Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI NECTARICA!! LA MULTI ANI LUANA MARIA!! SA FITI SANATOSI SI IUBITI PUI DRAGI!!
noi suntem la faza de invatat puiul sa adoarma singurel, nu plimbat in brate
mai merge cu carutul dupa amiaza, daca nu iesim afara 
seara ne iese mai des, in timpul zilei inca ma chinui 
fete din Bucuresti, pe vremea asta scoateti puii afara? eu ieri nu l-am scos 

am comandat ieri de pe bebeshopp multe body-uri si salopetele de la mc si next . mai trebuie sa iau pantalonasi si am rezolvat imbracamintea de casa pentru urmatoarea perioada. inca 2 cosmonauti si 2 rompere de alea grosute si cam atat. mai subtirel acum. aaa, si inca multe babetele
m-am gandit ca trebe sa am multe haine de casa, cum incepem diversificarea, cred ca va fi nebunie mare si ne vom schimba des ![]()
fug la miorlaila ca ma striga, ca s-a saturat sa se joace singurel.
cris, rodi, adriana, oana
sa va odihniti 
si eu as vrea sa dooorrmmm...aseara andrei a mancat pe la 7 niste lp, nu mult, apoi pe la 9 putin la san (putin ca nu a mai vrut, urla 
) si 130 LP, dar apoi cand sa ma culc, pe la 11 a mai papat la san, apoi iar la 2 , apoi la 4 , apoi s-a trezit dimineata la 7 jumate. nu stiu ce l-a apucat 
acum ceva vreme se trezea la 3 sa pape si apoi la 6 si manca la 8 jumate...
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
Victo spune:
aaa..rodi, nu sunt deloc harnica, dar nu pot manca numa pita cu gem..iar mizeria ma streseaza..asa ca..ori fac eu, ori platesc..:)
dc ar fi dupa mine, si as avea cu cine, as sta numa in cafenele si as fi tot pe coclauri..insa de sotu meu tre sa trag..ieri chiar ma enervasem, ca dim. nu iesisem cu copiii ca era ceata. eu asm iesit pe la 2 cu bb...in to ce stefan dormea..
iar la 5 cd stefan se trezise, bb inca dormea, asa ca i-am zis lui sa il ia pe stefan la o plimbare..el mai ca dadea din colt in colt..pana la urma a plecat, dar la insistentele mele, deja eram nervoasa..asta dupa ce sambata a fost tatic model, s-a jucat cu ei, am iesit la aer, ne-a preg micul dejun, i-a fcaut baie lui stefan.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
ce planuri marete aveam pentru azi!! si mi le-a stricat pisoiul!! am auzit-o pe Isa strigand si-am fugit sa vad daca nu si-a tras plapuma pe ea ca o lasasem in patul mare, cand colo ea striga la pisoi, care dormea cu capul pe un piciorus de-al ei...
si-acum ce face golanul: pandeste secundarul de la ceasul de perete, cred ca o sa-l iau jos ca mi-l sparge pana la urma... in timp ce Isa povesteste singura in camera si face bulbuci... nu cred ca mai doarme, asa ca s-a stricat programul, dar sa vedem cat sta cuminte singurica, apoi o mai mut la ea in patut la jucarii o vreme, macar sa-mi matur casa si sa spal vasele, ca apoi pot pune si mancarea la foc...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc neata La multe lunite! Nectarie si Luana Maria sunt rupta de oboseala. A mea fata s-a dereglat complet. Cere mancare de 2 ori pe noapte, dupa ce timp de 2 luni a papat o singura masa, in rest plans, nervi. Am reusit sa dorm si eu 2 ore legate. Si ma bucuram ca nu e patutul suficient de mare ca sa nu se intoarca pe burta.La nu moment dat urla de rasunau peretii; cand am ajuns la patut sa mor de inima: era intoarsa pe burta, dar chinuit rau, o manuta sub ea, a doua data peste cap prinsa de protectia de patut. Intrebarea e: cum sa fac sa nu mai poata sa se intoarca? Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori ![]() |
Pb asta o am si eu. Si i-am pus perinita, patura in stanga lui. Degeaba ca o impinge . Daca gasesti tu o alta solutie sa mi-o zici si mie. Prima data cand s-a intors am fost incantata. A 2a oara iar m-am bucurat, dar deja cand am vazut ca nu mai sta pe spate si se intoarce tot mereu si apoi miauna cand vrea inapoi e enervant. De intors inapoi pe spate nu se mai intoarce decat f ff rar...

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 4
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 asa..si ca sa va incurajez acum...ca viata e frumoasa totusi... Filip il soarbe din priviri, cand ii aude glasul se intoarce 360 grade numai sa-l vada...si simt eu ca se vor intelege foarte bine, inca de pe acum Eric il iubeste si isi manifesta afectiunea asa cum stie el mai bine...asa ca peste vreo 2 ani, cand ei doi se vor juca impreuna, o sa stau si io linsitita si o sa ma plcitisesc...ce vise am...anyway, ce pot sa spun e ca sunt f fericita ca-i am... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Sa-ti traiasca comorile mami implinita si fericita!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
baby78 spune:
| citat din mesajul lui ooana cu copil alaptat la san care sa doarma toata noaptea nu cred ![]() cu lapte praf in schimb se poate! Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
La noi se poate...Asa a fost de la inceput...In prima luna avea o trezire la ora 4 si apoi somn pana la 7.30-8.30...Iar dupa luna 2 somn de la 23.30 pana la 7.30-8...
Acum ..de cand a facut 3 luni doarme de la 23.30 pana la 7.30 apoi somn pana la 10.30-11
Daca as avea siguranta ca asa va fi si al 2-lea il fac imediat...
La noi insa niciodata nu l-am culcat inainte de 23-23.30 caci daca il culc la ora 22 se trezeste la 2 si apoi din 2 in 2 ore.(am probat de 2 ori chestia asta si sincer nu ma tin nervii sa am treziri din 2 in 2 ore...) Asa ca la noi baita e la 22-22.30 si apoi masaj si papa pana la 23.23.30....si somn toata noaptea
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
eladea2005 spune:
tina iubita, mersi de urare...sa dea DD sa ne traiasca cu totii si sa fie sanatosi si fericiti...
adriana, vezi ca gasesti tipul asta de suport:
http://www.bebelusultau. ro/detalii.php?cod=SF76
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
| citat din mesajul lui baby78 La noi se poate...Asa a fost de la inceput...In prima luna avea o trezire la ora 4 si apoi somn pana la 7.30-8.30...Iar dupa luna 2 somn de la 23.30 pana la 7.30-8... Acum ..de cand a facut 3 luni doarme de la 23.30 pana la 7.30 apoi somn pana la 10.30-11 Daca as avea siguranta ca asa va fi si al 2-lea il fac imediat... La noi insa niciodata nu l-am culcat inainte de 23-23.30 caci daca il culc la ora 22 se trezeste la 2 si apoi din 2 in 2 ore.(am probat de 2 ori chestia asta si sincer nu ma tin nervii sa am treziri din 2 in 2 ore...) Asa ca la noi baita e la 22-22.30 si apoi masaj si papa pana la 23.23.30....si somn toata noaptea |
cu mici diferente, asa e si programul nostru de la 3 luni incoace. o culcam si eu la 23 ca altfel mi se trezea des noaptea, din cauza ca era prea obosita la ora de culcare, acum am trecut la ora de iarna, deci o culc la 10

_
baby78 spune:
| citat din mesajul lui pufescu neata fetelor :). Am dormit 7 ore :D cu 2 treziri foarte scurte pt suzi....ma simt alt om.Raportez ca raducu de cand a facut 3 luni nu mai mananca noapte,ultima masa la 22-22.30 si dimineata la 6-7(nu i-am impus programul fix fix pe care mi l-a zis pediatra).Ca sa manance bine seara la masa de la 18 nu ii dau mai mult de 180,il plimb,suzi,povesti ca sa ii fie foame seara. crispro,daca se trezeste des dar mananca putin s-ar putea sa nu ii fie de fapt foame(dar daca ii dai el nu refuza :D ).Asa facea si al meu,dar doctorita mi-a explicat ca daca vreau sa imi usurez viata si vreau sa am energie sa ma bucur de bebe sa nu ii mai dau noaptea papa ci suzi(a zis ca si cu ceai se invata si se trezeste pt el).ea a zis ca in max 3 nopti se invata,la noi a mers din prima.ideal ar fi ca prima noapte sa dea tati suzeta,ca noi mirosim a lapte si le trezim poftele :)). noi am inceput intr-o miercuri,i-am dat eu suzi de n'spe mii de ori,a fost horor.Dar a doua noapte a mai cerut suzi de 3 ori si de atunci nu a mai mancat noaptea.in weekend presteaza tati la suzeta sa recuperez si eu somnic. bumble,ziceai de pisici.Eu am motan,si cu toata bunavointa mea nu aspiram mai des de o data pe saptamana si nu curatam non stop...i-am dat vitamine dar tot mai zboara floci :). iarna e mai bine ca le cade mai putin parul,la primavara o sa fie distractiv.copii nu pot trage pe nas parul de pisici(nici noi),asta e folclor.presupunand ca il inghit il cacalesc.problemele apar fie in caz de alergie,fie in caz ca pisica are paraziti(dintre care tenie echinococ e cea mai periculoasa,inghiti oole si se fac chisturi in tesuturile moi gen ficat,creier,plamani...de aici mitul cu inghititul parului).Daca matzele soacrei sunt deparazitate si nu sunt violente si teritoriale(siamezele cam au pitici pe creier) eu as zice ca nu-i o problema sa duci copilul acolo.Acum tu sti cat e de curat. mami de Raducu, 10 august 2010 |
Si noi avem motan si nu e nici o problema..doar ca de cand a venit bebe acasa nu mai are acces in camera ..in rest el este seful..
Iar cand aducem bebele in sufragerie si il punem in leagan e ok caci motanul nu se apropie de copil.
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
| citat din mesajul lui baby78 Si noi avem motan si nu e nici o problema..doar ca de cand a venit bebe acasa nu mai are acces in camera ..in rest el este seful.. Iar cand aducem bebele in sufragerie si il punem in leagan e ok caci motanul nu se apropie de copil. |
nici la noi nu se apropie cand suntem noi prin preajma, acuma nu-i mai ia nici jucariile, intr-adevar, dar si cand doarme se baga sun fisher, sa fie mai aproape. iar cand nu-s pe faza, se mai pune langa ea sa doarma, si toarceeee... inca e puiut, merge mai greu educatia...
si cand maraie/plange isa, el ar fugi primul sa vada ce-i baiul
_

A mea fata s-a dereglat complet. Cere mancare de 2 ori pe noapte, dupa ce timp de 2 luni a papat o singura masa, in rest plans, nervi. Am reusit sa dorm si eu 2 ore legate. Si ma bucuram ca nu e patutul suficient de mare ca sa nu se intoarca pe burta.
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Filip il soarbe din priviri, cand ii aude glasul se intoarce 360 grade numai sa-l vada...si simt eu ca se vor intelege foarte bine, inca de pe acum Eric il iubeste si isi manifesta afectiunea asa cum stie el mai bine...asa ca peste vreo 2 ani, cand ei doi se vor juca impreuna, o sa stau si io linsitita si o sa ma plcitisesc...ce vise am...