Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

dragi mamici am observat ca majoritatea aveti probleme cu programul de somn. Nu pot sa impartasesc cu voi aceasta problema deoarece fata mea doarme de la 8-9 pana la 6.30-7.Este adevarat ca eu nu o mai alaptez cu toate ca mi-as fi dorit sa pot face acest lucru mai mult timp Sa stiti ca imi este dor sa o mai pot tine la piept si sa o vad cum mananca tzatzica cu pofta dar asta e.VA INVIDIEZ DIN ACEST PUNCT DE VEDERE

Vreau sa va povestesc cum a fost primele luni ca sa vedeti ce fata cuminte am (nu ca ma-s lauda)

la ora 7 30 faceam baita apoi manca si adormea la piept .dormea pana pe la 12,1 noaptea.o tineam cu mine in pat si o simteam cand se foia si apoi ii bagam tzitzi si adormea din nou pana pe la 4-4.30 , apoi o lua iar somnul si adormea Si cand am trecut pe LP tot asa facea.Se scula odata pe la miezul noptii si apoi spre dimineata.Asa s-a ntamplat pana pe la 3 luni si un pic. apoi intro seara i-am inlocuit laptele cu ceai(am uitat sa va spun ca dupa ce am trecut pe LP ii dadeam si ceai de colici).S-a strambat ea putin si a marait dar a luat-o somnul iar.vreo 3 zile am procedat asa si a inceput fata mea sa nu se mai scoale pana dimineata.

totusi fata mea nu prea doarme ziua... daca doarme o jum de ora dupa fiecare masa e mult
sa nu ma injurati ca vam povestit dar am vrut sa vedeti ca se poate.
si sa sperati la mai bine.Daca nu mai vreti sa vorbiti cu mine o sa va inteleg gata nu va mai stresez si va doresc multe noapti linistite si pline de somn. pe toata lumea

mamica de dulce TEODORA CRISTINA(1 IULIE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara in nocturna - ca de obicei -

La multi ani Alina si Mya!!!
La multe lunite si pt Paul!

georgia, ce faine poze! Ce-mi place caciulita!

Ca vorbeati de bb2: of, daca o sa creasca Rebe destul incat sa imi reintru in confortul zilnic, clar nu o mai iau de la capat. In plus timpul trece si din pacate nu intineresc. Nu as vrea sa fiu baba zbarcita la mojoratul copiilor mei. In plus noi ne-am cam chinuit sa o concepem pe Rebeca (putini medici ne dadeau sanse de reusita). Stiu ca sunt putin inconstienta, dar eu nu mai astept sa treaca anii, asa ca astept sa vina uratii, apoi 2 cicluri complete, si bag muca pentru bb2. Ma rog, nu o sa muncesc special, doar ca nu ne vom proteja. Cand o fi, o fi.

Va .

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani Paul Christian!!! sa fi sanatos si cumintel!

Adriana - asta da curaj!

Si noi vrem bebe 2 - tot fetita daca se poate dar as vrea sa fie macar 2 anii intre ele.

In seara asta sotul mi-a atras atentia ca puiuta e foarte agitata cand nu mai sunt langa ea. Cred ca ma dusesem la baie - ei se iubiceau pe paturica de activitati (care e paturica de joaca a familiei defapt - fara noi nu sta prea mult nici ea). Isi rotea capul in toate partile ca sa ma gaseasca. Cand m-a vazut zambea toata (noi nu prea radem). Ca si la Mycya - tati e foarte distractiv dar nu il tine mult. E bine si asa ca apuc sa ma duc la baie.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

La multi ani Alina si Myca!!!

La multe lunite Paul!Bytzi pupici

Mie nu imi merge netul prea bine..fetele saru mana , ati fost tare dragute cu mine si cu tehnologia Avent care ma depasise

Mergi la inceput

Carmen e mai faci doamna? Cam rarut pe aici..Leti cum mai e? Va pupicesc!

Mergi la inceput

aaaaa> sheri ce bine imi pare ca ai scris.sa-ti traiasca gagicile, sunt mai mari decat Sebi al meu, cresc foarte bine!

Apropos de Humana AR stiu si eu cat de scump e. Astazi am fost la Sala Dales si era si reprezentata Humana si AR era 38 Ron..saptamana viitopare e la Sala Polivalenta. Poate nu ar fi rau sa iei ceva mai mult.Aveau preturi foarte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Am pus si eu 5 pozici noi, dintre care una cu dintisorii in prim-plan.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Prima data vreau sa micii sarbatoriti de azi, sa le urez sanatate si crestere usoara!
Frumuselul si cumintelul Nectarie, de larissa_79
Frumoasa Luana-Maria , de angharad

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vazut pe Rebe, Andra, Eva, Medeea, niste frumoase

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata, fetele!

La noi , ca de obicei... treziri peste treziri... nu mai stiam ce sa ii fac, numai cu sanul se linistea... desi peste zi nu ii place sanul, mai mult de 80-100 nu trage din el.. dar noaptea numai ala e bun... iar agitatie, dat din picioare, tras parturi... nu stiu ce sa zic... ieri am avut sesiunea de plans, ca era sa treaca saptamana si sa nu plang...

Mericica, o sa incerc si eu varianta cu ceaiul- oricum vroiam sa ii dau pt colici, si poate chiar ii e sete de la LP... Nu stiu... Ma enerveaza ca la 3 noaptea ii dau papa, dar e puturos din cale afara, adoarme rapid, dupa ce mananca tare putin, si nu il pot trezi... dar peste o ora vrea iar... si peste o ora iar... si apoi treziri din 10 in 10 min, si apoi iar la o juma de ora... si tot asa... distractive noptile...

Rodi, noroc ca al meu nu comenteaza daca nu il scot afara... lasa ca la tine e mai usor, chiar daca nu iesi afara si e maraita peste zi, gasesti cine sa o mai ia...ba sotul, ba un pic Maria, ba poate mai vin musafiri sa o distreze... io noaptea is solo de serviciu, vorba Otiliei. Sotu zice ca sta si el, dar are un somn adanc de is convinsa ca nu ar auzi copilul , chiar daca ii pun in aceeasi camera. Pai cand era mic copilul si se trezea noaptea urland, io primul lucru ii schimbam scutecul si apoi il puneam la papa... nju stiu de ce faceam asa... si urla copilul pana il schimbam, ca era rupt de foame... si statea cu noi in camera, si al meu sot nu auzea nimic... ca venea mama (cand statea la noi) din cealalata camera sa vada de ce urla asa copilul...

Mycya, bine ca iti mai doarme Ziua un pic... al meu nu stie mai mult de o juma de ora legata...

La multi ani Nectarie si Luana!!! Sa cresteti mari si sanatosi, puiuti frumosi!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput