Revista Mami impotriva alaptatului in public
Raspunsuri - Pagina 28
CriPOD spune:
Marina, asta esti tu si asa e la tine. Al meu e cel mai stresat cand il las cu altii. Daca e cu mine e cel mai linistit si incantat. Il doare-n 14 de orice altceva. Asa e al meu. Nu mare lucru pana nu incepi sa-mi spuna altcineva tu cum e de fapt...![]()
ladyJ, nu conteaza broderiile. Sunt praf in ochi. Pierzi din vedere esentialul, care e ca mama a alaptat, revista a ripostat si gata. Restul de ce conteaza mai mult decat ca barfa?
pepit
Fomalhauti spune:
Da' eu, o anonima, daca ma duceam la targ si imi plangea copilul, aveam voie sa alaptez? (Sa stiti ca eu la Baby Expo am alaptat)
Si daca ma dadea cineva afara, cum trebuia sa reactionez?
Si, daca as fi chemat televiziunea, trebuia sa ascund copilul?
ioanadara spune:
parca mai devreme spuneai undeva ca ti s-a reprosat o data alaptatul in public,Ai chemat televiziunea? Presupun ca nu pentru ca nu ai fi avut nimic de castigat si te-ai fi expus aiurea.
L-ai lasat in plata lui de marlan si te-ai vazut de copilul tau...
Nu , bineinteles ca daca ai fi chemat totusi televiziunea nu trebuia sa-ti ascunzi cpilul , doar cu el demonstrai ceea ce aveai de sustinut.
Ba mai mult de atat ai fi putut continua si a doua zi tot cu televiziunea dar variind putin.Copilul insa trebuie sa fie de fata, altfel protestul tau nu ma are sens.
CriPOD spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanadara Protestul "spontan" de a doua zi intra la "esentiale" sau la "barfa" oare? |
te pomenesti c-or fi avand s-alea ceva interese financiare, eh?
Pai alea erau esentialul in multiple exemplare, dar am un feeling ca deja stiai, numai ma testai.
pepit
nelia spune:
| citat din mesajul lui papusha_iris Apropo de faptul ca nu sunteti naive: imi permit, cu respect, sa va contrazic si sa o fac big time! Pentru ca da, cu riscurile de rigoare si stiind inca de la inceput ca nu acceptati pareri contrarii, nici macar daca sunt argumentate (doamne, incercati sa distrugeti argumentele care vi se aduc de fiecare data intr-un mod ilogic si strict emotional! si nu e vorba numai despre discutia de aici), cred ca sunteti naive. Pentru ca nu vedeti nici o clipa ce a vrut sa faca, de fapt, Ana Maita. Felul in care va foloseste pentru a-si promova interesele. Organizatia ei, in speta. Luate de valtoarea discutiilor cu samanta de scandal, ati uitat un amanunt, important, zic eu: doamna in cauza se afla la targ cu sotul ei. Deci, nu se pune nici o secunda problema ca nu avea cu cine sa lase materialele promotionale, pentru a-si alapta copilul. Ana Maita nu e o victima. Doar copilul ei este o victima in tot acest context si asta pentru ca mama lui s-a folosit de el pentru a imparti flyere - lucru pentru care orice expozant trebuie sa plateasca, daca asa decid organizatorii, de ce ar face ea opinie separata?! Si pentru ca nu a fost lasata, a decis ca e cazul sa atraga atentia asupra ei in alt fel, folosindu-se de copil. Josnic, daca ma intrebati. Ceva mai josnic chiar decat ceea ce au facut organizatorii, suficient de lipsiti, cel mai probabil, de experienta pentru a se lasa prinsi in capcane de felul acesta. Cert este ca Anei i-a iesit. Datorita voua, naivelor, datorita lor, lipsiti de experienta, ei i-a iesit ce a urmarit, adica exact ce zicea ca NU urmareste: scandal, tabloidizare, mediatizare. Nu imi dau seama cum de nu vedeti toate astea, decat ca va lasati atat de conduse de emotii, incat va umbriti propria ratiune. Si acum, pentru ca am indraznit sa imi exprim o opinie contrara, va astept cu nerabdare sa imi sariti in cap! Pana atunci, va urez numai bine, sa aveti copii sanatosi pe care sa ii cresteti intr-un mediu prietenos si fara judecati de valoare emise in necunostinta de cauza. |
N-am citit decit pina aici... poti sa sustii ceea ce ai scris cu dovezi? De partea cealalta exista o mamica, despre care nu stim nimic si nici despre relatia ei cu revista Mami si a revistei cu ea, dar care alapta copilul pe un scaun si a venit un 'domn' si a invitat-o sa nu o mai faca si pentru ca nu a ascultat, a chemat paza. Doi barbati sau trei care sa o forteze pe o mama sa scoata sinul indecent din gura copilului si sa-l bage la loc in sutien, mi se par prea multi de oriunde as privi. Daca era atit de ilegal, nu sint si alte forma de protest si sanctionare!?!
Dar sa zicem ca e asa cum spui tu si mamica respectiva a facut asta cu un scop precis si si-a mai folosit si copilul pentru asta. Ca sa nu mai fim naive, ne poti lamuri care sint interesele ei? Vinde ceva prin acele flyere? Revista mami se vinde pe bani, acolo erau sponsori si producatori, mamica cu titza ce vinde? Ca pe bune daca m-am prins. Ca promoveaza niste idei asta inteleg, dar din cite am citit, eu nu am inteles ca ar vinde ceva... si-a deschis casa de nasteri in stilul ei? Centru de alaptat, asociatie mama-bebelusi? Intreb cit se poate de serios...
Si chiar si asa, sa intre un reprezentant al revistei Mami pe un forum public, unde mamicile pot spune ce doresc ca de aia e public si e pentru mame ca sa discute despre copiii lor si despre experientele lor... si sa faca declaratii oficiale, care se contrazic din ce in ce mai mult, mie mi se pare asa... ca in lunca lui voda-Papura!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui mQQm ladyJ, nu conteaza broderiile. Sunt praf in ochi. Pierzi din vedere esentialul, care e ca mama a alaptat, revista a ripostat si gata. Restul de ce conteaza mai mult decat ca barfa? |
Pentru mine conteaza, mQQm.Si nu ca barfa ci ca informatie. Si consider ca ar trebui sa conteze pentru fiecare din noi, indiferent la ce anume ne referim.
Detaliile fac intregul, nu exista intreg fara detalii.
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
ladyJ spune:
Am o nedumerire, de ce va e asa draga placa asta cu ´´chem televiziunea´´?
Adica ne plangem ca la TV avem parte doar de circ, dar noi am fi insa dispuse sa ne punem la randul nostru poalele-n cap in fata natiunii.
WTF?? 
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
Sabina spune:
dar DE CE trebuie sa fim mereu suspicioase ca daca alpatam se intampla 1, 2,3?
aia e problema, copil expus sau nuk de undeva trebuie sa se inceapa.
si ultima infractoare daca era, nu avea nimeni voie sa o apostrofeze in timp ce alapteaza.
Si daca va intereseaza, in miezul Vienei, in fata la Stephan's Dom am vazut acum 2 seri o mamica alaptand.
Voi stiti cata politie e p=acolo seara? mai ales ca se fac si mici demonstratii (cu vegetarienii, cu capitalismu e de rahat samd
)
n=am vazut niciun polizai sa vina sa o admonesteze.
Indiferent ce ar fi facut femeia asta, cu pliante fara pliante, nu avea nimeni voie sa ii interzica alaptatul.
sa se inteleaga odata pt totdeauna: spatiul de alaptat e pt cine VREA sa il foloseasca. restul femeilor sunt libere sa alapteze oricum si oriunde.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mianna spune:
| citat din mesajul lui inaioana Ingrid, arunca si aia de la Mami o vorba, dupa ce si-au schimbat declaratiile de trei ori si gata pentru tine e clar ca era acolo cu sotul. [/i] |
nu-s Ingrid, si mie nu mi-e inca deloc clar daca fuse si se duse ori ba, da' la stilul meu de a citi un forum, nu postul papushii-nu-stiu-cum ma face sa cred ca era, ci al altei doamne din anturajul protagonistei. da, cea cu postul care incepe atat de gingas cu "ma, si ce daca era si sotul acolo?"