Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, ce frumos povestesti tu de copilasii tai... se vede ca esti fericita... desi e mai greu pt voi, mamicile cu mai multi copii, sunteti mult mai relaxate, si va bucurati mai mult de clipele astea... io is stresul de pe lume...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, ce te invidiez pentru programul de somn... vreau si eu...

Poze

si stii ca sunt vesnic obosita si ma plang ca nu am dormit destul
eu si inainte daca nu dormeam 8 ore nu aveai ce discuta cu mine

...dar de fiecare data ma gandesc la tine ca esti super-mami...lasa Cris ca imediat vine diversificarea si eu trag sperante ca va fi mai bine!

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya
Oana wowww da iti doarme printu nu gluma al tau isi incarca bateriile si zi si noapte pt cand va fi mare nu ca a mea numa ziua

mai fetele io cu noptile pierdute, urlete si ce mai experimentam tot imi fac planuri pt urmatorul bebe, care sper sa fie tot fetita, cuminte ca al Larisei si care sa doarma mult noaptea ca al Oanei , mama ce visuri am

Mami de Andra Maria 02.08.2010

dar sa va zic ca ziua nu doarme decat 30-40 min pana la amiaza si tot asa la plimbare..restul ne jucam pana ameteste mami

si am vrut sa vad cat mananca seara de curiozitate mai fetelor ce ma fac ca nu vrea bibe cu LM...e culmea culmilor ieri seara m-am chinuit vreo 20 de min si mai bine ramanea nemancat ca scuipa tetina afara din gura
am incercat cu lingurita si tot asa
pana la urma l-am pus la san si a mancat apoi a adormit...da ce ne facem mai incolo?

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
Bumblebee, pai nici la tine nu e foarte bine... ca un somn de la 11 la 5-6 nu e chiar boierie... io as vrea sa doarma al meu de la 9 la 9... este cand doarme si al meu de la 9 la 3-4 legat (deci tot ar fi vreo 6-7 ore legate), dar apoi foiala la greu pana dimi.... nu pot sa il culc mai tarziu, la 11, ca imi pica ochii in gura... io tot visez la un program ca Matei al Oanei.. Ca poate daca l-a culca la 11 as prinde cateva (nu multe ) nopti pana la 5 cu somn intreg...

Poze

in seara asta am facut un experiment...la 18:30 mancare...la 19 baie si...la ora 20 l-am pus in patut si a adormit singur
si eu care il adormeam in brate in fiecare seara
poate a fost o coincidenta, asa ca nu ma bucur inca foarte tare

ieri am avut urmatorul program somn de la ora 20 la 10,30 dimineata cu mancare la orele 23 si 4,30

cu copil alaptat la san care sa doarma toata noaptea nu cred
cu lapte praf in schimb se poate!

Noi 2

a mea a inceput sa doarma toata noaptea de la 3 luni, cred ca imediat dupa botez, si pe vremea aia era alaptata exclusiv

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

bravo!!!! ....asta visez eu

Cris zicea ca i-a zis cineva ca de la inceput ii dormea toata noaptea...ori la 1 saptamana n-as prea crede

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:

Citat:
Bumblebee, pai nici la tine nu e foarte bine... ca un somn de la 11 la 5-6 nu e chiar boierie... io as vrea sa doarma al meu de la 9 la 9... este cand doarme si al meu de la 9 la 3-4 legat (deci tot ar fi vreo 6-7 ore legate), dar apoi foiala la greu pana dimi.... nu pot sa il culc mai tarziu, la 11, ca imi pica ochii in gura... io tot visez la un program ca Matei al Oanei.. Ca poate daca l-a culca la 11 as prinde cateva (nu multe ) nopti pana la 5 cu somn intreg...

Poze

in seara asta am facut un experiment...la 18:30 mancare...la 19 baie si...la ora 20 l-am pus in patut si a adormit singur
si eu care il adormeam in brate in fiecare seara
poate a fost o coincidenta, asa ca nu ma bucur inca foarte tare

ieri am avut urmatorul program somn de la ora 20 la 10,30 dimineata cu mancare la orele 23 si 4,30

cu copil alaptat la san care sa doarma toata noaptea nu cred
cu lapte praf in schimb se poate!

Noi 2

a mea a inceput sa doarma toata noaptea de la 3 luni, cred ca imediat dupa botez, si pe vremea aia era alaptata exclusiv

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

bravo!!!! ....asta visez eu

Cris zicea ca i-a zis cineva ca de la inceput ii dormea toata noaptea...ori la 1 saptamana n-as prea crede

Noi 2

nici eu nu cred asta...cred ca daor se lauda mamele alea... orice copil mic, ma refer la nou nascut se trezeste noaptea pt papa...altfel ar fi o pb, daca n-ar fi asa...ar trebui alimentat obligatoriu la varsta aia...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata .
O noua saptamana usoara si cu delfinasi cuminti si somnorosi.
Oana, se poate sa doarma toata noaptea la o sapt. Raul a dormit in a 2a noapte cand am venit acasa pana dimineata la 5 cred. Dar a doua zi mi-am pus ceasul sa suna sa-i dau manacare, si dupa aceea nu s-a mai intamplat minunea pana sapt trecuta.
Adriana, i-am luat si eu cereale de la Humana si ii plac. Dar inca nu ii dau mult, nu vreau sa inlocuiesc o masa, ii dau intre mese 4, 5 lingurite de cereale, si la fel si marut si morcovel. II dau cate un pic doar pt gusturi...A inceput sa manance cate 200 ml lapte la o masa si nu vreau sa-i stric obiceiul. Raul ma omoara cu noul lui obicei de a se rostogoli pe burta...Oare cand ii trece? tb sa fiu tot timpul langa el.
La multi ani pt Nectarie si Luana!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Eladea, ce frumos povestesti tu de copilasii tai... se vede ca esti fericita... desi e mai greu pt voi, mamicile cu mai multi copii, sunteti mult mai relaxate, si va bucurati mai mult de clipele astea... io is stresul de pe lume...

Poze

neata de la CLuj!

hai ca dau io cafeluta cu laptic...

Cris mami, e greu, toata lumea stie, dar cum ziceam e si frumos...sigur ca acum sunt mai relaxata, ar fi si culmea sa nu fie asa...dar la primul si eu eram stresata, panicata, plina de oboseala si lipsita de energie...deh, au trecut si vremurile alea...sa vezi ce repede va trece si la voi...acusica vom vorbi de gradi, scoala,gagici, insuratoare... eu zic sa incerci si tu putin sa te mai relaxezi, sa iei partea buna a lucrurilor, e pacat sa pierzi periaoda asta care, chiar daca e grea, e frumoasa...mai incolo o sa iti amintesti cu nostalgie de ea, o sa vezi...

si noi ne trezim noaptea pt papa, cu foielile de rigoare, nici nu mai stau sa socotesc de cate ori...dar nu-i bai...imi dau seama ca va trece periaoda asta si nu voi mai avea parte de ea...asa ca profit si ma bucur de orice clipa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Prima data vreau sa micii sarbatoriti de azi, sa le urez sanatate si crestere usoara!
Frumuselul si cumintelul Nectarie, de larissa_79
Frumoasa Luana-Maria , de angharad

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

si de la noi multi pupici

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

neata fetelor :). Am dormit 7 ore :D cu 2 treziri foarte scurte pt suzi....ma simt alt om.Raportez ca raducu de cand a facut 3 luni nu mai mananca noapte,ultima masa la 22-22.30 si dimineata la 6-7(nu i-am impus programul fix fix pe care mi l-a zis pediatra).Ca sa manance bine seara la masa de la 18 nu ii dau mai mult de 180,il plimb,suzi,povesti ca sa ii fie foame seara.
crispro,daca se trezeste des dar mananca putin s-ar putea sa nu ii fie de fapt foame(dar daca ii dai el nu refuza :D ).Asa facea si al meu,dar doctorita mi-a explicat ca daca vreau sa imi usurez viata si vreau sa am energie sa ma bucur de bebe sa nu ii mai dau noaptea papa ci suzi(a zis ca si cu ceai se invata si se trezeste pt el).ea a zis ca in max 3 nopti se invata,la noi a mers din prima.ideal ar fi ca prima noapte sa dea tati suzeta,ca noi mirosim a lapte si le trezim poftele :)). noi am inceput intr-o miercuri,i-am dat eu suzi de n'spe mii de ori,a fost horor.Dar a doua noapte a mai cerut suzi de 3 ori si de atunci nu a mai mancat noaptea.in weekend presteaza tati la suzeta sa recuperez si eu somnic.
bumble,ziceai de pisici.Eu am motan,si cu toata bunavointa mea nu aspiram mai des de o data pe saptamana si nu curatam non stop...i-am dat vitamine dar tot mai zboara floci :). iarna e mai bine ca le cade mai putin parul,la primavara o sa fie distractiv.copii nu pot trage pe nas parul de pisici(nici noi),asta e folclor.presupunand ca il inghit il cacalesc.problemele apar fie in caz de alergie,fie in caz ca pisica are paraziti(dintre care tenie echinococ e cea mai periculoasa,inghiti oole si se fac chisturi in tesuturile moi gen ficat,creier,plamani...de aici mitul cu inghititul parului).Daca matzele soacrei sunt deparazitate si nu sunt violente si teritoriale(siamezele cam au pitici pe creier) eu as zice ca nu-i o problema sa duci copilul acolo.Acum tu sti cat e de curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

O sa incerc varianta cu suzeta, cam pana pe la 4 dimineata (ca io il culc la 9, deci ar fi 7 ore), apoi il trezesc bine de tot, il las sa urle, si apoi papa - sa stiu ca mananca sanatos... iar la masa de la 4 jumate la amiaza (penultima) o sa ii dau si io mai putin, ca sa pape mai bine la ultima masa ( de la 8 juma seara). Sa vedem ce iese...

Poze

Mergi la inceput