Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna ziua si de la noi!
m-am uitat un pic la poze...superbe..ce dolofani mi se par toti copilasii! si mamicile foarte mandre
Am pus si eu cateva poze in album.
Am vazut ca unele dintre voi aveti botez in decembrie. Se fac botezuri si in post? intreb ca noi n-am fixat nici o data inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Buna ziua si de la noi!
m-am uitat un pic la poze...superbe..ce dolofani mi se par toti copilasii! si mamicile foarte mandre
Am pus si eu cateva poze in album.
Am vazut ca unele dintre voi aveti botez in decembrie. Se fac botezuri si in post? intreb ca noi n-am fixat nici o data inca.

Ramona, mama lui Andrei Cristian (26.01.2007) si Adrian Gabriel (06.10.2010)

botez se poate face oricand. cumatrie nu se face insa in post

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am pus poze noi la albumul de la semnatura (luna a 3-a)

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

si ce inseamna "cumatrie"???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

si ce inseamna "cumatrie"???

Ramona, mama lui Andrei Cristian (26.01.2007) si Adrian Gabriel (06.10.2010)

cumatrie inseamna petrecerea de botez, adica de dupa botez mai bine spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

fetele care au raspuns referitor la protectis.

Dupa ce a tras niste parturi si a facut kk, s-a mai linistit. Nu stiu ce sa zic... astea au fost colici? ca plangea si nu stiam sa o linistesc. Aseara am mancat niste carne de pui cu sos de rosii si busuioc si ma gandesc ca au facut fermentatie...

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Maytrei, s-o fi gandit ca daca tot face rar, macar sa nu mai faca deloc !
Nu stiu ce sa zic, morcov mi-a zis, morcov am zis si eu mai departe!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

fetelor cu copii mai mari, mai tineti minte cand e definitiva culoarea ochilor la bebelusi? la andrei sunt acum verde inchis

mari_mariuk - pupam falcute dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Rferitor la Protectis, eu i-am dat lui Radu in 2 randuri, cate o sticluta dar nu am vazut nici un fel de schimbare...bine ca nici nu prea a avut el colici asa de speriat.

In ceea ce priveste sucul, la DAvid m-a invatat un medic pediatru batrana sa incep sa-i dau de la 6 saptamani cate o lingurita timp de 10 zile, apoi 2 lingurite 10 zile si tot asa...si nu am avut probleme. Acum, sincera sa fiu nu mai am rabdarea necesara sa fac asa si o sa incep mai tarzior cu cantitati mai maricele.

Sucul de morcov nu stiu sa constipe. Stiu ca in caz de diaree e recomandata supa de morcovi.

Definitivarea culorii ochilor...la David pe la 6 luni stiu ca erau albastri si nu i s-au mai inchis. In schimb, cand s-a mai marit i s-au facut verzi-albastri, in functie de lumina, starea de spirit...Oricum daca s-au nuantat intr-o culoare deschisa nu se mai inchid.

Am mai pus cateva poze in album. Ne-a luat nashica un costum e Mos si l-am probat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Referitor la sucul de morcov---- el nu constipa , constipa doar morcovul fiert , eu asa stiu de la bebe 1 si e prea devreme cu sucurile, da-i baby drink ceisor ca are musetel. Si Catalina facea la 2 zile , dar din cauza ca manca lapte praf. Acum Mihai papa mai mult san si face des , deci nu dispera se va regla .

Mergi la inceput