Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
Victo spune:
adriana, paula..pai nu aveti ce face..decat sa dati timpul inapoi..:)
pai noi ce va tot zicem acum, ca de-acu vine greul..imediat nu ii mai putem lasa in patul mare, ca se misca peste tot, putem pune nspe perne..dc ii lasi in tarc urla, ca ei vor sa cutreiere..asa ca vor misuna pe jos de numa numa..asa ca dc nu aveti covoare, sa vedeti voi ce va cumparati, ca de, e frig copilului sa stea cu burta pe parchet.
etc etc etc
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
La noi se poate...Asa a fost de la inceput...In prima luna avea o trezire la ora 4 si apoi somn pana la 7.30-8.30...Iar dupa luna 2 somn de la 23.30 pana la 7.30-8... Acum ..de cand a facut 3 luni doarme de la 23.30 pana la 7.30 apoi somn pana la 10.30-11 Daca as avea siguranta ca asa va fi si al 2-lea il fac imediat... La noi insa niciodata nu l-am culcat inainte de 23-23.30 caci daca il culc la ora 22 se trezeste la 2 si apoi din 2 in 2 ore.(am probat de 2 ori chestia asta si sincer nu ma tin nervii sa am treziri din 2 in 2 ore...) Asa ca la noi baita e la 22-22.30 si apoi masaj si papa pana la 23.23.30....si somn toata noaptea Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
pai vezi avea trezirea la ora 4 nu dormea toata noaptea
Victo ma si imaginez pe mine la etapa urmatoare cand o sa umblu in patru labe dupa asta mic

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Eu l-am pus pe Raul in suport din acela de care a spus Eladea, dar dupa 2 minute au inceput urletele. Cred ca e bun daca bb e mic tare, dar cand creste nu mai sta in el.
Stiti ce vreau sa va intreb? Borcanelele cu mancare din comert se pot incalzi? Ca eu le tin la frigider si cum ii dau doar cate o lingurita, 2, nu pot sa le arunc dupa ce mananca o data, si nu stiu cum sa fac...ca, nu pot sa i le dau atat de reci...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
dar sa va zic ca ziua nu doarme decat 30-40 min pana la amiaza si tot asa la plimbare..restul ne jucam pana ameteste mami si am vrut sa vad cat mananca seara de curiozitate mai fetelor ce ma fac ca nu vrea bibe cu LM...e culmea culmilor ![]() am incercat cu lingurita si tot asa ![]() pana la urma l-am pus la san si a mancat apoi a adormit...da ce ne facem mai incolo? Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
nici al meu nu vrea bibe de nici o culoare...scuipa si prefera sa urle si sa stea flamand...am incercat intr-o zi tot asa de curiozitate. oricum il las pe LM pana la 6 luni...apoi diversificarea si apoi vedem ce va mai fi. Nectarie se trezeste noaptea ptr papa o data sau de doua ori. Seara adoarme la ora 20 punct. Mie imi convine asa ca am si eu seara cateva ore libere sa ma ocup de copilul mare. Se culca la ora 20 si se trezeste la 3 sau la 5. Depinde. Daca de exemplu facem galagie prin casa la 12 noaptea si deschidem usile se trezeste si daca sunt treaza ii dau sa pape. Am incercat de cateva ori sa il trezesc inainte sa adorm eu la ora 23 sau 24 adica si sa ii dau sa pape. Merge...papa si apoi se trezeste dimineata la 6. Insa nu ma indur sa il trezesc prefer sa il las la cerere. Se trezeste papa repede repede apoi il las in patut si plec. Clar adoarme. Dimineata daca se trezeste la 6 de exemplu e cam nasol ca nu mai vrea sa adoarma si tot foieste in pat cu noi. La trezeirea de la 4 adoarme. Eu ca si eladea am invatat sa ma bucur de fiecare clipa. Apoi toate trec si raman cu nostalgia. Si eu ma plang mereu ca is obosita ca nu dorm suficient etc.....e...da'si cand am timp liber stau pe net, forum, citesc. Copii dorm si eu umblu prin casa...asta inseamna ca de fapt nu sunt nu?

Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Larisa, hehe... deci asa e cu primul... sa stiu... pe la vreo 3 anisori sa inteleg ca am toate sansele sa dea asta micu din picioare si sa faca nazuri la culcare si atunci... Mycya, La multi ani, draguta! Sa ai o zi frumoasa, sa fii sanatoasa si fericita! Bumblebee, pai nici la tine nu e foarte bine... ca un somn de la 11 la 5-6 nu e chiar boierie... io as vrea sa doarma al meu de la 9 la 9... este cand doarme si al meu de la 9 la 3-4 legat (deci tot ar fi vreo 6-7 ore legate), dar apoi foiala la greu pana dimi.... nu pot sa il culc mai tarziu, la 11, ca imi pica ochii in gura... io tot visez la un program ca Matei al Oanei.. Azi am fost in oras- m-am intalnit cu o cunostinta, are copil de 6 ani - cica dormea toata noaptea inca de la inceput... ![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
ha ha de la 9 la 9

Alexia a avut o perioada pe la 2 ani cred cand se trezea dimineata la 6 fara nici o sansa sa mai adoarma inapoi si vroia nici mai mult nici mai putin decat joaca. Evident ma trezea bagndu-mi degetele in ochi...deci eram cheauna...toata ziua. Incercam sa mai atipesc si ma trezeam cu cate un degetel in ochi...
si acum se trezeste sambata pe la 7:30 si striga "hai trezire, e ziua afara". si insista nu se lasa...

Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
crispro spune:
Eladea,
pt site.
Am vb cu Alina2005, m-a rugat sa va transmit multumiri pt urarile de ziua ei, nu a mai reusit sa intre pe forum. Imi zicea de Aida ca papa bine cereale, plus o masa de mar/morcov/supica - si se vede la cantar... Foarte bine!!! Si azi pleaca de la Slobo City la Buc, la un pic de shopping. ![]()
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Stati asa, ca nu m-am exprimat bine... vreau de la 9 la 9 cu 2 treziri!!! nu fara treziri... ca acum e de la 9 la 7-8 cu n-spe mii de treziri...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
curatenia e gata, mancarica e pe foc, pisoiul doarme, pisicuta mica
cred ca face kk dupa cum sta de concentrata, asa ca acuma am si eu timp de cafea, multumim eladea,
. mai devreme am avut parte de putin circ, am pus-o la san si nu vroia decat in joaca, se mai uita pe pereti, iar tragea cu foc, iar mai cauta ceva in tavan... a fost musai sa ma intind in pat cu ea, ca acolo stie ea ca numai asta facem culcate - papam. si asa a durat masa 10 minute, ori e satula acuma ori nu prea-i era foame... vedem daca tine pana la 4-5... acuma-mi dau seama ca orele meselor la noi sunt +/- juma de ora la 5, 9, 13, 5 si 9 seara!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Vai de mine, mai fetelor, ii param pe astia mici![]()
Aseara de la ora 22:30 am reusit sa il culc pe gansac la 00:00
, de 2 ori l-am pus in pat si a urlat. Ioiiii, asa de tare ma enerveaza cand face ochii cat cepele si incepe urletul, pot sa plec de langa el, ca nu mai adoarme, cred ca numai daca l-as lasa sa urle si sa adoarma de oboseala de atata urlet, dar nu vreau asa... La 6 m-am trezit, de la 8:30 la 9 am tinut-o intr-un urlet, simt ca ma paraseste si ultimul neuron de la atata plans.
Oana, Matei mai doarme pe burtica? Pe noi ne incurca rau si pusul pe burtica, ca trebuie sucit,
. Nu visez sa dorm asa ca turcu', dar mi-as dori macar mai muta liniste inainte de nanita.
La bb nr 2 ma bag, acu' sa vedem si uterul cum isi revine, cum o fi cu serviciul, cum m-oi intelege cu turcaletele mic![]()
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
paula_m spune:
Fetele cu cezariana, voua dupa cat timp v-a zis dr ca va puteti baga la al 2-lea bb(sau al 3lea- dupa caz)?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Tudor 05.08.2010