Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)
Raspunsuri - Pagina 10
maitreyi spune:
la multe lunite vesele Petru, Antonia si Maria!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui belle_sara
de ce sa-l decalotez?eu am avut fetita si nu prea ma pricep la treaba asta cu baietii cu igiena genitala.e necesar ? mamica de sara si george |
nu e necesar. speli cu apa si sapun normal si se va decalota singur cu varsta. in ro e moda asta in special

puiutza nu apare la toata lumea. in principiu se intampla si daca pilulele nu se potrivesc organismului respectiv.
va multumim muuuult pt comentarii si aprecieri

-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
eveline spune:
BEBECRIS - am vazut pozici de la botez sunteti niste frumosi, si se vede ca David a fost vedeta acolo![]()
ANUTZA - felicitari pentru fetita mare fara colici, sa dea Dumnezeu nici sa nu revina.
Am mai pus si eu pozici in album, sa-mi spuneti daca vi se pare ca seamana cu sora-sa, mie nu mi se prea pare.
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
office spune:
Buna fetelor!
Am vazut poze frumoase! 
Noi am fost la controlul de 3 luni (desi mai avem 2 zile). Suntem bine : 6.200 kg si 61 cm.
Pity, tu oare spuneai ca ai fost la clinica Recover?Cum ti s-a parut? si noi vom merge pentru un masaj la piciorus! ne dam intalnire!?
Meme de Maiu si Lulia
bebecris26 spune:
Va multumesc frumos fetelor pt comentarii.fiecare familie e foarte frumoasa in momentul in care e intregita de un copil ![]()
Cristina, mami de bebita David
office spune:
Apropos de probleme cu burtica si diversificare: noua ne-a recomandat pediatra suc de morcov. Mie mi se pare cam devreme! El saracutu' colici nu a avut dar pur si simplu nu face caca. Cred ca ar sta si o saptamana daca l-as lasa...Si nu e suparat! :))
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
De la Iulia citire: mami noua de ce ne cresc dintii?ca sa ne mancam intre noi?

Meme de Maiu si Lulia
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Apropos de probleme cu burtica si diversificare: noua ne-a recomandat pediatra suc de morcov. Mie mi se pare cam devreme! El saracutu' colici nu a avut dar pur si simplu nu face caca. Cred ca ar sta si o saptamana daca l-as lasa...Si nu e suparat! :)) Meme de Maiu si Lulia |
morcovul strange la burta

-----
O poveste cu Minuni - o
Slava Tie, Doamne!
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office De la Iulia citire: mami noua de ce ne cresc dintii?ca sa ne mancam intre noi? ![]() ![]() ![]() Meme de Maiu si Lulia |
Totala!
mamica de
maitreyi spune:
eveline sa stii ca seamana f bine
au acelasi nas si forma ochilor la fel. nu imi dau seama la gura 
-----
O poveste cu Minuni - o

Slava Tie, Doamne!
eveline spune:
MAI3 merci! Mie nu mi se pare ca seamana deloc, poate din cauza ca ea are gene si sprancene negre si el blonde. Si stii cum e, cand ii vezi in fiecare zi...aveam nevoie de o parere din afara
mamica de

PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
george