cateodata "matz mic") 
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
alynta27 spune:
Oana multumesc!
Mari preotul tau "greseste"! Femeile ce alapteaza, bolnavii, gravidele si batranii sunt "iertati" de post! Fiecare in parte isi duce crucea sa, care "suplineste" postul!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Adelina ce ne aduce Mosul?! Eu zic ca macar un pupic dulce de la el sa capatam ca tare-i scump!
Oana am admirat baietii! Dar vad ca lucreaza la 2 jucarii!
Sabu e adorabil cu tepii lui naturali! Ce mic e fata de caine! E topit tati, de mami nu mai zic! Sa va traiasca!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
maitreyi spune:
fetili care era profilul de facebook comun?
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi fetili care era profilul de facebook comun? ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
avem si asa ceva?
alynta, multa putere.tie si mai ales sotului

Ana_Perianu spune:
zozela cand mergi la BE ? tare mi-ar placea sa ne vedem !
alynta - imi pare tare rau, va doresc putere si credinta ...